(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-05-28 11:16:42
Kozma János írta ekkor: 2014-05-28 09:56:26
Sziasztok,most olvastam a csomagokra valamilyen cimkét kell tenni,de mi nem kaptunk honnan szerezzünk be.A másik hogy dobozos innivalót még a buszra sem lehet vinni ezt hogy kell érteni?
Kedves János! Kiegészíteném Kriszti válaszát azzal,hogy mi nem kaptunk cimkét,és nem is volt rá szükségünk.Mivel ha van a táskáján cimketertó,ami a legtöbb utazótáskán azért van akkor beleírja a nevét és a címét/telefonszámát egy vonalas lapon és az is megfelel.A dobozos üdítőt mi is vittük és nem volt gond vele.A lényeg,hogy ne hagyjuk a felnyitott üdítőt őrizetlenül a buszon és ne lötyköljük ki.Az elfogyasztott üdítős dobozt pedig ki lehet dobni az első adandó megállónál.Üdv:Nándi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-05-28 11:04:24
Tisztelt Grandos Utasok,Mariellás foglalók! Ma reggel beszéltem a Grand központjával egyik ügyintézőjükkel és természetessen az ügyvezetővel is Nagy Sándor Úrral.Elmondásuk szerint sajnos a Mariella apartmann tulajdonosa valóban nem készült fel a szezonra egészségügyi okok miatt.Stb-stb.Így a Mariellában foglalt utasok szezon eleji és július elejéigmenő utasait elszállásolják a megmaradt üres helyeken és a többieket akiket a helyhiány miatt,mivel már beteltek a turnusok nemtudják átfoghlalni,azoknak már intézés alatt van mások legalább olyan komfortos apartmannok keresése.Ez / utóbbiak/ a főszezoniakra vonatkozik.Természetessen megoldanak minden felmerült problémát és akinek a klíma ingyen volt annak most is az lesz az új helyen.Nagy Sándor Úr elmondta,hogy pár nap türelmet kér mindenkitől aki utazik az irodával és meg fognak minden dolgot oldani úgy,hogy az utasok ne érezzék kellemetlenül magukat,még ha ez a Grandnak pluszkiadás is lesz.Senkinek nem mondják vissza az útját és nem kell senkinek sem azon aggódnia,hogy a szabad ég alatt fog aludni,vagy nem lesz szállása.Mindenkinek az adott és lefoglalt idejében lesz kint normális,ugyanolyan sőtt még jobb szállása mint amilyet foglalt.Lehet,hogy ez nema főutcán lesz,de nem is 1500-2000m-re a parttól.A továbbiak tájékoztatása rendben menni fog.Ez a Grand Toursnak presztízskérdés és éppen nem tétel az a hetente 16 fő akiket el kell szállásolni esetleg a kialakult helyzet miatt egy másik apartmannban.keresnek szállásokat még és nem éppen a Mariella kategóriájában,hanem jobban és szebbekben.Tehát minden kedves utasuktól akiket ez érint elnézést kérnek és kis türelmet.Üdv:Nándi
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-28 10:28:24
Kozma János írta ekkor: 2014-05-28 09:56:26
Sziasztok,most olvastam a csomagokra valamilyen cimkét kell tenni,de mi nem kaptunk honnan szerezzünk be.A másik hogy dobozos innivalót még a buszra sem lehet vinni ezt hogy kell érteni?
Kedves János! A címkét az iroda adta akiknél befizettük az utat automatikusan benne volt az utazási papirokban.Papirboltokban lehet kapni cimkét vagy táskaüzletekben sött láttam már nagy áruházakban is nyaralás szezonban.A dobozos üdítő szerintem arra vonatkozik ,hogy kartonszámra nem vihető fel mi vittünk mindenkinek volt egy a táskájába ,kézi poggyászba és azt ittuk amikor ki ürült kidobtuk a szemetünkkel együtt az épp esedékes parkolóba.üdv Kriszti
Kozma János Dátum: 2014-05-28 09:56:26
Grand Sándor Dátum: 2014-05-28 08:51:29
Tisztelt Mariellás Utasaink! Sajnos a Mariella ház tulajdonosa súlyos betegsége miatt nem vállalja a ház üzemeltetését és így visszalépett a szerződéstől. Problémáját megértve nem akadékoskodtunk,tizenéves partner.Csak szezonkezdéskor szembesültünk a problémával,amikor lementünk és sehol semmi készülődést nem láttunk. Biztosítok mindenkit, senki sem marad szállás nélkül,de most keressük a megoldásokat.Ez a 6 szoba egyébként a kapacitásunknak mindössze 6 %-a. Első körben felajánljuk mindenkinek az egyéb szabad kapacitásunkat. Erről annyit,hogy egyetlen szállásunk sem rosszabb a Mariellánál,van ami jobb is. Az ingyenes klimát természetesen máshol is vállaljuk. A ház nem is a minőségével,hanem központi fekvésével volt népszerű, bár egyesek szerint voltak hátrányai is a központi fekvésnek,pl. a zaj. Második körben akinek nem tudunk jelenleg alternatívát ajánlani - hála Önöknek már vannak teltházas turnusaink is - picit a türelmüket kérjük, mert folyamatban van másik ház keresése. Megértésüket köszönve: Nagy Sándor ügyvezető