(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2014-05-28 07:43:01
Kedves GRAND TOURS és GÁBOR! Kérünk benneteket,hogy tájékoztassatok minket a Mariellával kapcsolatban kialakult helyzetről itt a fórumon is,mivel sokan vannak akik kétségek között örlődnek és szeretnék a nyaralásukat biztonságban tudni.Vannak akikát tudják foglalni és vannak akik nem sajnos mint hely és mint idő miatt.Vannak akik már máskor nem tudnak foglalni időpontilag mert a nyaralásukra a szabadságukat erre az időpontra kérték és a munkáltatója nem fog máskor időt biztosítani szabadság formájában.Az utasok megérdemlik ha belevetették a bizalmukat ebbe az irodába és nem kevés pézt spóroltak össze azért,hogy a megérdemelt nyaralásukat Sidariban tölthesség.ÜDV:NÁNDI
Márki Sándorné Dátum: 2014-05-27 20:30:09
Olivér írta ekkor: 2014-05-27 17:57:14
Sziasztok! Félig meddig megoldódni látszik a dolog a Mariellás ügyben. Ma hívták barátnőmet a pécsi partnerirodából, hogy a Mariella egészségügyi problémák miatt egész idényben nem foglalható. A Mariella tulajdonosának van vmi egészégügyi problémája. A Mariella helyett a mi időszakunkban június 21-28, csak az egyik legtávolabbi apartmanban lehet helyette menni,mert már csak ott van hely, ami a központtól 900m-re található. Itt úgye a klíma fizetős lenne a Mariellával szemben, de a kialakult helyzet miatt nem kell fizetni érte, de szerintem ez alap. Sajnos azért, hogy a Mariella a közpotban van, ez meg ahhoz képest a világ végén igazából nincs kárpótlás, amit kicsit fájlalok. Pedig egy ingyen fakultatív programot vagy egy gyros-mythos menüvel való fogadást azért simán megérdemelnénk.... Nem tudom! Döntse el mindenki maga, hogy ez mennyire korrekt vagy sem! Mi eköré szerveztük a szabadságunkat és nagyon rá vagyunk már készüldve, de erősen el kezdtünk hezitálni vágjunk-e bele vagy sem. Mariellára pont a központisága miatt esett a választásunk és legelőször azokat az aparmanokat zártuk ki amelyek a legmesszebb vannak a központból és most pont egy olyanba "kényszerülünk". Vagy le kell mondanunk görögről... Úgyhogy azt tanácsolom mindenkinek aki a Mariellába foglalt szállást, hogy mielőbb keresse fel az utazási irodát, hátha az ő időszakukban találnak még kedvezőbb szállást, mint mi. Remélem tudtam másoknak is segíteni ezekkel az információkkal! smile
Szia! Nem tudom ti mikor mentek, de mi július 11-től. A Nikos Pool apartmanba ami szintén nem a központban van de mi eleve ide foglaltunk. Ha esetleg később mentek mint mi akkor majd megírom hogy mennyire volt messze mindentől. De szerintem a nyaralást nem igazán befolyásolja a távolság. Egy kis séta lehet hogy külön jól fog esni minden nap. Ez az apartman pedig közel van az egyik nagy supermarkethez. :-)
Békési Krisztina Dátum: 2014-05-27 19:45:39
Sziasztok! Félig meddig megoldódni látszik a dolog a Mariellás ügyben. Ma hívták barátnőmet a pécsi partnerirodából, hogy a Mariella egészségügyi problémák miatt egész idényben nem foglalható. A Mariella tulajdonosának van vmi egészégügyi problémája. A Mariella helyett a mi időszakunkban június 21-28, csak az egyik legtávolabbi apartmanban lehet helyette menni,mert már csak ott van hely, ami a központtól 900m-re található. Itt úgye a klíma fizetős lenne a Mariellával szemben, de a kialakult helyzet miatt nem kell fizetni érte, de szerintem ez alap. Sajnos azért, hogy a Mariella a közpotban van, ez meg ahhoz képest a világ végén igazából nincs kárpótlás, amit kicsit fájlalok. Pedig egy ingyen fakultatív programot vagy egy gyros-mythos menüvel való fogadást azért simán megérdemelnénk.... Nem tudom! Döntse el mindenki maga, hogy ez mennyire korrekt vagy sem! Mi eköré szerveztük a szabadságunkat és nagyon rá vagyunk már készüldve, de erősen el kezdtünk hezitálni vágjunk-e bele vagy sem. Mariellára pont a központisága miatt esett a választásunk és legelőször azokat az aparmanokat zártuk ki amelyek a legmesszebb vannak a központból és most pont egy olyanba "kényszerülünk". Vagy le kell mondanunk görögről... Úgyhogy azt tanácsolom mindenkinek aki a Mariellába foglalt szállást, hogy mielőbb keresse fel az utazási irodát, hátha az ő időszakukban találnak még kedvezőbb szállást, mint mi. Remélem tudtam másoknak is segíteni ezekkel az információkkal! smile
kedves Olivér! A világ vége Sidariban apartmanok tekintetében elég elrugaszkodott kifejezés mi tavaly a San georges apartmanban voltunk az is egy világvégi apartman gyönyörű medencés csendes Sidari Preludes felőli részén közel a canal damurhoz 10-15 perces sétát jelentenek a távoli apartmanok a Nikos közel van a Paradise étteremhez és a város központhoz, a másik távolinak tűnő apartmanok sincsenek messze NINCSENEK TÁVOLSÁGOK SIDARIBAN. Elnézést drága urak és hölgyek a bevásárlóközpontban kocsit tolva hosszabb eljutni a kütyüktől a sörig vagy a piperétől a cipőkig és nem utolsó sorban olajfák között,vagy kis boltok előtt kabócák énekére sétálhatunk.Nyugodtan foglaljanak távolinak tűnő apartmant van esély rá ,hogy nem jönnek haza plusz kilókkal.Az iroda szerintem korrekt nem fognak rosszabbul járni sőtt a TÁVOLI apartmanok jobbak arról senki sem tehet ha beteg lesz .üdv Kriszti
Szepesi László Dátum: 2014-05-27 18:53:07
Kedves Olivér! Kedves Mariellások! Együtt tudok mindenkivel érezni akiket ez a kellemetlenség ért de szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy egy kis pozitív hozzáállás után gondoljátok át és foglaljatok másik apartmanba szállást. Tudom, hogy rossz most egy főutcán lévő apartmant egy távolira lecserélni de higgyétek el nem lesztek rosszabb helyen. Szerintem a távolabbi apartmanok sokkal szebbek, tágasabbak és medencések. Reggel azért jó érzés ébresztőnek egy szép medencébe csobbanni egyet. Sidariban higgyétek el nincsenek távolságok. Biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni. Mi már ötödször megyünk Sidariba de sosem jutott volna eszembe a Mariellába foglalni. Mégegyszer szeretném mindenkinek azt javasolni, hogy aki teheti nyugodtan foglaljon a még meglévő helyekre! Az apartman az csak egy szállás ahová gyakorlatilag csak aludni megy az ember. Nem szabad azokat a csodálatos programokat, helyeket kihagyni amit ez az út kínál! Még szeptemberben is csodálatos idő van 30 fok feletti hőmérséklettel! Hajrá mindenkinek! Ne hagyjátok, hogy egy "kis" kellemetlenség miatt lemaradjatok egy szép nyári élményről! És senki ne feledje ez nem a GRAND TOURS hibája. Ők biztos mindent megtettek az ügy érdekében!
Püsök Ágnes Dátum: 2014-05-27 18:09:24
Hello mindenkinek.Érdekelne hogy a kompok hogy járnak mert jövő héten megyünk Sidáriba,és jó lenne tudnom hogy melyikkel érdemes menni és milyen időpontokban indulnak,amugy ebben a kérdésben Gábor tudna inkább segiteni.Kérlek segitsetek.