(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Magda Sándor Dátum: 2014-06-25 06:32:10
A mult heti nyaralás videóját -KORFU és PAXOS 2014 cimen találjátok a you tube-on. Vagy a you tube-on rákerestek a kopasz 61-re.
Magda Sándor Dátum: 2014-06-25 06:27:11
Sziasztok! Amint igértem elkészült a videóm a mult heti Korfui nyaralásról.Érdemes elgyalogolni a Drastis-fok hoz,(kb máfél óra) a látvány megéri,és a kilátó ponttól lefelé jobbra leértek egy gyönyörű kis öbölbe,ahol a videón látható Michelisz hajójával vissza mehettek Sidariba 10 euróért,igy a tenger felől is láthatjátok az egészet ,és nem kell vissza gyalogolni.Illetve a PaxosAntipaxos kirándulást ki ne hagyjátok.
Csonka János Dátum: 2014-06-24 22:35:19
Sziasztok! Mi párommal júl.4.-én indulunk Sidariba. Ezért egy kis segítséget szeretnék kérni, még pediglen olyanoktól, akik mostanában voltak Sidariban, esetleg kimondottan a Katerina Apartmanban, hogy mik a tapasztalataik a szállással kapcsolatban. Milyen felszerelések találhatóak a konyhában / gondolok itt evőeszközökre,edényekre stb /. Mely boltokba érdemes elmenni bevásárolni, alap élelmiszereket? Valamint, hogy és mennyiért lehet Korfu városába helyi busszal utazni. Élménybeszámolókat is szívesen várok Sidariról : jana187@freemail email címemre. Előre is köszönöm a segítséget.
Szabó Erika Dátum: 2014-06-24 22:11:37
Kékesi Istvánné írta ekkor: 2014-06-24 21:06:09
Kedves Erika ! Július 11-én mi is a Plastiras apartmanba megyünk. Azt szeretném kérdezni ,hogy a hűtőnek van-e fagyasztója ? A wifi működik a szobákban ? A klímát be kellett-e kapcsolni ? Kocsibérlésről tudnál-e valamit mondani ? Előre is köszönöm : Zsóka
Kedves Zsóka! Igen, a hűtőnek van fagyasztó része. Nem túl nagy de amit mi vittünk, belefért. A wifi jól használható. A kódot a szobában találjátok majd a fésülködőasztalon. Eleinte a szobában is tökéletesen működött, de az esti vihar után csak az erkélyen, vagy a medence mellett tudtunk normálisan netezni, a szobában sokszor megszakadt a kapcsolat. Gondolom ezt a hibát azóta már kijavították. Klímára nem volt szükség, estére lehűlt a levegő, nyitott ajtónál aludtunk. Van szúnyogháló. Kocsibérléssel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mi nem béreltünk. Bérlési lehetőséget sok helyen láttunk, van egy közvetlenül a Plastiras utcájának sarkán is, de az árak nem voltak kiírva. Valaki biztos tud majd segíteni ezzel kapcsolatban is.
Kékesi Istvánné Dátum: 2014-06-24 21:06:09
Szabó Erika írta ekkor: 2014-06-24 20:01:18
Sajnos először én is így jártam. Megírtam a jó hosszú szövegemet, de mire végeztem, a rendszer kiléptetett és nem jelent meg. Azt a megoldást találtam, hogy megírtam külön Word-ben, és egyszerűen bemásoltam ide a fórumba. Szerintem próbáld meg te is így mert sokan kíváncsiak lennének az élményeidre.
Kedves Erika ! Július 11-én mi is a Plastiras apartmanba megyünk. Azt szeretném kérdezni ,hogy a hűtőnek van-e fagyasztója ? A wifi működik a szobákban ? A klímát be kellett-e kapcsolni ? Kocsibérlésről tudnál-e valamit mondani ? Előre is köszönöm : Zsóka