Szia nándi! Köszönöm a kommentedet ,és örülök hogy tetszett. Igen,Kassiopit okvetlen keresd fel ha még nem voltál ott,és a Drastis-fokot is,nincs tul messze gyalog,és ahogy irtam visszafelé el tudtok jönni a kis öbölből hajóval, bevisz benneteket minden kis öbölbe Sidariig.Meg fogjátok találni ,tábla mutatja a Beachet,kis kék hajó Michalis-nak hivják a tulajt,nagyon jó fej.
Igen Drastis a világ egyik csodája, szemem-szám tátva maradt, nem hittem el amit láttam!

Igaz gyalog nagyon durva volt, majdnem belehaltunk, de megérte! :D
Oda honnan és mennyiért lehet eljutni, hogy ott strandolgathasson az ember azokon a sziklákon?
Mi a magánterületre, a dombra fizettünk be a faházas fickónál, hogy felmászhassunk a dombjára és teljes panorámájába láthassuk a szigeteken. Különben nem vészes 5 Eurót kért fejenként.
Longest Sun Set Beach is nagyon szép! Oda is menjen fel mindenki!
Talán jobban jártok, ha motort vagy quadot béreltek.
Gyalog nagyon húzós, mi úgy tettük meg. 2 X voltunk Sun Set Bechaen, mert először késve indultunk neki és épp hogy elcsíptük a naplementét, úgyhogy 2 nappal később ismételtünk. Akkor előtte megnéztük Drastist,utána átmentünk Sun Setre, ot söröztünke egyet a hangulatos bárba és lementünk strandoltunk a Földközi-tenger partján a lassan mélyülő, meleg kis homokos parton, nagyon hangulatos. Naplemente előtt még visszatértünk a bárba megittunk még egy mythost,végignéztük a naplementét, előtte fényképeztünk a gyönyörű bárba is, ahol végig hangulatos igényes zene szólt, majd a naplamentét, utána meg már a kis hűvősebb enhyébb időben haza sétáltunk.
Inkább motorral vagy quaddal ajánlom a túrát, de gyalog is meg lehet tenni!
Mi úgy voltunk, majdnem meghaltunk, de megérte, a látvány és a hangulat kárpótolt minket mindenért!
Azt ajánlom, hogy ebéd, után kora délután érdemes olyan 2-3 fele megindulni a túrának, akkor még nem kell rohanni és nem is késik le semmit az ember.