(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kovács Adrienn Dátum: 2011-06-25 12:55:59
Kedves Grandgaborkorfu! Érdeklődni szeretnék, hogy az Elektra apartman nagy ház I. emelet 3. aparmanjában milyen konyha felszerelés van? (Pl: hűtő kisebb, nagyobb, rezsó, stb) Azt is szeretném megkérdezni, hogy a fakultatív programok közül a csúszdaparknál a 26 euró csak az autóbusz költségét fedezi, a belépőt nem? Ha ez így van, kb. mennyibe kerül a belépő? Üdvözlettel: Adri.
Dátum: 2011-06-24 18:51:52
Kurdics Lajos írta ekkor: 2011-06-24 16:21:17
Köszönöm a kimerítő infokat,biztos jól érezzük majd magunkat.:) Még az lenne a kérdésem hogy ma kaptam 1 emailt hogy a busz veszprém-tesco parkolobol indul,gondolom ez nem azt jelenti hogy elkell utaznunk veszprémbe felszállni?!Mi szolnok melett lakunk és azt is jelöltük meg felszállásnak.
Ilyen e-mailt mindenki kapott, aki hírlevélre fel van iratkozva. Mivel Veszprémben van Tesco Hiper- és Szupermarket is gondolom egyértelműsítették a veszprémi felszállóknak :)
Kurdics Lajos Dátum: 2011-06-24 16:21:17
Szepesi László írta ekkor: 2011-06-24 10:22:16
Kedves Lajos! Nem tudom konkrétan milyen tanácsokra lenne szükséged de pár dolgot leírok. A választásotok tökéletes. Korfu gyönyörű és nyugodt hely. Az apartman tiszta és minden megtalálható benne amire szükségetek lehet. Minden nagyon közel van (kis strand kb. 40m, étterem közvetlenül az apartman mellet kettő is, bolt,pékáruk 20m-en belül). Kaját szerintem felesleges cipelni. Nem éri meg főzőcskézéssel tölteni a drága időt. Alapanyagot ott vásárolni elég drága viszont az éttermi árak olcsók. Akár 7 eu.-ból meg lehet enni egy egytál ételt. Giros olcsó 2-3 euró és fantasztikusan finom és bőven elég egy étkezésre. Tejtermék, üdítők egy kicsit drágábbak de nem vészes. Sör és egyéb alkohol kb. annyi mint itthon. A fakultatív utakra feltétlen menjetek el, nem szabad kihagyni!!! Érdemes Korfu városba elmenni (6 eu. oda-vissza a busz) nagyon szép!!! Nehéz ennyi program és látnivaló mellett egy kicsit pihenni a parton is ezért biztosra veszem, hogy ti is vissza fogtok vágyni. Mi is megyünk augusztusban. Az esték a főutcán nagyon kellemes hangulatúak. Zene tánc minden amit akarsz. Ruhával felesleges megtömni a bőröndöt. Pár nyári cuccal el lehet lenni. Tudom ezt a nőknek hiába mondjuk de az én párom is belátta tavaly, hogy az elvitt cuccok 2/3-a felesleges volt. Szúnyog riasztót, magas faktorszámú napolajat, törülközőt a partra feltétlen vigyetek. Mi vittünk kis kézi hűtőtáskát és 2 db akkut amit a parton használtunk ! Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van még kérdésed nyugodtan írd meg! Ja és a kompdíjra legyen apró nálatok! Üdv!
Köszönöm a kimerítő infokat,biztos jól érezzük majd magunkat.:) Még az lenne a kérdésem hogy ma kaptam 1 emailt hogy a busz veszprém-tesco parkolobol indul,gondolom ez nem azt jelenti hogy elkell utaznunk veszprémbe felszállni?!Mi szolnok melett lakunk és azt is jelöltük meg felszállásnak.
Virág erika Dátum: 2011-06-24 16:07:51
írta ekkor: 2011-06-22 13:15:13
SZIA GÁBOR, A CLIOBAN EGY ELEKTROMOS,FŐZŐLAPOS ÉS SÜTŐRÉSSZEL ELLÁTOTT "TŰZHELY" VAN.A KLIMA AKKOR 30, HA EGY SZOBÁD VAN ÉS 50, HA APARTMANOD, VAGYIS 2 SZOBA-2 KLÍMA. KAUCIÓ VALÓBAN NEM KELL, AHOGY ÍRTAM VALAKINEK PÁR NAPJA,BÍZNAK BENNÜNK MAGYAROKBAN ÉS MINT GRAND TOURS UTASOKBAN. ÜDVÖZLETTEL,GÁBOR
Szia Gábor! Több kérdésem is lenne....te leszel az idegenvezető július 9-tol sidariban? Mi a clio apartmanba leszünk.
Virág erika Dátum: 2011-06-24 16:04:39
Bányai Gábor írta ekkor: 2011-06-23 22:53:36
Szia Erika! Mi busszal megyünk. Értsd: én nagyon parázok a repüléstől :) Szóval a transzferben sajnos nem tudunk segíteni. Viszlát a helyszínen! :)
Szia Gábor! Köszi,hogy válaszoltál.Akkor majd találkozunk,viszlát! Erika