(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-16 20:56:58
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-06-16 20:40:10
Üdv! Mi is a Lénába megyünk augusztusban 2 hétre. A felszereltség engem nem nagyon érdekel,úgysem tudunk magunkkal vinni edénykészletet. Állítólag a tulaj kedves,a szekrények dohosak a páratartalom miatt,és előfordul hogy nincsen meleg víz,de tisztának írják.Ha csak ezek lennének a problémák,akkor vígan elfogadom. Van egy társalgója,ami egy bár,ott van csak wifi. Úgy tudom mellette nem nagyon van Market,de kb 20 percre van egy. Ami még jó hír,de hiszem ha látom,hogy éppen ott nincsenek szúnyogok, legalábbis annyi, mint a többi apartman környékén.
Kedves Sándor! Amint írja....nem túl nagyok az igényei.De ez nem baj....van aki a legalább 5 csillagot vár minden apartmanon.Nos....ezek az apartmannok alapfelszereltségűek.Én sokhelyen voltam már...de még sehol sem volt olyan,hogy annyira dohos volt a szekrény,hogy bűzlött volna.Szerintem ez azoknál "fordul elő" akik azt várják el,amit itthon egy kastélyszállótól.De ezek nem kastélyszállók....mivel az áraik sem olyanok.De aki el tud menni egy görögországi kastélyszállóba ennyi pénzért és még kap 5 csillagot is az szóljon nekem...mert annak én fizetem a szállását .... smile smile .Amúgy Sidariban szerintem nem húsz percre van az első Market...mivel elég sok van és én tavaly a legmesszebbet max:10 perc sétára találtam.Szúnyogok Kerkyrán meg szerintem mindenhol vannak.Mivel nem GPS-el közlekednek a megcsípendő melegvérű alanyokhoz így szerintem mindenhol előfordulnak.Főleg a csendesebb apartmannoknál.Mivel azok kijjebb esnek a főutcától és tudvalévő a szúnyogok/tapasztalatból mondom,mivel elég sokat zenéltem/a rezonanciát,tehát a zajt kevésbé bírják és ahol nagyobb a hangzavar ott kevesebb szúnyoggal találkozhatunk.de Kerkyrán mivel a világörökség része TILOS a szúnyogírtás kémiai/vegyi anyaggal.Üdv:Nándi smile
Sárkány Sándor Dátum: 2014-06-16 20:40:10
mcslinda írta ekkor: 2014-06-15 20:37:23
Sziasztok! Lena studioról nem nagyon találok véleményeket, írnátok róla pár sort? Illetve az lenne a kérdésem, hogy a közelében milyen nagyobb, vásárlásra alkalmas üzletet ajánlotok? Köszönöm előre is! Linda
Üdv! Mi is a Lénába megyünk augusztusban 2 hétre. A felszereltség engem nem nagyon érdekel,úgysem tudunk magunkkal vinni edénykészletet. Állítólag a tulaj kedves,a szekrények dohosak a páratartalom miatt,és előfordul hogy nincsen meleg víz,de tisztának írják.Ha csak ezek lennének a problémák,akkor vígan elfogadom. Van egy társalgója,ami egy bár,ott van csak wifi. Úgy tudom mellette nem nagyon van Market,de kb 20 percre van egy. Ami még jó hír,de hiszem ha látom,hogy éppen ott nincsenek szúnyogok, legalábbis annyi, mint a többi apartman környékén.
Sólya Nándor Dátum: 2014-06-16 20:08:03
mcslinda írta ekkor: 2014-06-15 20:37:23
Sziasztok! Lena studioról nem nagyon találok véleményeket, írnátok róla pár sort? Illetve az lenne a kérdésem, hogy a közelében milyen nagyobb, vásárlásra alkalmas üzletet ajánlotok? Köszönöm előre is! Linda
Kedves MCSLINDA!A Lena studió/apartmant személyesen nem ismerem,mert nem voltam még ott,de ha megengeded,akkor azért elmondanám,hogy mivel már nagyon sokszor voltam görögországban ezért tudom,hogy szinte kivétel nélkül egyformák /kisebb eltérésekkel/az apartmannok.Nincs nagy különbség egyiknél sem a másikkal szemben.Van ahol van ingyen klíma vagy wifi.van ahol van mikró vagy szendvicssütő.Van ahol balkon van és van ahol erkély.A konyha felszerelése szinte ugyanolyan és megegyezik.Az ágynemű szinte mindenhol egyforma.Az edényeket illetően....van néhány pohár/bögre,kés,villa,kanál,kiskanál,pár edény,serpenyő,esetleg egy-egy szűrő alkalmatosság.Kerkyrán nincs szúnyogírtás ezért érdemes vinni elektromos szúnyogriasztót mindenképpen.Vannak nagyobb bevásárló üzletek,de a supermarketekben sem sokkal drágább az áru.Kb ennyi lenn.ha van még kérdésed nyugodtan kérdezz,ha tudunk segítünk.Üdv:Nándi smile
Nagy Mária Dátum: 2014-06-16 15:48:20
Igen, egy busszal utazunk:) Én is várom a komp utat, csak nem tudom hogy a gyomrom várja-e:)Régen soha nem volt problémám a buszos, hajú utakkal, mostanában érzem. Mi kb.ötször voltunk Asprovaltán, és egyszer Neos Marmarason:) Görögország gyönyörű, de Szicíliát is megnézném egyszer:) Mi most 3-man megyünk, a párom, én, és anyukám:) Majd nászútra megyünk kettesben, addig meg eltelik még néhány év:) Jó készülődést!
Márki Sándorné Dátum: 2014-06-16 15:07:10
Nagy Mária írta ekkor: 2014-06-16 13:12:33
Kedves Tünde! Akkor Ti is legalább olyan izgalommal várjátok az utazást, mint mi:) Elég hosszú útra számítunk, és még kompon sem utaztunk eddig..Kicsit tartok is tőle:) Lesz nálam utazási gyógyszer:) Nekünk is venni kell még néhány dolgot, de a készülődés is ugyanolyan izgalmas, mint a nyaralás. Remélem a Ti üdülésetek is jól fog sikerülni, és az apartman is kényelmes lesz:) Üdv: Nagy Mária
Szia! Ezek szerint egy busszal fogunk utazni. A komptól nem kell félni én már utaztam ilyen komppal. Franciaország és Anglia között meg Olaszország és Szicília között is. Én szeretem ezeket a komp utakat. A kompnak van belső tere de ki is lehet menni a fedélzetre. (A buszok a komp aljában lesznek.) Mi nászúton Parálián voltunk 23 évvel ezelőtt, meg 8-9 éve voltunk kétszer Sartin. Azóta nem jártunk Görögországban. Most még a gyerekeink (22 és 23 évesek) is jönnek velünk, de mi már arra készülünk hogy jövőre már kettesben nyaralunk. Már nagyon várjuk az utat. A buszozás hosszú lesz, de Szicíliáig is kibírtam ezt is kifogom bírni. smile Márcsak 4 hét!