(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Simon Tamás Dátum: 2011-07-05 21:20:28
vakarcs péter írta ekkor: 2011-07-05 21:12:12
http://hotfile.com/dl/121417474/320f00a/korfu.doc.html Ezt a linket föltette nekünk Borbély Attila,miért nem lapoztok vissza?Olyan sokszor fölteszitek ugyan azokat a kérdéseket.Ebben minden le van írva.Mások is írtak rengeteg hasznos információt,"ÜZEMANYAG,BOLTI ÉS ÉTTERMI ÁRAK".Olvassátok végig az idei fórumot!
Köszi Péter!Vissza szoktam lapozni.De azért van bőven hozzászólás,és nincs mindig időm végig olvasni. Elovastam a linket,csak ezek elég régi bejegyzések és azóta változhatott a helyzet.Azért köszi:) Tomi
Simon Tamás Dátum: 2011-07-05 21:12:38
Kedves Gábor! Julius 16 érkezünk négyen.Szeretnénk bérelni nyitott Suzuki terepjárót. Lehet több helyen is bérelni Sidariban?Mert ugy hallottam igyekezni kell a bérléssel mert előfordulhat hogy már kiadták mind.Köszönöm! Üdv Tomi
vakarcs péter Dátum: 2011-07-05 21:12:12
http://hotfile.com/dl/121417474/320f00a/korfu.doc.html Ezt a linket föltette nekünk Borbély Attila,miért nem lapoztok vissza?Olyan sokszor fölteszitek ugyan azokat a kérdéseket.Ebben minden le van írva.Mások is írtak rengeteg hasznos információt,"ÜZEMANYAG,BOLTI ÉS ÉTTERMI ÁRAK".Olvassátok végig az idei fórumot!
Simon Tamás Dátum: 2011-07-05 20:57:42
Balasi Mihály írta ekkor: 2011-07-04 12:21:20
A hajókirándulás amin Én már 3x is voltam nem lehet megunni és mivel nem vagyunk egyformák hála istennek ezért lehet valakiknek nem jött be a dolog!Ez van.....de ha nem hibákat keressük és nem kötünk bele mindenbe akkor ez egy nagyon jó kis túra lehet! :D Nagyban függ azért a társaságtól is hogy milyen lesz a hangulat! :D Nekünk nem volt gond vele! :D A kompnál igen van némi várakozás mert általában hamarabb érünk oda de muszáj így csinálni mert a határokat nem lehet kiszámítani!Főleg a Szerb/Macedón határ a veszélyes itt tavaly 3 órát álltunk :( De azért a sofőrök is ügyesek és visznek mindent az ügy érdekében hogy haladjunk! :D Ha simák a határok akkor az is elképzelhető hogy már reggel 3:00-4:00 kor már a kikötőben lenne a csapat ilyenkor a sofőrök is tudnak játszani az idővel így lassítanak kicsit hogy ne legyenek ott nagyon hamar sem mert ott látnivaló nagyon nincs!Max egy két nagy hajó és persze a Tenger!Lehet kicsit sétálni inni egy kv vagy ezt azt de sok minden nincs ott,de ha már ott vagytok közel a cél!Átlagosan olyan görög idő szerint 6:00 6:30 ott szokott lenni a busz!Félpanziónk nem volt így erről nem tudok írni semmit sem!A San Remo tudom nektek is melegen javasolni mert a legjobb választás ár/érték arányban!A paradise étterem is nagyon szuper és hangulatos és ott van a 10% kedv is de nekem nekünk néha elég kevésnek tűnt a kaja de az ízével semmi gond nem volt...és ezt nem a magyar tűrhőség mondatja velem hanem a tapasztalat!A San Remo-ban ilyen gond nem volt nagyok az adagok és finom a kaja és korrekt árakon!Ha konkrét árak is érdekelnek akkor tudok párat írni ami megmaradt bennem van egy pár :D Szúnyogok vannak főleg ha lemegy a nagy de kellő felkészüléssel észre sem lehet őket venni!Ha nem is vinnétek magatokkal riasztót az sem gond kb annyiba kerül itt is mit nálunk és akkor nem kell cipelni sem! :D Ha eszedbe jut még valami akkor csak bátran írj szívesen válaszolok! Üdv:Balasi Mihály
Kedves Mihály! Az üzemanyag,a bolti és az éttermi árak után érdeklődnék. Előre is köszönöm az információt!Üdv Tomi
Simon Tamás Dátum: 2011-07-05 20:43:01
Sziasztok! Ezen a linken http://www.photo-video.eoldal.hu/cikkek/corfu.html pár információt megosztok Korfuról,főleg a strandokról.Ez gyüjtemény jó pár helyről,de még szerkesztem. Ha gondoljátok olvassatok bele.:) Tomi