(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-06-18 16:18:18
Hál isten már szabi... Pénteken hajnalban indulás! Reszkess Korfu, hamarosan jövünk! smile
Olivér Dátum: 2014-06-18 16:12:28
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-06-17 16:17:42
Kedves Mindenki ! Régen nem írtam mert nem nagyon volt szükség rá Nándi ,Laci és a többiek leírtak mindent jó magam is korábbi válaszokba elmondtam amit tudok tanácsolok.Szúnyog mindenütt van itthon is,problémás szállás mindenütt van itthon is,a kákán is csomót kereső eleve negatív gondolatokkal útra kelő utas is mindenütt van itthon is,ami viszont nincs itthon , ragyogó napsütés,kék tenger mosolygós kedves emberek,kabócák akik gé dúrban zúzzák ,olaj ligetek,finomabbnál finomabb ennivalókés még sorolhatnám .Valóra válthatjuk álmainkat mert elérhető anyagilag anno amikor sátorral hátizsákkal darabra kiszámolt kockasajttal vágtunk neki a világnak nem ,hogy dohos szekrény sokszor semmi sem volt boldogan álltunk a zuhany alá többed magunkkal valamelyik olcsó tengerparti kempingben,Ma ha vissza gondolok csak a napsütésre emlékszem a szabadságra a jóra .Mi történne ha végre tudnánk hálásak lenni azért amit ad az élet. Kívánok mindenkinek jó készülődést bizsergő izgatottságot és boldog nyaralást ,a világ olyan amilyennek látjuk minden bennünk dől el.Tavaly a San Georgesben voltunk rengeteg probléma volt és akkor mi van Korfura mentünk nyaralni nem ANTSZ ellenőrzésre idén sajna nem jutott hely mert sokan vagyunk ezért Zakyntos a cél azt mondták kicsi a szoba mit bánom én a seprű raktár is jó csak mehessünk.A Grand színvonalas tökéletes iroda szuper emberekkel ,gyönyörű helyekkel.üdv Kriszti
Kedves Krisztina! Badarságnak tartom amit írtál! Magát a konkrét esetet nem ismerem az apartmannal kapcsolatban, de nehogy már kákán való csomó keresésnek nevezzük, azt ha vkinek nem tetszik (szerintem tök jogosan), hogy pl. dohos a szekrény vagy nem működik esetleg a beígért klíma, vagy patkányok szaladgálnak a hálószobában stb. Az utazás és a szállás is egy szolgáltatás! Hiába van jó áron, X szolgáltatást eladnak Y pénzért,bizonyos feltételekkel és körülményekkel. Szerintem mindenki jogosan várhatja el, hogy kultúráltan és tiszta higénikus körülmények között tölthesse el a nyaralást. Még akkor is, ha esetleg csak napi 7-8 órát tartózkodik abban az apartmanban és nem ott tölti az egész napját. Vagy,ha itthon elmész egy boltba és az akcióban lévő hús amit megvásároltál romlott, büdös, akkor megfőzöd a családnak és megeszitek. Mert úgyis akciós volt, ennyi pénzért mit várunk, az a lényeg, hogy a csomagolása szép volt? Mert nem hiszem! smile Egyáltalán nem gáz, ha az embernek vannak igényei és jogosan megköveteli azt a minőséget, amit ígértek neki. Lehet vkinek ez nem nagy pénz, de nekem a nyaralásom összesen (gondolok itt költőpénzre is), 1,5 év kemény kuporgatása, úgyhogy nekem nagyon is nem kevés pénz. Ezek az apartmanok általában tök alap dizájn és alap felszereltség, de ennyi pénzért nem is várhat többet az utas. Hozzá teszem azért, hogy a célnak teljesen megfelelnek szerintem! Nem hinném, hogy bárki bármiféle luxust igényelne ennyi pénzért (pl. jacuzzit, óriásképernyős tv-t, sztriptíztáncosokat :) stb.), de azért szerintem legyen meg az igénye mindenkinek a tiszta és higénikus környezetre ez alap és ehhez nem kell ÁNTSZ-nek lenni! smile
Márki Sándorné Dátum: 2014-06-18 16:03:08
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-17 21:15:30
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Tökéletesen igazad van mindenben. Tavaly volt kellemetlenségünk nekünk is az irodával kapcsolatban, de olyan isteni nyaralást töltöttünk Sartin, hogy mégis imádtuk minden percét. A szálláson esküszöm tényleg csak aludtunk. Mielőtt bárki bármin felháborodna nézzen szét az árak tekintetében és rögtön lenyugszik. Úristen már csak 3-at kell aludni és go. Megtapasztalunk mindent amit írtatok. Sartira úgy mentünk, mintha hazamentünk volna. A fórumokon annyira pontos leírást adtak mindenről. Szurkoljatok a komp útnak. Tudjátok én félek tőle.
Szia! Várom majd a beszámolót a szállásról és mindenről. Már én is számolom vissza a heteket ( de nem sokára már a napokat) Már itt van a kertek alatt július 11.
Békési Krisztina Dátum: 2014-06-18 12:50:24
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2014-06-17 21:15:30
Sziasztok. Misi feleség vagyok. Tökéletesen igazad van mindenben. Tavaly volt kellemetlenségünk nekünk is az irodával kapcsolatban, de olyan isteni nyaralást töltöttünk Sartin, hogy mégis imádtuk minden percét. A szálláson esküszöm tényleg csak aludtunk. Mielőtt bárki bármin felháborodna nézzen szét az árak tekintetében és rögtön lenyugszik. Úristen már csak 3-at kell aludni és go. Megtapasztalunk mindent amit írtatok. Sartira úgy mentünk, mintha hazamentünk volna. A fórumokon annyira pontos leírást adtak mindenről. Szurkoljatok a komp útnak. Tudjátok én félek tőle.
Szia Misi felesége ! Ne izgulj a komp miatt mire észbe kapsz fel tűnik Korfu kikötője a reggeli napsütésben az út is érdekes tele a komp tarka emberekkel finom melegszendvicset adnak a büfében .Jó értelemben irigykedek.Nekünk a szüleink indulnak ma Sidariba este már ott vacsiznak olyan izgatottak Hogy Mama ki be futkos a wc-be.Jó lesz kívánok mindenkinek csodás nyaralást .üdv Kriszti
Bodnar Mihaly Dátum: 2014-06-17 21:15:30
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-06-17 16:17:42
Kedves Mindenki ! Régen nem írtam mert nem nagyon volt szükség rá Nándi ,Laci és a többiek leírtak mindent jó magam is korábbi válaszokba elmondtam amit tudok tanácsolok.Szúnyog mindenütt van itthon is,problémás szállás mindenütt van itthon is,a kákán is csomót kereső eleve negatív gondolatokkal útra kelő utas is mindenütt van itthon is,ami viszont nincs itthon , ragyogó napsütés,kék tenger mosolygós kedves emberek,kabócák akik gé dúrban zúzzák ,olaj ligetek,finomabbnál finomabb ennivalókés még sorolhatnám .Valóra válthatjuk álmainkat mert elérhető anyagilag anno amikor sátorral hátizsákkal darabra kiszámolt kockasajttal vágtunk neki a világnak nem ,hogy dohos szekrény sokszor semmi sem volt boldogan álltunk a zuhany alá többed magunkkal valamelyik olcsó tengerparti kempingben,Ma ha vissza gondolok csak a napsütésre emlékszem a szabadságra a jóra .Mi történne ha végre tudnánk hálásak lenni azért amit ad az élet. Kívánok mindenkinek jó készülődést bizsergő izgatottságot és boldog nyaralást ,a világ olyan amilyennek látjuk minden bennünk dől el.Tavaly a San Georgesben voltunk rengeteg probléma volt és akkor mi van Korfura mentünk nyaralni nem ANTSZ ellenőrzésre idén sajna nem jutott hely mert sokan vagyunk ezért Zakyntos a cél azt mondták kicsi a szoba mit bánom én a seprű raktár is jó csak mehessünk.A Grand színvonalas tökéletes iroda szuper emberekkel ,gyönyörű helyekkel.üdv Kriszti