(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Földesi Gáborné Dátum: 2011-07-05 20:08:07
Krausz Ákos írta ekkor: 2011-07-04 19:51:34
Kedves Gábor! Mi július 30-án érkezünk Sidariba, az Elektra apartmanba megyünk. Érdeklődni szeretnék, hogy a kompdíj mennyibe kerül Igoumenitsa és Kerkyra között 1 autóra és két főre egy irányba? Esetleg Röszkétől Igoumenitsáig tudnál e mondani körülbelüli pályadíjjat? Előre is köszönöm. Üdv. Ákos
Kedves Ákos! nem szeretnék okoskodni , de tudom , hogy a Gábor sokszor nagyon elfoglalt! ha megteszed , hogy bele olvasol a http://www.hellasz.hu/forum/aktivtemak fórumba, ott akár naprakész infóval is szolgálnak a most haza térő autósok!
Dátum: 2011-07-05 07:38:02
Balasi Mihály írta ekkor: 2011-07-04 12:21:20
A hajókirándulás amin Én már 3x is voltam nem lehet megunni és mivel nem vagyunk egyformák hála istennek ezért lehet valakiknek nem jött be a dolog!Ez van.....de ha nem hibákat keressük és nem kötünk bele mindenbe akkor ez egy nagyon jó kis túra lehet! :D Nagyban függ azért a társaságtól is hogy milyen lesz a hangulat! :D Nekünk nem volt gond vele! :D A kompnál igen van némi várakozás mert általában hamarabb érünk oda de muszáj így csinálni mert a határokat nem lehet kiszámítani!Főleg a Szerb/Macedón határ a veszélyes itt tavaly 3 órát álltunk :( De azért a sofőrök is ügyesek és visznek mindent az ügy érdekében hogy haladjunk! :D Ha simák a határok akkor az is elképzelhető hogy már reggel 3:00-4:00 kor már a kikötőben lenne a csapat ilyenkor a sofőrök is tudnak játszani az idővel így lassítanak kicsit hogy ne legyenek ott nagyon hamar sem mert ott látnivaló nagyon nincs!Max egy két nagy hajó és persze a Tenger!Lehet kicsit sétálni inni egy kv vagy ezt azt de sok minden nincs ott,de ha már ott vagytok közel a cél!Átlagosan olyan görög idő szerint 6:00 6:30 ott szokott lenni a busz!Félpanziónk nem volt így erről nem tudok írni semmit sem!A San Remo tudom nektek is melegen javasolni mert a legjobb választás ár/érték arányban!A paradise étterem is nagyon szuper és hangulatos és ott van a 10% kedv is de nekem nekünk néha elég kevésnek tűnt a kaja de az ízével semmi gond nem volt...és ezt nem a magyar tűrhőség mondatja velem hanem a tapasztalat!A San Remo-ban ilyen gond nem volt nagyok az adagok és finom a kaja és korrekt árakon!Ha konkrét árak is érdekelnek akkor tudok párat írni ami megmaradt bennem van egy pár :D Szúnyogok vannak főleg ha lemegy a nagy de kellő felkészüléssel észre sem lehet őket venni!Ha nem is vinnétek magatokkal riasztót az sem gond kb annyiba kerül itt is mit nálunk és akkor nem kell cipelni sem! :D Ha eszedbe jut még valami akkor csak bátran írj szívesen válaszolok! Üdv:Balasi Mihály
Kedves Mihály! Sok hasznos dolgot megtudtam Tőled megint. Az írásodból úgy tűnik, hogy már sokadszorra voltál Korfun, és ha ez így van akkor biztosan a sziget szépsége a görög emberek vendégszeretete miatt. A kaja árak érdekelnének, ha emlékszel rájuk. A férjem a tengeri herkenytyűket, én inkább a halat szeretem, ja és persze gyros minden mennyiségben jöhet. Üdv. Mária
Krausz Ákos Dátum: 2011-07-04 19:51:34
Kedves Gábor! Mi július 30-án érkezünk Sidariba, az Elektra apartmanba megyünk. Érdeklődni szeretnék, hogy a kompdíj mennyibe kerül Igoumenitsa és Kerkyra között 1 autóra és két főre egy irányba? Esetleg Röszkétől Igoumenitsáig tudnál e mondani körülbelüli pályadíjjat? Előre is köszönöm. Üdv. Ákos
Balasi Mihály Dátum: 2011-07-04 12:21:20
írta ekkor: 2011-07-04 11:26:53
Kedves Mihály! Köszi az újabb információkat. Ez alapján biztosan elmegyünk a hajókirándulásra, a szigettúra az be volt tervezve, de a hahókirándulásról volt aki itt a fórumon korábban kevésbé pozitívan nyilatkozott. De hát különbözőek vagyunk. Mivel először megyünk Korfura szeretnénk minél többet látni a szigetből. Hát az út az nem lesz rövid, de egyszer már jártunk busszal Görögországban akkor Tolón voltunk, kibírtuk, igaz akkor fiatalabbak voltunk. Ahogy írtad a menetrendet a kompnál volt várakozási idő is? Ha igen van ott valami látnivaló, vagy addigra már teljesen elcsigázottak leszünk? Szunyogokkal mi újság, nagyon sok van belőlük? Félpanziótok volt, vagy ettetek ahol megéheztetek? Hát most ennyi jutott eszembe. Köszönöm előre is válaszod. Üdv. Mária
A hajókirándulás amin Én már 3x is voltam nem lehet megunni és mivel nem vagyunk egyformák hála istennek ezért lehet valakiknek nem jött be a dolog!Ez van.....de ha nem hibákat keressük és nem kötünk bele mindenbe akkor ez egy nagyon jó kis túra lehet! :D Nagyban függ azért a társaságtól is hogy milyen lesz a hangulat! :D Nekünk nem volt gond vele! :D A kompnál igen van némi várakozás mert általában hamarabb érünk oda de muszáj így csinálni mert a határokat nem lehet kiszámítani!Főleg a Szerb/Macedón határ a veszélyes itt tavaly 3 órát álltunk :( De azért a sofőrök is ügyesek és visznek mindent az ügy érdekében hogy haladjunk! :D Ha simák a határok akkor az is elképzelhető hogy már reggel 3:00-4:00 kor már a kikötőben lenne a csapat ilyenkor a sofőrök is tudnak játszani az idővel így lassítanak kicsit hogy ne legyenek ott nagyon hamar sem mert ott látnivaló nagyon nincs!Max egy két nagy hajó és persze a Tenger!Lehet kicsit sétálni inni egy kv vagy ezt azt de sok minden nincs ott,de ha már ott vagytok közel a cél!Átlagosan olyan görög idő szerint 6:00 6:30 ott szokott lenni a busz!Félpanziónk nem volt így erről nem tudok írni semmit sem!A San Remo tudom nektek is melegen javasolni mert a legjobb választás ár/érték arányban!A paradise étterem is nagyon szuper és hangulatos és ott van a 10% kedv is de nekem nekünk néha elég kevésnek tűnt a kaja de az ízével semmi gond nem volt...és ezt nem a magyar tűrhőség mondatja velem hanem a tapasztalat!A San Remo-ban ilyen gond nem volt nagyok az adagok és finom a kaja és korrekt árakon!Ha konkrét árak is érdekelnek akkor tudok párat írni ami megmaradt bennem van egy pár :D Szúnyogok vannak főleg ha lemegy a nagy de kellő felkészüléssel észre sem lehet őket venni!Ha nem is vinnétek magatokkal riasztót az sem gond kb annyiba kerül itt is mit nálunk és akkor nem kell cipelni sem! :D Ha eszedbe jut még valami akkor csak bátran írj szívesen válaszolok! Üdv:Balasi Mihály
Dátum: 2011-07-04 11:26:53
Balasi Mihály írta ekkor: 2011-07-04 10:13:14
Kedves Mária!Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre és kérdésedre/kérdésére! :D Az időjárás nagyon-nagyon jó egész nap süt a nap felhőt nem is lehet látni!Alapjáraton közel mindig 30 fok van vagy még több is :D Nagyon figyelni kell a napozásra mert nem kell sok hogy valakinek tönkre tudja tenni a nyaralását mert úgy leég mert kellemesen fúj a szél a tengerparton és más hol is és közben nem érezzük hogy égünk!:D 20-as faktor a minimum szerintem ami kelhet de inkább 30 de ez nagyon egyén függő de jobb a biztonság! :D A tenger hőmérséklete nagyon kellemes belemenni kissé nehéz igaz de utána mennyei és ki sem akar belőle jönni az ember!Két programon vettünk részt Szigettúra és a Hajókirándulás mind a kettő tuti befutó főleg ha még 1x sem voltatok!A hajókirándulás nagy móka lehet a hajó tetejéről ugrálni egy kis öbölben ahol megállunk ahol kristály tiszta a víz....ez után a kalamaki strandra mentünk ahol egy hatalmas homokos tengerpart van ami nagyon nagyon lassan mélyül szóval lehet pancsolni és a látvány sem utolsó!Mókás játékok vannak a parton és egy remek ebéd + fagyi meg ami kell még hogy jó legyen a nap és persze korlátlan narancslé és bor(fehér vörös) fogyasztás!A borok várakozásokhoz képest nagyon is vállalható!:D Persze nem egy Bock ra kell gondolni de finomak!:D Ennek ára 25 euró volt de nagyon nagyon megérte! :D A szigettúra egy kis adrenalin pumpa a sok látnivaló mellett hisz olyan de olyan utakon megyünk hogy csak na! :D :D :D Nagyon szép helyeken megyünk amiket látni kell ha valaki Korfu szigetére 1x eljut!Nem lehet kihagyni ez a program szinte kötelező jellegű ha csak nem azt akarja mondani odahaza hogy csak napoztam és ennyi :D Gáborunk remekül érti a dolgát és be nem áll a szája és nyomja az infót mindenről ami majd kelleni fog mert lesz egy quiz is amin kérdésekre kell válaszolni!(Ezt meg is nyertük :D) Megéri figyelni :D Nagyon "rövöden ennyi" ha van még konkrét kérdés szívesen írok még! :D Üdv: Balasi Mihály
Kedves Mihály! Köszi az újabb információkat. Ez alapján biztosan elmegyünk a hajókirándulásra, a szigettúra az be volt tervezve, de a hahókirándulásról volt aki itt a fórumon korábban kevésbé pozitívan nyilatkozott. De hát különbözőek vagyunk. Mivel először megyünk Korfura szeretnénk minél többet látni a szigetből. Hát az út az nem lesz rövid, de egyszer már jártunk busszal Görögországban akkor Tolón voltunk, kibírtuk, igaz akkor fiatalabbak voltunk. Ahogy írtad a menetrendet a kompnál volt várakozási idő is? Ha igen van ott valami látnivaló, vagy addigra már teljesen elcsigázottak leszünk? Szunyogokkal mi újság, nagyon sok van belőlük? Félpanziótok volt, vagy ettetek ahol megéheztetek? Hát most ennyi jutott eszembe. Köszönöm előre is válaszod. Üdv. Mária