(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szabó Zoltánné Dátum: 2014-06-15 20:53:27
Szepesi László írta ekkor: 2014-06-15 18:21:07
Kedves Andrea! A Clio nagyon jó választás. Tágas, szép apartmanok, medence. Csendes helyen és mégis közel a parthoz és a főutcához. Felszereltsége megegyezik a többi apartmanéval. Szerintem megfelelő! A fakultatív utakat nem szabad kihagyni! Ha még van amiben tudok segíteni nagyon szívesen válaszolok!
Kedves László! Köszönöm a gyors választ! Érdekelne, hogy tudna-e bővebb infókat adni, tapasztalatból esetleg, merre érdemes kirándulni, melyek azok a programok, amik igazán kihagyhatatlanok? A családommal főleg a szigettúrán, illetve a görög esten gondolkodunk, emellett olvastam, hogy a Paxos/Antipaxos kirándulás is elég népszerű, de sajnos úgy tudom, az angol nyelvű. Ha esetleg lennének tippei, amiket érdemes fontolóra venni bármivel kapcsolatban (kirándulás, étkezés, esti szórakozás stb.), annak nagyon örülnék! Üdvözlettel: Andrea
mcslinda Dátum: 2014-06-15 20:37:23
Sziasztok! Lena studioról nem nagyon találok véleményeket, írnátok róla pár sort? Illetve az lenne a kérdésem, hogy a közelében milyen nagyobb, vásárlásra alkalmas üzletet ajánlotok? Köszönöm előre is! Linda
Szepesi László Dátum: 2014-06-15 18:21:07
Szabó Zoltánné írta ekkor: 2014-06-15 17:54:51
Sziasztok! Családommal júl. 11-én indulunk Orosházáról, szállásunk a Clio apartmanban lesz. Tudnátok pár szót mondani róla, korábbi tapasztalatok, ilyesmik? Mi már izgatottan várjuk a nyaralást! :) Szabóné Andi
Kedves Andrea! A Clio nagyon jó választás. Tágas, szép apartmanok, medence. Csendes helyen és mégis közel a parthoz és a főutcához. Felszereltsége megegyezik a többi apartmanéval. Szerintem megfelelő! A fakultatív utakat nem szabad kihagyni! Ha még van amiben tudok segíteni nagyon szívesen válaszolok!
Szabó Zoltánné Dátum: 2014-06-15 17:54:51
Sziasztok! Családommal júl. 11-én indulunk Orosházáról, szállásunk a Clio apartmanban lesz. Tudnátok pár szót mondani róla, korábbi tapasztalatok, ilyesmik? Mi már izgatottan várjuk a nyaralást! :) Szabóné Andi
Laczkó Csilla Dátum: 2014-06-15 16:39:57
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-06-15 10:15:57
Szia Csilla!Igazából mindegy.Egyik sem jobb vagy roszabb a másiknál.A döntés a te kezedben van.Ezeknél az apartmannoknál inkáb az lenne a szempont,hogy melyik milyen távol vagy közel van a tengerhez/központhoz.De itt mivel kb. ugyanolyan távolságban vannak mindkettőtől, inkább a komfortosság vagy a tettszetősség játszhat szerepet.Van akinek a wiffi vagy az ingyen klíma határoz,de van akinek a csendes környezet távol a központtól, ahol kissé hangosabb az éjjszaka.Ezek mind befolyásoló tényezők lehetnek a választásnál.De a Nikos és a Louvros nem roszabb vagy jobb egyiknél sem a másikkal szemben.Üdv:Nándi smile
Köszönöm a válaszod, két apartman lefoglalva 08.30-tól :) Igaz földszintes szobák, de remélem jó leesz, nagyon kevés hely volt már, sőt ez a kettő volt az utolsó kétágyas.