Kedves Olivér!
Mi is várjuk a megnyugtató választ a Mariellával kapcsolatban,és mi is csak akkor nyugszunk meg ha a Gábor írja meg nekünk itt a fórumon,hogy mi újság.Viszont tudom azt is,hogy ő azon felül,hogy a napi dolgokat intézi.../ami mellesleg nem kevés/....ezen is gőzerővel dolgozik,hogy minél előbb tudjon nekünk valami megnyugtatót írni.Számunkra is a Mariella volt a legjobb és legkézenfekvőbb választás,mivel tavaly is ott voltunk.Nekünk ez felelt meg a legjobban,de nem keseredünk el,ha másikat néznek a számunkra.Biztosan nem egy lepukkant valamit fognak biztosítani,ha nem tudják a Mariellát megoldani.Ahogyan írod nem lenne kötelező ismerni a fórumot és nem lenne kötelességed sem olvasni.De látod,hogy milyen hasznos dolog is ez??????????????

Itt mindent meg lehet tudni és sok-sok jó információt be lehet szerezni.Sajnos ilyet is ami nem a legjobb,de inkább most mint az elindulás elötti napon,nem?

Mi egy kicsivel később megyünk mint ti,mert mi Aug.1-én indulunk.Nekünk is már "csak" 9 hét és INDULÁS.Ha tehetitek menjetek be mindjárt az első nap a San Remo-ba és egyetek egy gyrost,mert ott a legjobb../legalább is szerintem/.....De a Club Sandwich,a souvlaki sem rosz....

Az Alekos taverna is elég jó...és szerintem a Kapitány étterem is jó kaját ad.A fürdéssel kapcsolatban csak annyit,hogy ha kisgyerekkel mentek akkor az első kisebb és a nagystrand a megfelelő.Ha gyerek nélkül és esetleg szerettek ugrálni a vízbe....

....akkor a sziklás hátsó részeket ajánlom.Van a leghátsó kis strand rész a Canal D'amour után,ott be lehet gyalogolni vagy 150m-t és utána egy 50-60m-es úszással el lehet érni egy nagy agyagkő sziklát ahonnan 10-12m-ről lehet ugrálni a nyílt vízbe egy öbölbe.Húúúúúúú na az kemény.

Mi ide tartunk és ki nem hagynánk.....Üdv:Nándi
Kedves Nándor!
Sajnos amíg nem kapunk megnyugtató választ hivatalos forrásból, addig nem tudok megnyugodni, ideg van a gyomromban.
Csak reménykedni tudunk a legjobbakban!
Persze nagyon hasznos dolog a fórum, hogy mindenki megosztja a tanácsait, élményeit másokkal és ezáltal felkészülten és élvezetesebben tud nekivágni a nyaralásuknak az emberek. Csak azt mondom szerintem sokan a Granddal utazók közül nem is tudnak erről a fórumról és nem is használják. Hogy én követem már egy jó ideje az csak az én vakszerencsém.
San Remoba mindenképp be fogunk térni, mert már annyia ajánlottátok, hogy kihagyhatatatlan. Nem mellékesen imádjuk a gyrost, Neosba is egy törzshelyünk volt ahol még a pitát is tök jól megpirították.

Suvlakit meg egy ünnepségen ettünk Neosba, az mondjuk nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet elég rágós volt, meg jól el volt áztatva olajban. De megfogadjuk a tanácsaidat és mindenképp kipróbáljuk őket, ha eljutunk oda...

Úgye ott is van a Mythos? A görög potencianövelőm!

Csak ketten megyünk, nem elsz velünk gyerek, de azért jobban kedvelem a sekélyebb strandokat, mert enm vagyok egy kiváló úszó. Meg nincs is túl nagy bátorságom, de aztán ha ott leszek akkor lehet erőt merítek és leugrok.
Canal D'amourt is úgyis meg akarjuk nézni mindenképp és ha már ott vagyunk akkor ki tudja...

Bár amilyen szerencsés vagyok első nap már fejest ugranék a vízből kiálló kis sziklába.

Akkor már nektek sincs vissza sok idő. Csak jönne vmi infó, legalább annyi hogy ne aggódjatok meg lesz oldva...
Üdv! : Olivér