(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2014-07-04 17:52:59
Márki Sándorné írta ekkor: 2014-07-04 06:27:39
Sziasztok Fórumozók! Jön valaki jövő hét pénteken 11-én Szolnokról vagy Szolnok környékéről Sidariba? Esetleg bárhonnan és a Nikos Pool apartmanba? Már a visszaszámlálás beindult! A táska félig bepakolva. Még hatszor átellenőrzöm, hogy ne maradjon itthon semmi. ( A "gyerekeimét" is, mert ők már maguknak pakolnak) Valuta beváltva ma még egy keveset váltok hozzá, csak a biztonság kedvéért. Úgy izgulok, mint egy gyerek. Annyi szépet és jót mondtatok a helyről, hogy már szeretnék ott lenni. smile
Istenem de jò valakinek. Mi holnap reggel indulunk haza. Csodàs két hetünk volt. A Nikos ispteni. Pihenés, csend, fürdés. Mindenki nagyon szeretett itt lenni. Ha jövünk màskor akkor is csak ide. Holnap nagy könnyek a kompon. A hàrom kismalac étterem tényleg szuper. Bô vàlaszték, normàois àrak, nagy adag. Kàr, hogy nem mehetünk veletek vissza. Érezzétek Magatokat nagyon jòl! Nagyon jò nyaralàst!!!
Szepesi László Dátum: 2014-07-04 07:39:44
Farkas Barbara írta ekkor: 2014-07-03 20:42:05
Kedves László! Semmi gond,sőt nagyon örülök minden információnak,amit megosztanak velem. Akad is még kérdésem bőven. A tengerpart homokos vagy kavicsos inkább? Kell ilyen "vízben használatos cipő" pl. ami megvéd a tengeri sünök okozta és egyéb sérülések ellen?Mert ha nem ,akkor nem terhelném ezzel a bőröndöt. Kötöttünk már utas biztosítást is.Van EUs TB kártyánk is de már lejárt,ennek a meghosszabbításán gondolkozom. Érdemes ezt is megcsináltatni? Előre is köszi az infó! Üdv.:Barbi
Kedves Barbara! A partok homokosak nem szükséges cipő mert itt nincsenek sünök. Szerintem érdemes meghosszabbítani a kártyát mert így kerek a biztosítás.
Márki Sándorné Dátum: 2014-07-04 06:27:39
Sziasztok Fórumozók! Jön valaki jövő hét pénteken 11-én Szolnokról vagy Szolnok környékéről Sidariba? Esetleg bárhonnan és a Nikos Pool apartmanba? Már a visszaszámlálás beindult! A táska félig bepakolva. Még hatszor átellenőrzöm, hogy ne maradjon itthon semmi. ( A "gyerekeimét" is, mert ők már maguknak pakolnak) Valuta beváltva ma még egy keveset váltok hozzá, csak a biztonság kedvéért. Úgy izgulok, mint egy gyerek. Annyi szépet és jót mondtatok a helyről, hogy már szeretnék ott lenni. smile
Olivér Dátum: 2014-07-04 06:04:50
Farkas Barbara írta ekkor: 2014-06-30 21:10:16
Sziasztok! Olvastam az utazási prospektusban,hogy nem lehet saját elektromos eszközt vinni. Még hajszárítót sem?!?Vagy lehet az apartmanban szerezni? Horvátországba lehetett használni,de Görögországba most megyünk először és ott nem tudom mi a szokás. Előre is köszi a segítséget. Üdv.:Barbi
Szia Barbi! Nem tudom van-e ilyen vhol a katalógusba, de senki nem fogja átkutatni a táskádat, úgyhogy nyugodtan vigyél mindent amit szeretnél! Az a szokás, hogy érezd jól magad! smile smile
Olivér Dátum: 2014-07-04 06:02:18
Busai Anikó írta ekkor: 2014-07-02 22:40:27
Kedves Olivér, nagyon köszönöm. Ha bármi még eszembe jut, feltétlenül keresni foglak. Mi is mindig így járunk, hogy vágyunk vissza a már látott helyekre is, és persze újakra is. Most Korfura már harmadszor sikerül visszamennünk, és plusz egyszer egy napot is voltunk külön, de ez ritkaság. Kefalóniára idén a fiam megy majd szeptemberben. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleménye!? Köszi az infót, rákeresek a neten a fotókra, kíváncsi vagyok. :)
Kedves Anikó! Nagyon szívesen! Fiad, ha megjön akkor én meg a Kefalóniás képekre leszek nagyon kíváncsi! smile