(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-07-03 19:41:52
Farkas Barbara írta ekkor: 2014-07-03 18:37:43
Kedves Nándi! Köszönöm az infókat! Én is gondoltam rá ha az elektromos rovarcsapdát engedik akkor a hajszárítót is engedni fogják :). De azért biztos ami biztos,gondoltam megkérdezem.:):) Hát ha ilyen kedvesen felajánlottad a segítséget,akkor kérdeznék is párat. Milyen idegen nyelvvel lehet leginkább boldogulni Korfun?Nekem a német megy elég jól,angolból csak nagyon minimálisat tudok. Úgy terveztük,hogy nem fizetünk elő félpanziós ellátásra vagy vacsira a Paradise-ba,hanem keresünk valami éttermet ahol vacsizni vagy ebédelni tudunk (illetve viszünk hűtőtáskát). Tudsz valami jó helyet?Az utazási irodában (partneriroda) ahol rendeztük az utazás ügyeit ott azt mondták,hogy elég keményen veszik a 20kg-os tömeghatárt a csomagok esetében. Kézi poggyászt lehet a buszra felvinni? Mert a párom cukros és ezért neki az étkezéseket be kell tartania így nem árt ha a buszon van nálunk némi étel a táskámban (ill. inzulin). Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Barbi
Kedves Barbara! Elnézést, hogy belekotnyeleskedem de Nándi sem szokott mindig fentlenni. Mint azt már lentebb írtam semmi gond a hajszàrító és egyéb kisebb elektromos kütyükkel. Az angol a tuti de a némettel is lehet próbálkozni. A felpanzió nem éri meg. Sok jó hely van mint pl.. A San Rémo. A csomagokat azért nem szokták kilóra nézni de azért 2 fő ne vigyen 3 nagybőröndöt. Mi a buszra fel szoktunk vinni egy kistáskát a személyes cuccoknak(pénztárca,kamera stb.). Viszünk egy nagyobb szatyrot amiben kispárna,kaja van és egy puhafalu kisebb méretű hűtőtáskát.
Farkas Barbara Dátum: 2014-07-03 18:37:43
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-07-01 07:58:58
Kedves Barbara! Nem tudom,hogy hol olvasta ezt a hajszárítós dolgot,de szerintem ez nem igaz ebben a formában teljessen.Mi eddig minden évben vittünk magunkkal és most is viszünk hajszárítót,elektromos szúnyogriasztót.Tehát ha ez igaz lenne akko eddig minden évben megsértettük volna ezt a feltételt. smile smile Szerintem vigyen nyugodtan,mert senki sem fogja önnel a kukába dobatni a buszra felszálláskor. smile Ha bármilyen kérdése van nyugodtan írjon.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándi! Köszönöm az infókat! Én is gondoltam rá ha az elektromos rovarcsapdát engedik akkor a hajszárítót is engedni fogják :). De azért biztos ami biztos,gondoltam megkérdezem.:):) Hát ha ilyen kedvesen felajánlottad a segítséget,akkor kérdeznék is párat. Milyen idegen nyelvvel lehet leginkább boldogulni Korfun?Nekem a német megy elég jól,angolból csak nagyon minimálisat tudok. Úgy terveztük,hogy nem fizetünk elő félpanziós ellátásra vagy vacsira a Paradise-ba,hanem keresünk valami éttermet ahol vacsizni vagy ebédelni tudunk (illetve viszünk hűtőtáskát). Tudsz valami jó helyet?Az utazási irodában (partneriroda) ahol rendeztük az utazás ügyeit ott azt mondták,hogy elég keményen veszik a 20kg-os tömeghatárt a csomagok esetében. Kézi poggyászt lehet a buszra felvinni? Mert a párom cukros és ezért neki az étkezéseket be kell tartania így nem árt ha a buszon van nálunk némi étel a táskámban (ill. inzulin). Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Barbi
Szepesi László Dátum: 2014-07-03 15:50:30
Csonka János írta ekkor: 2014-07-02 23:04:22
Sziasztok! Először is azt szeretném kérdezni, hogy megy -e valaki Júl. 4.-én Sidariba Nyíregyházáról? Valamint, aki már indult onnan, a busz pontos időben indult-e? Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy olyat, hogy / hajszárító, vasaló / lehet-e vinni? Mert valaki azt mondta, hogy nem nagyon lehet elektromos dolgokat kivinni. De erősítsetek meg abban, hogy ez nem így van. A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves János! Az írt busz indulás előtt negyed órával nem árt ott lenni, mert idő még a csomagok bepakolása is! Általában (ha mindenhol időben ott vannak) pontosan érkezik a busz. Elektromos eszközöket lehet vinni. Senki nem fogja nézni. Hajszárítót mi is szoktunk vinni.
Csonka János Dátum: 2014-07-02 23:04:22
Sziasztok! Először is azt szeretném kérdezni, hogy megy -e valaki Júl. 4.-én Sidariba Nyíregyházáról? Valamint, aki már indult onnan, a busz pontos időben indult-e? Továbbá azt szeretném még kérdezni, hogy olyat, hogy / hajszárító, vasaló / lehet-e vinni? Mert valaki azt mondta, hogy nem nagyon lehet elektromos dolgokat kivinni. De erősítsetek meg abban, hogy ez nem így van. A válaszokat előre is köszönöm.
Busai Anikó Dátum: 2014-07-02 22:40:27
Olivér írta ekkor: 2014-07-02 21:47:07
Szia Anikó! Örülök, ha tudtam segíteni! Ha van kérdésed neked vagy bárkinek nyugodtan tegyétek fel, igyekszem én is válaszolni. Talán lassan összeszedem magam, aklimatizálódok és elkezdem azt az élménybeszámolót is megírni. Jajj de jó hogy a hétre még szabit kértem! :) Az autóbérlésről nem tudok semmit. Egyedül a motorbérlésről hallottam, ha jól rémlik a segédmotor egy napra 25 Eurót volt. Ja és persze vissza kell tankolni arra a benzinszintre amivel elvitted a kölcsönzőből. De több kölcsönző is van és nem tudom melyik a jobb és az olcsóbb. Én segédmotoron törtem a fejem (mert arra van jogsim csak), de aztán mondom inkább lejárt jogsival nem kísérlem meg. Nem használtam és nem hosszabítottam meg, addig se ketyegjen az idő. :D Igazából talán az a legegyszerűbb, ha megnézed a face profilomon oda raktam fel elég sok képet. Igaz nem mind a 2000-t , de van fent bőven. :) Virág Olivér - Pécs így megtalálja bárki akit érdekelnek az ott készült képek.
Kedves Olivér, nagyon köszönöm. Ha bármi még eszembe jut, feltétlenül keresni foglak. Mi is mindig így járunk, hogy vágyunk vissza a már látott helyekre is, és persze újakra is. Most Korfura már harmadszor sikerül visszamennünk, és plusz egyszer egy napot is voltunk külön, de ez ritkaság. Kefalóniára idén a fiam megy majd szeptemberben. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleménye!? Köszi az infót, rákeresek a neten a fotókra, kíváncsi vagyok. :)