(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-06-17 19:20:03
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-06-17 16:17:42
Kedves Mindenki ! Régen nem írtam mert nem nagyon volt szükség rá Nándi ,Laci és a többiek leírtak mindent jó magam is korábbi válaszokba elmondtam amit tudok tanácsolok.Szúnyog mindenütt van itthon is,problémás szállás mindenütt van itthon is,a kákán is csomót kereső eleve negatív gondolatokkal útra kelő utas is mindenütt van itthon is,ami viszont nincs itthon , ragyogó napsütés,kék tenger mosolygós kedves emberek,kabócák akik gé dúrban zúzzák ,olaj ligetek,finomabbnál finomabb ennivalókés még sorolhatnám .Valóra válthatjuk álmainkat mert elérhető anyagilag anno amikor sátorral hátizsákkal darabra kiszámolt kockasajttal vágtunk neki a világnak nem ,hogy dohos szekrény sokszor semmi sem volt boldogan álltunk a zuhany alá többed magunkkal valamelyik olcsó tengerparti kempingben,Ma ha vissza gondolok csak a napsütésre emlékszem a szabadságra a jóra .Mi történne ha végre tudnánk hálásak lenni azért amit ad az élet. Kívánok mindenkinek jó készülődést bizsergő izgatottságot és boldog nyaralást ,a világ olyan amilyennek látjuk minden bennünk dől el.Tavaly a San Georgesben voltunk rengeteg probléma volt és akkor mi van Korfura mentünk nyaralni nem ANTSZ ellenőrzésre idén sajna nem jutott hely mert sokan vagyunk ezért Zakyntos a cél azt mondták kicsi a szoba mit bánom én a seprű raktár is jó csak mehessünk.A Grand színvonalas tökéletes iroda szuper emberekkel ,gyönyörű helyekkel.üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Ehhez nincs mit hozzátennem! Gratula!
Sárkány Sándor Dátum: 2014-06-17 17:58:40
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-06-17 16:17:42
Kedves Mindenki ! Régen nem írtam mert nem nagyon volt szükség rá Nándi ,Laci és a többiek leírtak mindent jó magam is korábbi válaszokba elmondtam amit tudok tanácsolok.Szúnyog mindenütt van itthon is,problémás szállás mindenütt van itthon is,a kákán is csomót kereső eleve negatív gondolatokkal útra kelő utas is mindenütt van itthon is,ami viszont nincs itthon , ragyogó napsütés,kék tenger mosolygós kedves emberek,kabócák akik gé dúrban zúzzák ,olaj ligetek,finomabbnál finomabb ennivalókés még sorolhatnám .Valóra válthatjuk álmainkat mert elérhető anyagilag anno amikor sátorral hátizsákkal darabra kiszámolt kockasajttal vágtunk neki a világnak nem ,hogy dohos szekrény sokszor semmi sem volt boldogan álltunk a zuhany alá többed magunkkal valamelyik olcsó tengerparti kempingben,Ma ha vissza gondolok csak a napsütésre emlékszem a szabadságra a jóra .Mi történne ha végre tudnánk hálásak lenni azért amit ad az élet. Kívánok mindenkinek jó készülődést bizsergő izgatottságot és boldog nyaralást ,a világ olyan amilyennek látjuk minden bennünk dől el.Tavaly a San Georgesben voltunk rengeteg probléma volt és akkor mi van Korfura mentünk nyaralni nem ANTSZ ellenőrzésre idén sajna nem jutott hely mert sokan vagyunk ezért Zakyntos a cél azt mondták kicsi a szoba mit bánom én a seprű raktár is jó csak mehessünk.A Grand színvonalas tökéletes iroda szuper emberekkel ,gyönyörű helyekkel.üdv Kriszti
smile Látom ez a dohos szekrény mindenkiben megmaradt,ja és a szúnyogok! Mondjuk nem nagyon értem miért,mert a szúnyog kérdéshez én is pesszimistán álltam,a szekrényhez meg optimistán.De furcsa is,mert ha valaki veszi a fáradságot,és elolvassa úgy ahogy kell,akkor nem jönnek le a dolgok fordítva. Mi sem tervezzük hogy sokat lennénk a szálláson,de mivel 2 hétre megyünk,így egy kicsit jobban számít hol hajtjuk le a fejünket, szerintem. Én még nem tudok írni ilyen szépet az irodáról, amit oly sokszor olvastam már, de lehet nyár végén már mi is így gondoljuk. Kellemes nyarat! smile
Békési Krisztina Dátum: 2014-06-17 16:17:42
Márki Sándorné Dátum: 2014-06-17 06:08:04
Kedves Fórumozók! Azt gondolom, hogy aki buszos úttal önellátós apartmanba megy nyaralni az nem a "felső kategóriás" fizetésűek közé tartozik. Örülni kellene mindenkinek, hogy vannak ilyen utak és ezért nekünk is lehetőségünk van csodás helyekre eljutni. Ilyenkor nem gondolom, hogy luxus szállót kellene várni. Tapasztalat szerint a szállás az a hely ahol a legkevesebbet tölti az ember a nyaralás folyamán. Mindenkinek szóljon ez az út a pihenésről, aktív pihenésről, kikapcsolódásról, feltöltődésről, élményekről. A rohanó hétköznapokban ebből a nyaralásból merítsen mindenki erőt. Én már nagyon várom július 11-ét. Jó nyaralást mindenkinek!
Sárkány Sándor Dátum: 2014-06-16 21:21:13
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-16 20:56:58
Kedves Sándor! Amint írja....nem túl nagyok az igényei.De ez nem baj....van aki a legalább 5 csillagot vár minden apartmanon.Nos....ezek az apartmannok alapfelszereltségűek.Én sokhelyen voltam már...de még sehol sem volt olyan,hogy annyira dohos volt a szekrény,hogy bűzlött volna.Szerintem ez azoknál "fordul elő" akik azt várják el,amit itthon egy kastélyszállótól.De ezek nem kastélyszállók....mivel az áraik sem olyanok.De aki el tud menni egy görögországi kastélyszállóba ennyi pénzért és még kap 5 csillagot is az szóljon nekem...mert annak én fizetem a szállását .... smile smile .Amúgy Sidariban szerintem nem húsz percre van az első Market...mivel elég sok van és én tavaly a legmesszebbet max:10 perc sétára találtam.Szúnyogok Kerkyrán meg szerintem mindenhol vannak.Mivel nem GPS-el közlekednek a megcsípendő melegvérű alanyokhoz így szerintem mindenhol előfordulnak.Főleg a csendesebb apartmannoknál.Mivel azok kijjebb esnek a főutcától és tudvalévő a szúnyogok/tapasztalatból mondom,mivel elég sokat zenéltem/a rezonanciát,tehát a zajt kevésbé bírják és ahol nagyobb a hangzavar ott kevesebb szúnyoggal találkozhatunk.de Kerkyrán mivel a világörökség része TILOS a szúnyogírtás kémiai/vegyi anyaggal.Üdv:Nándi smile
Tisztelt Nándor! Én is egy viszonylag friss élménybeszámolóra támaszkodva írtam a dolgokat,mert aki írta szintén ott szált meg a Lénában,és pár hete jött haza. Tehát elnézését kérem ha inkább az ő észrevételeit írom meg a kérdezőnek,mint az önét, aki igaz hogy mindenben naprakész,de jelenleg nem tartózkodik a Léna apartmanban.