(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-07-04 05:59:08
Farkas Barbara írta ekkor: 2014-07-03 20:42:05
Kedves László! Semmi gond,sőt nagyon örülök minden információnak,amit megosztanak velem. Akad is még kérdésem bőven. A tengerpart homokos vagy kavicsos inkább? Kell ilyen "vízben használatos cipő" pl. ami megvéd a tengeri sünök okozta és egyéb sérülések ellen?Mert ha nem ,akkor nem terhelném ezzel a bőröndöt. Kötöttünk már utas biztosítást is.Van EUs TB kártyánk is de már lejárt,ennek a meghosszabbításán gondolkozom. Érdemes ezt is megcsináltatni? Előre is köszi az infó! Üdv.:Barbi
Kedves Barbi! A tengerpart mindenhol homokos! Én személy szerint nem vittem tengeri cipőt és másokon se nagyon láttam. Szerencsére tengeri sünöket sehol nem láttunk és mindenhol nagyon jó a tenger aljzata. :D Mi kiváltottuk az EU-s kártyát, sokan ajánlották a a biztosítás mellé is. Igazából semeddig nem tart, itt Pécsen a számhúzástól számítva 5 perc múlva már a kártyával a kezünkben jöttünk ki. smile
Magda Sándor Dátum: 2014-07-03 21:57:19
Busai Anikó írta ekkor: 2014-06-30 22:22:46
Olivér köszönöm a részletes infókat. Megnyugtattál a Louvrost illetően, bár úgyis a helyszínen derül ki, hogy ténylegesen mi a helyzet. Nem először megyünk Görögországba, úgyhogy nagyon nem lepődünk már meg semmin. Imádjuk úgy, ahogy van, de azért jó előre tájékozódni. Autóbérlésről esetleg tudsz valamit, mert mi azt szeretnénk pár napra. Köszönöm még egyszer, esetleg megírnád, hogy fotókat majd hol lehet megnézni? Köszi. :)
Szia Anikó! Autóbérléssel kapcsolatban annyit,hogy Sidariban vagy tíz helyen tudtok autót bérelni,egy napra már 28 euróért is, de van 70 eurós is az autó tipusától függően. Bemész a kölcsönzőbe és 10 perc alatt kezedben a kulcs.De egy dologra felhivtam a figyelmet 2-3 oldallal előbb,érdemes elolvasni,mert egyik helyen 0.25 euró centet számolnak fel kilométerenként. Nikit kérdezzétek hogy melyik az a kölcsönző ,majdnem befaragtunk velük
Csonka János Dátum: 2014-07-03 21:50:54
Szepesi László írta ekkor: 2014-07-03 15:50:30
Kedves János! Az írt busz indulás előtt negyed órával nem árt ott lenni, mert idő még a csomagok bepakolása is! Általában (ha mindenhol időben ott vannak) pontosan érkezik a busz. Elektromos eszközöket lehet vinni. Senki nem fogja nézni. Hajszárítót mi is szoktunk vinni.
Köszönöm szépen az információkat!!!!
Farkas Barbara Dátum: 2014-07-03 20:42:05
Szepesi László írta ekkor: 2014-07-03 19:41:52
Kedves Barbara! Elnézést, hogy belekotnyeleskedem de Nándi sem szokott mindig fentlenni. Mint azt már lentebb írtam semmi gond a hajszàrító és egyéb kisebb elektromos kütyükkel. Az angol a tuti de a némettel is lehet próbálkozni. A felpanzió nem éri meg. Sok jó hely van mint pl.. A San Rémo. A csomagokat azért nem szokták kilóra nézni de azért 2 fő ne vigyen 3 nagybőröndöt. Mi a buszra fel szoktunk vinni egy kistáskát a személyes cuccoknak(pénztárca,kamera stb.). Viszünk egy nagyobb szatyrot amiben kispárna,kaja van és egy puhafalu kisebb méretű hűtőtáskát.
Kedves László! Semmi gond,sőt nagyon örülök minden információnak,amit megosztanak velem. Akad is még kérdésem bőven. A tengerpart homokos vagy kavicsos inkább? Kell ilyen "vízben használatos cipő" pl. ami megvéd a tengeri sünök okozta és egyéb sérülések ellen?Mert ha nem ,akkor nem terhelném ezzel a bőröndöt. Kötöttünk már utas biztosítást is.Van EUs TB kártyánk is de már lejárt,ennek a meghosszabbításán gondolkozom. Érdemes ezt is megcsináltatni? Előre is köszi az infó! Üdv.:Barbi
Módi Viktor Dátum: 2014-07-03 20:19:08
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a Clio apartmanban a minikonyha tartalmazza a rezsót ?