(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-05-27 17:57:14
Sziasztok! Félig meddig megoldódni látszik a dolog a Mariellás ügyben. Ma hívták barátnőmet a pécsi partnerirodából, hogy a Mariella egészségügyi problémák miatt egész idényben nem foglalható. A Mariella tulajdonosának van vmi egészégügyi problémája. A Mariella helyett a mi időszakunkban június 21-28, csak az egyik legtávolabbi apartmanban lehet helyette menni,mert már csak ott van hely, ami a központtól 900m-re található. Itt úgye a klíma fizetős lenne a Mariellával szemben, de a kialakult helyzet miatt nem kell fizetni érte, de szerintem ez alap. Sajnos azért, hogy a Mariella a közpotban van, ez meg ahhoz képest a világ végén igazából nincs kárpótlás, amit kicsit fájlalok. Pedig egy ingyen fakultatív programot vagy egy gyros-mythos menüvel való fogadást azért simán megérdemelnénk.... Nem tudom! Döntse el mindenki maga, hogy ez mennyire korrekt vagy sem! Mi eköré szerveztük a szabadságunkat és nagyon rá vagyunk már készüldve, de erősen el kezdtünk hezitálni vágjunk-e bele vagy sem. Mariellára pont a központisága miatt esett a választásunk és legelőször azokat az aparmanokat zártuk ki amelyek a legmesszebb vannak a központból és most pont egy olyanba "kényszerülünk". Vagy le kell mondanunk görögről... Úgyhogy azt tanácsolom mindenkinek aki a Mariellába foglalt szállást, hogy mielőbb keresse fel az utazási irodát, hátha az ő időszakukban találnak még kedvezőbb szállást, mint mi. Remélem tudtam másoknak is segíteni ezekkel az információkkal! smile
Sohajda Norbert Dátum: 2014-05-27 14:23:44
Helló jó napot van aki volt a plastiras apartmanba,felszereltség,stb?Tavaly zakhyntoson voltunk kiváncsi vagyok van e olyan szép korfu?Szeptemberben még jo idő van ott?
Nagy Mária Dátum: 2014-05-27 08:01:45
Sziasztok Fórumozók! Bár én nem a Mariellába foglaltam szállást, megértem a félelmeiteket. Lehet azért nem értesítettek, mert vagy folyamatban van a probléma megoldása, vagy már meg is oldották.. Próbáltátok telefonon hívni magát az utazási irodát? Azonnal kapnátok választ, és megnyugodnátok ezzel kapcsolatban.. Tavaly én is fordultam hozzájuk segítségért, és szívesen tájékoztattak. Biztos megoldódik minden!
Simon Tamás Dátum: 2014-05-27 06:27:45
Kedves Gábor és fórumozók! Most olvasom hogy valami gond van a Mariellában.Mi ez pontosan,és most van szállásunk vagy sem? Mert nekünk is ott van foglalva szállás juni végére.Hasonlókép Olivérhez,mi is arra az időszakra építettünk mindent. Szabad szoba már nincs máshol arra az időszakra,hogy esetleg át raknak máshová. Többször voltam már a Grand Tours-al,semmi gond nem volt és mindent megoldottak.Bízom benne hogy így lesz most is,de nem szeretnénk hoppon maradni! Köszönöm előre is a tájékoztatást!
Olivér Dátum: 2014-05-26 18:34:39
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-05-26 00:31:02
Kedves Olivér! Én nem félek.Gábor mindent meg fogoldani.Legyetek nyugalommal,mert még senki sem aludt kint az utcán Sidariban.... smile Próbáljatok ki mindent és ne legyetek szívbajosak....mert sosem lehet tudni mikor lesz újra lehetőség ilyen dolgokat kipróbálni.Üdv:Nándi smile
Kedves Nándor! Én viszont félek és egyre idegesebb vagyok csak! Én nem attól félek már, hogy Sidariban kint kell aludni az utcán, hanem attól, hogy el se jutunk oda. smile 3 napja már semmi infó és semmi reakció. Ha nem akarnak vagy tudnak konkrétumot mondani, akkor ne tegyék. Nem várok nagy csodát! Csak annyit, hogy hivatalos forrásból jöjjön egy olyan reakció, hogy ne aggódjatok meg lesz oldva a dolog és nyugodtan készüljetek a nyaralásra. Esetleg nekünk van-e vmi tenni valónk vagy sem? Nem szeretnék úgy járni, hogy erre az időpontra kivesszük a szabadságot, csak ekkor tudunk elmenni, mindent ez köré alakítunk, aztán ne legyen belőle semmi. Vagy tegyük fel Mariellába valójában nem lehet menni és mire értesülünk a dologról addigra a Grand összes többi apartmanja fullon lesz és emiatt nem tudunk majd abban az időpontban elmenni nyaralni amikor szerettünk volna. Még ha esetleg időben tájékoztattak volna minket, tudtunk volna választani egy másik apartmanban helyet. Remélem azért érthetőek a félelmeim! Nem jó ezeken görcsölni és idegeskedni, de nagyon nem jó... Ennyi, 1 sort várok! smile