(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-06-15 10:15:57
Laczkó Csilla írta ekkor: 2014-06-14 21:45:34
Nikos Pool vagy Louvros apartman? :) Melyiket javasolnátok?
Szia Csilla!Igazából mindegy.Egyik sem jobb vagy roszabb a másiknál.A döntés a te kezedben van.Ezeknél az apartmannoknál inkáb az lenne a szempont,hogy melyik milyen távol vagy közel van a tengerhez/központhoz.De itt mivel kb. ugyanolyan távolságban vannak mindkettőtől, inkább a komfortosság vagy a tettszetősség játszhat szerepet.Van akinek a wiffi vagy az ingyen klíma határoz,de van akinek a csendes környezet távol a központtól, ahol kissé hangosabb az éjjszaka.Ezek mind befolyásoló tényezők lehetnek a választásnál.De a Nikos és a Louvros nem roszabb vagy jobb egyiknél sem a másikkal szemben.Üdv:Nándi smile
Busai Anikó Dátum: 2014-06-14 23:15:20
Fodor Dia írta ekkor: 2014-06-14 21:07:14
Sziasztok!Korfu - Sidarira a Louvrus Apartmanba kaptunk helyet a párommal. A külföldi honlapokon elég negatív véleményeket találtunk-olvastunk róla. Valaki esetleg tudna írni egy őszinte választ, véleményt az apartmanról és személyzetéről? Köszönöm előre is!
Szia Dia! Én is olvastam azokat a negatív véleményeket, de a fiam szintén külföldi oldalon valahol talált egy hozzászólást, amiben ír valaki, hogy Ő az új tulajdonos és, hogy mindent próbál megtenni a vendégekért és a házért is persze. Most akartam neked megkeresni, de nem találtam. Írtam már egyszer Gábornak, hogy szeretnék több és újabb fotót látni a házról, de még nem rakott fel képeket. Abban bízom, hogy látatlanul csak nem vesznek ki apartmant, és hogy valaki csak látta már ezt a szállást az irodától? Az első utazók már visszajöttek, de senki nem írt, aki ott lakott. Pedig nagyon vártam az első hazaérkezőket. Ti mikor utaztok? Mi csak augusztus 29-én. Én biztos, hogy megírom majd a véleményemet és fotókat is hozok.
Laczkó Csilla Dátum: 2014-06-14 21:45:34
Nikos Pool vagy Louvros apartman? :) Melyiket javasolnátok?
Fodor Dia Dátum: 2014-06-14 21:07:14
Sziasztok!Korfu - Sidarira a Louvrus Apartmanba kaptunk helyet a párommal. A külföldi honlapokon elég negatív véleményeket találtunk-olvastunk róla. Valaki esetleg tudna írni egy őszinte választ, véleményt az apartmanról és személyzetéről? Köszönöm előre is!
Sommer Dátum: 2014-06-14 15:26:05
Lukácsné Molnár Anikó írta ekkor: 2014-06-14 10:06:15
Kedves Sommer!Köszönöm a yálaszod!Tudnál nekem konkrét árakat írni?(gyümölcs,tej,joghurt,tojás....)Előre is köszönöm!Üdv:Anikó
Ajánlom figyelmedbe ezt a beszámolót: http://greekland.hu/beszamolo/index.php?oldal=elmenybeszamolo&beszamolo=6647846 Ha más kérdés van e-mail-ra válaszolok.