Üdv! Mi is a Lénába megyünk augusztusban 2 hétre. A felszereltség engem nem nagyon érdekel,úgysem tudunk magunkkal vinni edénykészletet. Állítólag a tulaj kedves,a szekrények dohosak a páratartalom miatt,és előfordul hogy nincsen meleg víz,de tisztának írják.Ha csak ezek lennének a problémák,akkor vígan elfogadom. Van egy társalgója,ami egy bár,ott van csak wifi. Úgy tudom mellette nem nagyon van Market,de kb 20 percre van egy. Ami még jó hír,de hiszem ha látom,hogy éppen ott nincsenek szúnyogok, legalábbis annyi, mint a többi apartman környékén.
Kedves Sándor!
Amint írja....nem túl nagyok az igényei.De ez nem baj....van aki a legalább 5 csillagot vár minden apartmanon.Nos....ezek az apartmannok alapfelszereltségűek.Én sokhelyen voltam már...de még sehol sem volt olyan,hogy annyira dohos volt a szekrény,hogy bűzlött volna.Szerintem ez azoknál "fordul elő" akik azt várják el,amit itthon egy kastélyszállótól.De ezek nem kastélyszállók....mivel az áraik sem olyanok.De aki el tud menni egy görögországi kastélyszállóba ennyi pénzért és még kap 5 csillagot is az szóljon nekem...mert annak én fizetem a szállását ....

.Amúgy Sidariban szerintem nem húsz percre van az első Market...mivel elég sok van és én tavaly a legmesszebbet max:10 perc sétára találtam.Szúnyogok Kerkyrán meg szerintem mindenhol vannak.Mivel nem GPS-el közlekednek a megcsípendő melegvérű alanyokhoz így szerintem mindenhol előfordulnak.Főleg a csendesebb apartmannoknál.Mivel azok kijjebb esnek a főutcától és tudvalévő a szúnyogok/tapasztalatból mondom,mivel elég sokat zenéltem/a rezonanciát,tehát a zajt kevésbé bírják és ahol nagyobb a hangzavar ott kevesebb szúnyoggal találkozhatunk.de Kerkyrán mivel a világörökség része TILOS a szúnyogírtás kémiai/vegyi anyaggal.Üdv:Nándi