(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Balogh József Dátum: 2011-11-03 16:53:57
Kedves Látogatók ! Emlékeztek még a http://gorogkalandok.atw.hu weblapra ? Görögországi nyaralásunk videóit láthattátok és jelenleg is láthatjátok a weblapon. Jövőre is szeretném folytatni a Grand Tours nyaralóhelyeinek bemutatását, ezért segítséget kérnék Tőletek abban, hogy a fotópályázaton lévő képeinkre szavazzatok. Szavazni csak regisztrált felhasználónak lehet. A képeink a 4. oldalon [Szabad a Taxi - Balogh József] és a 13. oldalon [Húrrá nyaralunk - Balogh Boglárka és Egy kis görög sziget - Baloghné Papp Zsuzsanna] találhatók. Egy regisztrált felhasználó 1-1-1 szavazatot adhat a képekre. Ha a családban van több E-mail cím is, akkor a család többi tagjait is tisztelettel megkérném, hogy szavazzanak ránk. Készítettem egy weblapot, amelyen megtalálható mindhárom kép és mindegyik képhez tartozik egy videó is. -------------------------------------------------------------------------------- ...... .....................http://szavazzrank.atw.hu ............... --------------------------------------------------------------------------------- Megtekintéshez itt is Internet Explorer 8-9 vagy Google Chrome 10-13 böngészőt ajánlanék, mivel ez is egy Flash alapú weblap, ezért a számítógépen mindenképpen legyen telepítve Flash 10 lejátszó is. smile A szavazataitokat előre is köszönjük ! -------------------------------------------------------------------------------- Mielőtt valaki megkérdezné, hogy ez a megoldás a pontszerzésre mennyire "etikus", erre az lenne a válaszom a Grand Tours munkatársait megkérdezve, hogy ez a forma is engedélyezett.......... ------------------------------------------------------------------------------- --
Bihari Agi Dátum: 2011-10-06 16:52:02
Sziasztok! Orulok, hogy jol erztetek magatokat itt Toloban! A tovabbiakban is a legjobbakat kivanom mindenkinek! Agi
Kukac Dátum: 2011-10-05 21:51:31
Mi szeptember közepén voltunk Tolon,és egyszerűen szuper volt.Sokkal izgalmasabb mint az északi rész.Mindenkinek csak ajánlani tudom az összes látnivalójával együtt.Rengeteg a jó progi.Az Akropolisz(Athén)egyszerűen lenyűgöző,a korinthoszi csatorna is,szóval az egész környék.A szállás(Demos) nem volt túl nagy,de jól felszerelt és tiszta,ja és Ági,Ági egy kész lexikon, mindenről mindent tudott.Minden elismerés neki.Igazi belevaló csajszi.Üdv mindenkinek
Dátum: 2011-10-03 13:51:35
Üdvözlök mindenkit, különösen Ágikát és Melindát akik mindent megtettek,hogy jól érezzük magunkat! Tegnap délután 16 órára érkeztünk haza Téglásra! Üdvözlöm a kinnti nyaraló társakat is akikkel nagyon jó kapcsolatok alakultak ki! Remélem többükkel is sikerül még találkoznunk! Olvasva előttem iró Emese levelét én csatlakozom hozzá azokban az írásokban amelyeket a kinti görög hiányosságokat ecseteli! Hozzá téve nincs egyáltalán tussolási lehetőség, több ember utáni lavoros láb öblitő volt amely kicsit zavaró már a mai világban! Még egyszer köszönet a kinti képviseletnek és a busz soföröknek!
Gajdács Emese Dátum: 2011-09-29 12:50:59
Sziasztok! Lassan egy hete jöttem haza Toloból. Remek volt, isteni időt fogtunk ki, a tenger gyönyörű tiszta, a part kellemes, bár a plázs lehetne kissé szélesebb. Elég zsufi a part, ha többen strandolnak, és nekem a parti sétány, padok is hiányoztak kicsit. Mindezek ellenére nem bántam meg, hogy itt nyaralta, mert innen az egész Peloponésszosz félsziget bejárhat, helyi járatú buszokkal minden fontosabb helyre el lehet jutni. Azon kicsit megdöbbentem, hogy nincs igény például a mükénei kirándulásra, ezért az irodai nem is indított ilyen utat, de ide is eljutottunk egyénileg. Nem szabad kihagyni... Az idegenvezetőknek: Áginak és Melindának köszönet mindenért, készségesek és kedvesek. Nincs más hátra, mint várni a jövő évi nyaralást. ge