(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand ÁGI Dátum: 2017-05-24 12:50:50
Gaál Gábor írta ekkor: 2017-05-20 20:36:49
Kedves Àgnes! Gondolom jövőhét hétvégén màr lehet majd tudni a fakultatív napokat. Mert mint látom, akkor megy az első turnus.
Kedves Gábor! A jövő héten hétfőn lesz a BBQ ez mindig hétfőn lesz. Kedden lesz a szigettúra, és este a görög est. Ez csak az első héten lesz így, utána szerdán lesz, és amennyiben két autóbuszra összejön a létszámunk, akkor lesz csütörtökön is. Az új kirándulások közül szerdán lesz Paleokastrica-Arillas, csütörtökön pedig Acharávi-Kassiopi-Pantokratoras, Pénteken ha 2 hajónyi utasunk lesz akkor ez lesz a második hajó nap. A Paxos-Antipaxos jövő héttől fog változni, most hétfő-szerda-péntek, Korfu Shopping kedd és csütörtök, Albánia szintén kedd és csütörtök ez változhat a jövő héten. Csúzdapark hétfő, kedd, szerda, péntek. MIvel a szezon az júniustól számolandó itt, így ezeket az angol nyelvű programokat változtathatják , így a jövő hét vége felé újra megírom mi az esetleges változás, az biztosan maradni fog augusztus végéig. Sok szeretettel várjuk Sidariban.
Grand ÁGI Dátum: 2017-05-24 12:42:58
Riskó Henriett írta ekkor: 2017-05-20 10:17:19
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy aki járt a Paradise apartmanban meg tudná nekem mondani, hogy van-e főzőlap vagy csak mikro, mert a szobában készült felvételen csak az látszik. Előre is köszi.
Kedves Henriett! A Paradise apartmanházban minikonyha van, azaz felül rezsó alul pedig kisebb méretű tűzhely van, és természetesen ahogyan láttad van micró is. Sok szeretettel várunk Sidariban!
Gaál Gábor Dátum: 2017-05-20 20:36:49
Kedves Àgnes! Gondolom jövőhét hétvégén màr lehet majd tudni a fakultatív napokat. Mert mint látom, akkor megy az első turnus.
Benke Noémi Dátum: 2017-05-20 20:03:11
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-09-10 13:27:11
Szia Ferenc!Ha lemész a Canal uttcájába akkor tábla jelzi,hogy hol van az apotripiti-Beach.....csak kifelé kell menni a falu vége felé.....mondjuk azt én sem értem,hogy miért nem foglalkoznak vele jobban és miért nem említik meg még az idegen vezetők sem.Pedig az a legcsodálatosabb strand.Mi 3 éve még ki tudtunk vizibiciglizni a Drastis-fokhoz is és ott sétáltunk a fokon.Azóta magánterület.Mondjuk odáig vizibiciglizni nem 2 emberes mutatvány.Mi négyen voltunk,de kilógott a nyelvünk mire viszaértünk.Egész délutános túra volt.De megérte......viszajövünk még....ki tudja jövőre? smile smile smile Ja...robogóbérlők figyelem:Skriperónak tartva 35-40 perc Paleokastritsa és Liapades.Csodálatos helyek,ha nem a legszebbek Korfun.Mi lementünk egészen Messonghiig robogóval......gyönyörű helyeket láttunk.Üdv.
Sziasztok. Itt olvastam, hogy robogóztatok a hegyekben. Es honnan béreltetek robogót. Kb mennyibe került? Van quad berlési lehetőseg is?
Riskó Henriett Dátum: 2017-05-20 10:17:19
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy aki járt a Paradise apartmanban meg tudná nekem mondani, hogy van-e főzőlap vagy csak mikro, mert a szobában készült felvételen csak az látszik. Előre is köszi.