(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-27 14:37:55
Kedves Richárd! Köszi az infót. Július 22-én indulunk busszal. Milyen a tenger? Elég langyos már, ugye nem szemetes? Örölök, hogy jó véleményed van az apartmanról, olvastam itt a fórumon, hogy volt aki füldugóval aludt. Gondolom azért nem olyan zajos. Üdv. Mária
Veres Richard Dátum: 2011-06-27 14:01:11
írta ekkor: 2011-06-27 07:33:34
Kedves Richárd! Teljesen igazad van, sajnos mindig akadnak olyan utitársak akik képtelenek alkalmazkodni a közösséghez, és ezzel lejáratják a többieket is. Az Elektra melyik apartmanjában voltatok? Mi a fsz. 6-ba megyünk, ha van tanácsod, hogy mit vigyünk magunkkal ami esetleg Nektek hiányzott szívesen venném az információt. Üdv. Mária
Kedves Mária. Mi a kisházban voltunk a fszt 7-ben. Minden volt, a konyha jól felszerelt, van mikró, vízforraló, ami nem volt, az mosogatószer és szivacs, de azt vettünk, és ott hagytuk a következő turnusoknak. :) Még törülközőt is kaptunk, pedig arra nem is számítottunk. Szemeteszsákot is kaptunk minden második nap, tényleg egy tökéletes hely arra az Elektra, hogy egy jót pihenjetek! smile Köszönöm a támogatást, és remélem, hogy a Ti turnusotokban nem lesznek ilyen egyének. Mikor mentek? üdv:
Dátum: 2011-06-27 12:21:17
Kurdics Lajos írta ekkor: 2011-06-26 21:39:10
Szia Gábor!Érdeklődnék hogy a katerina apartmanba szállunk meg,és hogy jár e napernyő vagy külön fizetni kell érte?köszönöm a választ előre is!
KEDVES LAJOS, A KATHERINA SZOMSZÉDJÁBAN VAN MEDENCE, OTT NEM KELL FIZETNI ÉRTE ÉS A NAPÁGYÉRT SEM.A PARTON 2,5 EURO KÖRÜL VAN A NAPÁGY, NAPERNYŐ/DB. ÜDVÖZLETTEL, GÁBOR
Bajkó Viola Dátum: 2011-06-27 09:02:34
Sziasztok! Mi július 1-én indulunk Korfura autóval és a Nikos apartmanban lesz a szállásunk, esetleg megy még oda valaki? Milyen az út autóval odáig, mennyi idő kb? Jah elősszőr a Katerina apartmanba kell mennünk a részvételi jegyünk szerint. Még soha nem voltam ilyen messze, de nagyon várom már.:)
Dátum: 2011-06-27 07:33:34
Kedves Richárd! Teljesen igazad van, sajnos mindig akadnak olyan utitársak akik képtelenek alkalmazkodni a közösséghez, és ezzel lejáratják a többieket is. Az Elektra melyik apartmanjában voltatok? Mi a fsz. 6-ba megyünk, ha van tanácsod, hogy mit vigyünk magunkkal ami esetleg Nektek hiányzott szívesen venném az információt. Üdv. Mária