Kedves Olivér!
Én nem félek.Gábor mindent meg fogoldani.Legyetek nyugalommal,mert még senki sem aludt kint az utcán Sidariban....

Próbáljatok ki mindent és ne legyetek szívbajosak....mert sosem lehet tudni mikor lesz újra lehetőség ilyen dolgokat kipróbálni.Üdv:Nándi
Kedves Nándor!
Én viszont félek és egyre idegesebb vagyok csak! Én nem attól félek már, hogy Sidariban kint kell aludni az utcán, hanem attól, hogy el se jutunk oda.

3 napja már semmi infó és semmi reakció.
Ha nem akarnak vagy tudnak konkrétumot mondani, akkor ne tegyék.
Nem várok nagy csodát! Csak annyit, hogy hivatalos forrásból jöjjön egy olyan reakció, hogy ne aggódjatok meg lesz oldva a dolog és nyugodtan készüljetek a nyaralásra. Esetleg nekünk van-e vmi tenni valónk vagy sem?
Nem szeretnék úgy járni, hogy erre az időpontra kivesszük a szabadságot, csak ekkor tudunk elmenni, mindent ez köré alakítunk, aztán ne legyen belőle semmi.
Vagy tegyük fel Mariellába valójában nem lehet menni és mire értesülünk a dologról addigra a Grand összes többi apartmanja fullon lesz és emiatt nem tudunk majd abban az időpontban elmenni nyaralni amikor szerettünk volna.
Még ha esetleg időben tájékoztattak volna minket, tudtunk volna választani egy másik apartmanban helyet.
Remélem azért érthetőek a félelmeim! Nem jó ezeken görcsölni és idegeskedni, de nagyon nem jó...
Ennyi, 1 sort várok!