Sziasztok!
07.09-16ig leszünk a katerina 1em 19be barátnömmel,most leszünk elöször korfun/görögországba is/,néhány jó tanácsot szivesen elfogadunk.köszi.
Kedves Lajos! Nem tudom konkrétan milyen tanácsokra lenne szükséged de pár dolgot leírok. A választásotok tökéletes. Korfu gyönyörű és nyugodt hely. Az apartman tiszta és minden megtalálható benne amire szükségetek lehet. Minden nagyon közel van (kis strand kb. 40m, étterem közvetlenül az apartman mellet kettő is, bolt,pékáruk 20m-en belül). Kaját szerintem felesleges cipelni. Nem éri meg főzőcskézéssel tölteni a drága időt. Alapanyagot ott vásárolni elég drága viszont az éttermi árak olcsók. Akár 7 eu.-ból meg lehet enni egy egytál ételt. Giros olcsó 2-3 euró és fantasztikusan finom és bőven elég egy étkezésre. Tejtermék, üdítők egy kicsit drágábbak de nem vészes. Sör és egyéb alkohol kb. annyi mint itthon. A fakultatív utakra feltétlen menjetek el, nem szabad kihagyni!!! Érdemes Korfu városba elmenni (6 eu. oda-vissza a busz) nagyon szép!!! Nehéz ennyi program és látnivaló mellett egy kicsit pihenni a parton is ezért biztosra veszem, hogy ti is vissza fogtok vágyni. Mi is megyünk augusztusban. Az esték a főutcán nagyon kellemes hangulatúak. Zene tánc minden amit akarsz. Ruhával felesleges megtömni a bőröndöt. Pár nyári cuccal el lehet lenni. Tudom ezt a nőknek hiába mondjuk de az én párom is belátta tavaly, hogy az elvitt cuccok 2/3-a felesleges volt. Szúnyog riasztót, magas faktorszámú napolajat, törülközőt a partra feltétlen vigyetek. Mi vittünk kis kézi hűtőtáskát és 2 db akkut amit a parton használtunk ! Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha van még kérdésed nyugodtan írd meg! Ja és a kompdíjra legyen apró nálatok! Üdv!