Kedves Éva!
Szeretném megkérdezni, hogy a Nikos-Pool apartmanházban lehet-e két személyre is szobát foglalni, mivel csak 4 és 5 személyes szobák vannak. Többe kerül, mint a kétszemélyes szobák más aparmanházban?
Másik kérdésem: jártam már Korfun kétszer is, így tudom, hogy elég jó a tömegközlekedés. Gondolom Sidariból is el lehet jutni Korfu városba busszal. Milyen időközönként mennek járatok és kb. mennyibe kerül? Esetleg valami korfui általános menetrendet találok valahol a neten?
Kedves Angéla!A Nikos apartmanházban vannak egy légterű 4 fős apartmanok, azok foglalhatók 2 főre is, természetesen 2 fős áron.A2 légterű 4-5 fős apartmanok valóban nem foglalhtaók 2 fős, csak 4 fős áron.Korfu városába kb. óránként járnak buszok pár Euróért(sajna a pontos összeget nem tudom), de a görögökről annyit tudni kell, hogy a menetrendjük tájékoztató jellegű, mert mi is majdnem 1 órát vártunk a buszra a menetrendhez képest. Visszafelé viszont pontosan indultak(gondolom, mivel ott a végállomásról indult,ezért nem csúszott a menetidővel).A menetrendek majd a szezon kezdetén lesznek meg, az idegenvezetőnek szokott lenni ilyen. Üdv:Éva