(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Veres Richard Dátum: 2011-06-28 11:52:17
írta ekkor: 2011-06-27 14:37:55
Kedves Richárd! Köszi az infót. Július 22-én indulunk busszal. Milyen a tenger? Elég langyos már, ugye nem szemetes? Örölök, hogy jó véleményed van az apartmanról, olvastam itt a fórumon, hogy volt aki füldugóval aludt. Gondolom azért nem olyan zajos. Üdv. Mária
Kedves Mária. JÚlius azért már keményen meleg évszak náluk, szerintem érdemes a klímán elgondolkodni. Ha szerencsétek van, és fúj a szél, akkor este valamennyire ki lehet hűteni a szobát, de így június végén is már nagyon nehezen volt elviselhető a szoba hőmérséklete. Egyáltalán nem hangos, sőt, az apartman mellett van egy étterem, ahol egész este görög zenét játszanak, és nagyon jó rá elalduni. Persze függ, hogy ki milyen körülmények között alszik el. A reggel meg csodálatos, ahogyan a nyitott ablakokn beáramló tenger zúgását hallod meg először, mi nagyon szerettük. :) A tenger nem szemetes, egy kicsit hínáros helyenként, de hát ez a tenger élővilága. :) Mivel nagyon lassan mélyül, ezért a sekélyesebb részeken már nagyon meleg volt, de beljebb sem vészes. Jó nyaralást kívánok.
Dátum: 2011-06-28 10:21:09
Szia Márti! Nagyon klassz kisfiad van, reméljük, hogy nem kell sokat várni a határokon, valamint a mostani görög helyzet normalizálódik. Most olvastam. hogy 48 órás sztrájk lesz, de remélem ez a nyaralókat nem fogja érinteni. Nekik is az az érdekük, hogy minél több turista látogasson el hozzájuk. Tavaly hol jártatok? Üdv. Mária
kaliber Dátum: 2011-06-27 23:23:50
Bajkó Viola írta ekkor: 2011-06-27 09:02:34
Sziasztok! Mi július 1-én indulunk Korfura autóval és a Nikos apartmanban lesz a szállásunk, esetleg megy még oda valaki? Milyen az út autóval odáig, mennyi idő kb? Jah elősszőr a Katerina apartmanba kell mennünk a részvételi jegyünk szerint. Még soha nem voltam ilyen messze, de nagyon várom már.:)
Kedves Viola! Mi tavaly voltunk autóval, háztól-házig (határokon állással, rövid pihenőkkel, tankolással, komp úttal együtt) 21óra volt az út, szaloniki utáni görög autópálya szakasz elég húzós hegyeken keresztül halad, nincs benzinkút vagy 300km-n keresztül, csak ha kihajtasz valamelyik kijáraton, de érdemes autóval menni, mert a szigetet körbe tudod járni nem kell drágán autót bérelni. UI: Az egész úton csak a szigeten tévedtünk el (míg Sidariba értünk) (mondjuk még érkezés utáni napokban is míg meg nem szoktuk hol kell elkanyarodni) jelzőtáblák hiányosak és van ahol egész kisbetüs felirat jelzi csak Sidarit, oda kell figyelni.
Szilágyi Dina Dátum: 2011-06-27 20:18:38
Kedves Gábor! Július 2.-án előreláthatólag 22:35 érkezünk repülővel Korfura,visszafelé július 9.-én 23:15-kor utazunk vissza. A Katherina Apartmanban szállunk meg,és szeretnék érdeklődni,hogy van e lehetőség transzferre a repülőtér és a szállás között,az említett időpontban! 9 személyről lenne szó, és mennyibe kerül? Hol tudjuk átvennia kulcsokat ebben a késői időpontban Köszönöm előre is! Szilágyi Melitta
Horváth Attila Dátum: 2011-06-27 19:37:28
írta ekkor: 2011-06-27 12:21:17
KEDVES LAJOS, A KATHERINA SZOMSZÉDJÁBAN VAN MEDENCE, OTT NEM KELL FIZETNI ÉRTE ÉS A NAPÁGYÉRT SEM.A PARTON 2,5 EURO KÖRÜL VAN A NAPÁGY, NAPERNYŐ/DB. ÜDVÖZLETTEL, GÁBOR
Kedves Gábor! Horváth Attila vagyok, július 9-16 időszakban nyaralunk majd Korfun a feleségemmel, de nem busszal megyünk, hanem egyénileg repülővel. Érkezés Korfura: Július 9. 22:35 Indulás vissza Korfuról: Július 16. 23:15 Az lenne a kérdésem, hogy van-e lehetőség transzferre a reptér és Sidari (Elektra Apartman) között a fent említett időpontokban, valamint, hogy milyen árban van. Válaszát előre is köszönöm!