(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-25 20:15:30
Csonka János írta ekkor: 2014-06-24 22:35:19
Sziasztok! Mi párommal júl.4.-én indulunk Sidariba. Ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, még pediglen olyanoktól, akik mostanában voltak Sidariban, esetleg kimondottan a Katerina Apartmanban, hogy mik a tapasztalataik a szállással kapcsolatban. Milyen felszerelések találhatóak a konyhában / gondolok itt evőeszközökre,edényekre stb /. Mely boltokba érdemes elmenni bevásárolni, alap élelmiszereket? Valamint, hogy és mennyiért lehet Korfu városába helyi busszal utazni. Élménybeszámolókat is szívesen várok Sidariról : jana187@freemail email címemre. Előre is köszönöm a segítséget.
Kedves János! Magam nem a Katerínában voltam,de mivel már sok helyen voltam Görögországban így el tudom mondani,hogy szinte ugyanazok a felszerelések vannak minden apartmannban kisebb esetleges eltérésekkel,mint van ahol ingyen klíma és van ahol van wifi,de a felszerelések a konyhákban kb.ugyanazok:pár pohár-teás és kávés csésze,bögre.Kések,kanalak,villák,tányérok,kistányérok,merőkanál,fakanál,kiszedő,2-3 lábas,fazék,serpenyő.Kuka a mosogató aljában.Van ahol van mikro és van ahol van szendvicssütő,de rezsó mindenhol volt eddig.Szóval kb.ennyi a felszerelés.A boltokat illetően annyit tanácsolhatok,hogy vannak a kisebb supermarketek ahol érdemesebb megvenni a vizet,tejet,esetlegessen a kenyeret.De vannak a nagyobb bevásárlók ahol érdemesebb a kicsivel nagyobb bevásárlást megejteni ami kiterjedhet a tojásra,sajtokra,mosogatószerre,szalvétára meg stb-stb.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-25 19:59:40
Magda Sándor írta ekkor: 2014-06-25 06:32:10
A mult heti nyaralás videóját -KORFU és PAXOS 2014 cimen találjátok a you tube-on. Vagy a you tube-on rákerestek a kopasz 61-re.
Kedves Sándor! Gratulálok a képekhez.Olyan érzésem volt amikor néztem /és,hogy hányszor néztem meg azt nem merem megmondani/,hogy szinte ott vagyok és azt a csodálatos zenét élőben hallom Görögországban.Egyszerre sírt a szemem és örült is. smile smile smile Gyönyörű képek vannak ebben a videóban...és én biztossan elmegyek Kassiopi-ba idén amint leértünk.Le szeretnék nézni a Drasti-fokról a tengerre és ....... smile smile ...inkább nem is írom....most nem vagyok jól...mert most olyan messzinek tűnik az a kb:4 hét,hogy el sem tudom mondani. smile smile Pedig hamar itt lesz...és még hamarabb sajnos amikor haza kell jönnünk nekünk is.Mert az az 1 hét szinte semmi ahoz amennyit ott tudnék tölteni.De sebaj...vígasztaljon mindenkit,hogy ha kevés is az idő de legalább ott lehet.Üdv:Nándi smile
Sommer Dátum: 2014-06-25 15:51:36
Ja, bocsi! Mikor írtad, hogy videót teszel fel én nem fényképekre gondoltam, hanem igazi videóra. Amúgy tudhatod, hogy mit találtam, hisz leírtam a linket: http://www.youtube.com/watch?v=Jy2mstJaaOo A képek nagyon szuperek, nekem főleg a Kassiopi-sak, Antipaxos-ak tetszenek. Ahogy látom a víz kristálytiszta.
Magda Sándor Dátum: 2014-06-25 12:45:43
Sommer írta ekkor: 2014-06-25 07:12:44
Én csak ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=Jy2mstJaaOo ..de ezen fényképek vannak.
Nem tudom mit láttál , ez fényképekből összeállitott videó,de úgy gondolom hogy a lényeges és szép dolgokat visszaadja. A you tube-on sok ilyen van. Feliratokat is irtam rá hogy érthetőbb és követhetőbb legyen.
Sommer Dátum: 2014-06-25 07:12:44
Magda Sándor írta ekkor: 2014-06-25 06:32:10
A mult heti nyaralás videóját -KORFU és PAXOS 2014 cimen találjátok a you tube-on. Vagy a you tube-on rákerestek a kopasz 61-re.
Én csak ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=Jy2mstJaaOo ..de ezen fényképek vannak.