Szia Anikó!
Örülök, ha tudtam segíteni! Ha van kérdésed neked vagy bárkinek nyugodtan tegyétek fel, igyekszem én is válaszolni.
Talán lassan összeszedem magam, aklimatizálódok és elkezdem azt az élménybeszámolót is megírni. Jajj de jó hogy a hétre még szabit kértem! :)
Az autóbérlésről nem tudok semmit. Egyedül a motorbérlésről hallottam, ha jól rémlik a segédmotor egy napra 25 Eurót volt. Ja és persze vissza kell tankolni arra a benzinszintre amivel elvitted a kölcsönzőből.
De több kölcsönző is van és nem tudom melyik a jobb és az olcsóbb. Én segédmotoron törtem a fejem (mert arra van jogsim csak), de aztán mondom inkább lejárt jogsival nem kísérlem meg. Nem használtam és nem hosszabítottam meg, addig se ketyegjen az idő. :D
Igazából talán az a legegyszerűbb, ha megnézed a face profilomon oda raktam fel elég sok képet. Igaz nem mind a 2000-t , de van fent bőven. :)
Virág Olivér - Pécs így megtalálja bárki akit érdekelnek az ott készült képek.
Kedves Olivér, nagyon köszönöm. Ha bármi még eszembe jut, feltétlenül keresni foglak. Mi is mindig így járunk, hogy vágyunk vissza a már látott helyekre is, és persze újakra is. Most Korfura már harmadszor sikerül visszamennünk, és plusz egyszer egy napot is voltunk külön, de ez ritkaság.
Kefalóniára idén a fiam megy majd szeptemberben. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleménye!?
Köszi az infót, rákeresek a neten a fotókra, kíváncsi vagyok. :)