(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Balasi Mihály Dátum: 2011-07-04 10:13:14
írta ekkor: 2011-07-04 09:37:01
Kedves Mihály! Olyan jó olvasni a pozitív írásodat és az információkat. Mi július 22-én indulunk Sidariba. Az időjárás és a tenger hőmérséklete milyen volt? A programokról amin részt vettetek írnál valamit? Köszi Mária
Kedves Mária!Nagyon szívesen válaszolok minden kérdésre és kérdésedre/kérdésére! :D Az időjárás nagyon-nagyon jó egész nap süt a nap felhőt nem is lehet látni!Alapjáraton közel mindig 30 fok van vagy még több is :D Nagyon figyelni kell a napozásra mert nem kell sok hogy valakinek tönkre tudja tenni a nyaralását mert úgy leég mert kellemesen fúj a szél a tengerparton és más hol is és közben nem érezzük hogy égünk!:D 20-as faktor a minimum szerintem ami kelhet de inkább 30 de ez nagyon egyén függő de jobb a biztonság! :D A tenger hőmérséklete nagyon kellemes belemenni kissé nehéz igaz de utána mennyei és ki sem akar belőle jönni az ember!Két programon vettünk részt Szigettúra és a Hajókirándulás mind a kettő tuti befutó főleg ha még 1x sem voltatok!A hajókirándulás nagy móka lehet a hajó tetejéről ugrálni egy kis öbölben ahol megállunk ahol kristály tiszta a víz....ez után a kalamaki strandra mentünk ahol egy hatalmas homokos tengerpart van ami nagyon nagyon lassan mélyül szóval lehet pancsolni és a látvány sem utolsó!Mókás játékok vannak a parton és egy remek ebéd + fagyi meg ami kell még hogy jó legyen a nap és persze korlátlan narancslé és bor(fehér vörös) fogyasztás!A borok várakozásokhoz képest nagyon is vállalható!:D Persze nem egy Bock ra kell gondolni de finomak!:D Ennek ára 25 euró volt de nagyon nagyon megérte! :D A szigettúra egy kis adrenalin pumpa a sok látnivaló mellett hisz olyan de olyan utakon megyünk hogy csak na! :D :D :D Nagyon szép helyeken megyünk amiket látni kell ha valaki Korfu szigetére 1x eljut!Nem lehet kihagyni ez a program szinte kötelező jellegű ha csak nem azt akarja mondani odahaza hogy csak napoztam és ennyi :D Gáborunk remekül érti a dolgát és be nem áll a szája és nyomja az infót mindenről ami majd kelleni fog mert lesz egy quiz is amin kérdésekre kell válaszolni!(Ezt meg is nyertük :D) Megéri figyelni :D Nagyon "rövöden ennyi" ha van még konkrét kérdés szívesen írok még! :D Üdv: Balasi Mihály
Dátum: 2011-07-04 09:37:01
Balasi Mihály írta ekkor: 2011-07-04 08:25:07
Köszönjük szépen a Grand Toursnak a múlt heti színvonalas nyaralást !Maximális elismerés a sofőröknek akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak...és arról nem is beszélek hogy nagyon jól és megfontoltan vezettek mind oda mind vissza!Kedves Gábornak és feleségének is nagyon köszönjük a színvonalas munkájukat! Egy-Két jó tanács még az idén oda utazóknak.....ne legyenek nagyon lusták gyalogolni 10 percet a két nagy super marketig hisz nagyon sokat lehet vele fogni....mert a közelebbi kisebb boltok 1-2 vagy akár 3 euróval is drágábbak lehetnek!Nagyon finoman főznek a Paradise Étteremben és a koktélok is finomak a kiszolgálás Vasilis miatt remek,de az adag szerintem igen csak Nőkre szabott....magyarul kicsi...hiába a 10% kedvezmény...Amit jó szívvel tudok javasolni a San Remo na ott adnak igazi jó adagot mind girosból mind suvlakiból csak győzze enni az ember és az ára is nagyon korrekt! Remélem valakiknek azért tudtam segíteni hogy jobb legyen a gyaralása! :D Még1x köszönjük Szépen a Grand Toursnak! Üdv: Balasi mihály
Kedves Mihály! Olyan jó olvasni a pozitív írásodat és az információkat. Mi július 22-én indulunk Sidariba. Az időjárás és a tenger hőmérséklete milyen volt? A programokról amin részt vettetek írnál valamit? Köszi Mária
Balasi Mihály Dátum: 2011-07-04 08:54:27
Kocsis Béla írta ekkor: 2011-06-30 20:30:24
Sziasztok! Mi július 29.-én indulunk a Mariellába busszal, arra lennénk kiváncsiak, hogy milyen hosszú az út illetve, milyenek voltak a határátkelések, valamint tapasztalatok az apartmanról. Előre is köszi.
Szinte fura volt de a szerb és a macedón határőrök dolgoztak! :D Végre! :D Nagyon sima volt az út a határoknál alig kellett várni! Kb így mentünk: kb 10:00-11:00 óra Szeged ott mindenki átszáll a maga kis buszára, 11:00-12:00 óra ki/be Magyar-Szerb határ...kb 20:00 ki/be Szerb-Macedón,kb 24:00 ki/be Macedón-Görög,Reggel 5:00-6:00 a kikötő és a komp ez 2 óra a kompozás ami görög idő szerint 7:30 indul,10:00 Corfu város és 11:00-12:00 Sidari! :D Nem rövid de ki lehet bírni :D Remélem tudtam segíteni :D A Mariella ap egészen jó helyen van ha a bulit is közelünkben akarjuk tudni mert este ott nagy az élet és a zene sem halk! :D
Balasi Mihály Dátum: 2011-07-04 08:25:07
Köszönjük szépen a Grand Toursnak a múlt heti színvonalas nyaralást !Maximális elismerés a sofőröknek akik nagyon kedvesek és segítőkészek voltak...és arról nem is beszélek hogy nagyon jól és megfontoltan vezettek mind oda mind vissza!Kedves Gábornak és feleségének is nagyon köszönjük a színvonalas munkájukat! Egy-Két jó tanács még az idén oda utazóknak.....ne legyenek nagyon lusták gyalogolni 10 percet a két nagy super marketig hisz nagyon sokat lehet vele fogni....mert a közelebbi kisebb boltok 1-2 vagy akár 3 euróval is drágábbak lehetnek!Nagyon finoman főznek a Paradise Étteremben és a koktélok is finomak a kiszolgálás Vasilis miatt remek,de az adag szerintem igen csak Nőkre szabott....magyarul kicsi...hiába a 10% kedvezmény...Amit jó szívvel tudok javasolni a San Remo na ott adnak igazi jó adagot mind girosból mind suvlakiból csak győzze enni az ember és az ára is nagyon korrekt! Remélem valakiknek azért tudtam segíteni hogy jobb legyen a gyaralása! :D Még1x köszönjük Szépen a Grand Toursnak! Üdv: Balasi mihály
Virág erika Dátum: 2011-07-01 18:26:24
írta ekkor: 2011-06-30 12:40:50
KEDVES ERIKA ÉS ATTILA, ÍRJATOK, HA ÖSSZEFOGTOK, MERT TAXIT KELL IDŐBEN RENDELNI.ÜDV, GÁBOR
Kedves Gábor, Összefogtunk, legyszives rendelj nekünk taxit július 9-én 23 órára. Köszönjük, Erika