(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Balogh József Dátum: 2011-09-06 17:36:26
http://gorogkalandok.atw.hu ---------------------------------------------------------------------------------- A megtekintéshez Internet Explorer 8-9 vagy Google Chrome 10-13 böngészőt javaslok. Mivel egy egy Flash alapú weblap, ezért mindenképpen legyen telepítve a számítógépen Flash 10 Playeer is.......
Balogh József Dátum: 2011-09-06 17:33:24
Tisztelt Gargya Imre és családja ! Sajnálattal kell közölnöm Önökkel, hogy továbbra is csak a WEB-re feltöltött videókat tudom megtekintésre felajánlani. Igaz, hogy ezek a felvételek megvannak nekem DVD minőségben, de ha nem haragszik ezeket nem adom ki a kezemből. Az Internetre feltöltött felvételeket a családi felvételeimből válogattam össze, amelyekben sokszor szerepel a feleségem és a nagylányom is. Mivel eléggé elfoglalt vagyok, nekem most nem lenne arra időm, hogy ismét átszerkesszem azokat. Így is "dolgoztam", közel 1 hetet azzal, hogy a 10 órás felvételekből összeállítottam a látható "anyagot". A webre készült felvételek minősége a DVD minőséghez képest "gyenge", amely nem nagyon adhat "visszaélésre" alkalmat. Kérem, ha meg akarja mutatni barátainak és ismerőseinek azt, hogy merre jártak, adja meg a már ismert linket ! http://gorogkalandok.atw.hu A megtekintéshez Internet Explorer 8-9 vagy Google Chrome 10-13 böngészőt javaslok. Mivel egy egy Flash alapú weblap, ezért mindenképpen legyen telepítve a számítógépen Flash 10 Player is....... Üdvözlettel: Balogh József
Gargya Imre Dátum: 2011-09-06 12:56:56
Balogh Józseftől kérdezném a videójából nem tenne-e fel valamennyit letöltésre. Két héttel később ugyan ezeket az élményeket éltük át Athén és a Korinthoszi csatorna kivételével, csak sajnos nem tudtuk levideózni.
Bihari Agi Dátum: 2011-09-06 11:00:52
Kedves Eva! A biztositasi kotvenyt indulaskor a sofortol fogod megkapni. Jo keszulodest es jo utat kivanok, ha barmi kerdesed van, irj! Agi
Szabó Zoltán Dátum: 2011-09-05 21:00:42
Érdekes hozzászólások vannak itt.Pl.Zakynthos-nál.Tavaly Sarti-n voltunk az IBUSSZAL.Többen mondták az nem jó,átvernek menjünk egy komolyabbal mint a grand,vagy az apollón.De mi ezt választottuk,ez volt a legolcsóbb.(70000 volt a szállás és az utazás 3 főre)Jelzem nem a legutolsó szezonban voltunk.Na mindegy,1 kicsit tartottunk tőle,de úgy voltunk vele majd kialakul.Kecskeméten szálltunk fel 13:00-kor,1 kb 10éves Setrára nem a legújabb,de jó állapotban volt,és nagyon tiszta,még a wc-t is lehetett használni extrém esetben(Nem emeletes volt)Egész úton ment a klíma hiba nélkül 3 óránként megállt a busz kb 15 percre.Nem volt semmi hiba az egész úton,Ja és másnap reggel fél 8-kor már Sartin voltunk(18 óra út)8-kor már el is foglalhattuk a szobát.Ami tiszta és szinte tök új volt.Rattan bútorok,ágyak,tiszta fürdőszoba,és ugyanilyen kohyha ingyen klíma,redőny megilyenek.Úgyhogy mindent összegezve szinte tökéletes volt.És ez az IBUSZ.A szintén országosan ismert Grand Tourstól-több pénzért még többet várjunk,NEM HISZEM,de majd kiderül...