(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-06-30 12:03:32
Sziasztok! Visszatértem vasárnap nyaralásból, nagyon szuper volt, majd hamarosan tartok egy kis élménybeszámolót, ha kipihentem magam. Addig, ha vkinek vmilyen infóra, képre vagy bármire szüksége van szívesen segítek. Mi a Marielláról lemaradt Louvrososok lettünk. Sajnos nagyon messze van mindentől (kivéve a 3 legnagyobb Szupermarkettől, amik a legolcsóbbak és legnagyobb választékkal rendelkeznek). Központ széle olyan 15 perc séta, központ közepe 20-25 perc, szerelmesek csatornája (Canal'D Amour) és szerintem az itt illetve mellette lévő legjobb strandok olyan 30 perc sétára. Sokakat hallottam panaszkodni az apartman tisztaságára... Hát igaz a takarítás előtti (mert amikor oda érkeztünk még takarítottak és nem lehetett elfoglalni a szobákat kb. jó 2 órán keresztül) és utáni állapotok között nem sok változást vettem észre, ugyanolyan homokos volt a járólap a szobában, de mi annyira nem vagyunk finnyásak, összesöpörtünk. Az ágyneműk tiszták, az apartman egyszerű, de praktikus elrendezésűek, felszereltségük is megfelelőek, aki jár már görögbe az tudja milyen kb., mert mindenhol hasonló. Szép pálmafák az udvarban és saját szép medencével rendelkezik. A medence korlátlanul használható 9-20 óráig minden nap és csak ottani aprtman lakosok. Egy hátránya van még az országúthoz közeli apartmanok nagyon zajosak, éjjel is lehet hallani a kocsik és motorok zúgását, mivel az apartman a főút mentén található. Felszereltsége: hütő-fagyasztórésszel,mikró,kis főzőlap sütővel, ahány ember annyi mély-lapos tányér, villa, kanál, kis kés, pár kis lábas. Mindenképp érdemes vinni: merőkanalat, mert az kimarat a felszereltségből,normális vágókést, ha vki nagyon főzni akar és nagyobb adagot, akkor nagyobb lábast, mosogató szivacsot, mosogatót, wc papirt. (max. anny van amit az előző lakos hagyott) Ja és szúnyugriasztót mindenképp vigyetek!!! Mi nem vittünk és első pár napban nem is volt szinte semmi szúnyog, aztán jött egy olyan éjszaka amikor konkrétan 1 órát nem tudtam aludni annyira szarrá csíptek. Nagyon kicsik, nagyon alattomosak és nagyon csúnya a csípésük! Úgyhogy kint kénytelen voltam venni egy ilyen konnektoros riaszót, utána már nem volt semmi baj. Hú most hirtelen ennyi! Aztán, ha összeszedtem magam írok egy részletes beszámolót! :D
Magda Sándor Dátum: 2014-06-29 20:38:51
Sziasztok! Sidariba utazóknak szeretnék hasznos tanácsot adni autóbérléssel kapcsolatban. Egy hete jöttünk haza,és a Három malac utcájában a Beach-felé a kis szuper market melletti kölcsönzősnél béreltünk egy Hunday-t 28 Eur-ért egy napra.Eddig nincs is gond,mert máskor is béreltünk már máshol autót,és a bérleti dijon kívül csak a megtett KM-arányában tankoltunk. Itt viszont !!! 0.25 euró centet számoltak fel kilométerenként. Tehát ha pl. mész 100 km-t akkor fizetsz 25 eur-t a bérleti dijon felül. Mig az autó fogyasztott 5 litert,ami 9 euró. igy máris 16 euróval többet fizettél. És ha 2-300-km-t mész? Nikit kérdezzétek. Fog segiteni.
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-28 20:44:00
Sziasztok Fórumozók,Sidariba készülők és onnan hazatértek! Mi is nemsokára megyünk és akkorát nyaralunk,hogy csak úgy zörög!!!!!!!!!! smile smile smile Már csak pár hét és indulunk.....Üdv mindenkinek:Nándi smile
Busai Anikó Dátum: 2014-06-28 18:54:21
Köszönöm a Louvros új képeit. Nekem tetszenek, már nagyon várom, hogy ott lehessek! :)
Magda Sándor Dátum: 2014-06-25 20:54:18
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-25 19:59:40
Kedves Sándor! Gratulálok a képekhez.Olyan érzésem volt amikor néztem /és,hogy hányszor néztem meg azt nem merem megmondani/,hogy szinte ott vagyok és azt a csodálatos zenét élőben hallom Görögországban.Egyszerre sírt a szemem és örült is. smile smile smile Gyönyörű képek vannak ebben a videóban...és én biztossan elmegyek Kassiopi-ba idén amint leértünk.Le szeretnék nézni a Drasti-fokról a tengerre és ....... smile smile ...inkább nem is írom....most nem vagyok jól...mert most olyan messzinek tűnik az a kb:4 hét,hogy el sem tudom mondani. smile smile Pedig hamar itt lesz...és még hamarabb sajnos amikor haza kell jönnünk nekünk is.Mert az az 1 hét szinte semmi ahoz amennyit ott tudnék tölteni.De sebaj...vígasztaljon mindenkit,hogy ha kevés is az idő de legalább ott lehet.Üdv:Nándi smile
Szia nándi! Köszönöm a kommentedet ,és örülök hogy tetszett. Igen,Kassiopit okvetlen keresd fel ha még nem voltál ott,és a Drastis-fokot is,nincs tul messze gyalog,és ahogy irtam visszafelé el tudtok jönni a kis öbölből hajóval, bevisz benneteket minden kis öbölbe Sidariig.Meg fogjátok találni ,tábla mutatja a Beachet,kis kék hajó Michalis-nak hivják a tulajt,nagyon jó fej.