(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand Éva Dátum: 2011-02-09 17:00:34
Bernáth Andrea írta ekkor: 2011-02-09 11:35:11
Sziasztok, Valaki nem tudja hogy Sidariban a Clio apartmanban a fsz 11. külön házban mit takar.Van e hozzá terasz és mennyire van külön az apartmantól.
Kedves Andrea!A "külön épület" talán nem jó megfogalmazás, mert az is egy több apartmanból álló épület.Két épületből áll a ház,az egyik szárnya a megence melletti, a másik szárny a medence végében merőlegesen fekszik( készül a alaprajz).A 11-es apartman a medence végénél levő részben fekszik, terasza nem a medencére, hanem az udvarra néz, egy nagy pálmafánál van.
Grand Éva Dátum: 2011-02-09 16:54:39
Milner Angéla írta ekkor: 2011-02-09 13:03:56
Kedves Éva! Szeretném megkérdezni, hogy a Nikos-Pool apartmanházban lehet-e két személyre is szobát foglalni, mivel csak 4 és 5 személyes szobák vannak. Többe kerül, mint a kétszemélyes szobák más aparmanházban? Másik kérdésem: jártam már Korfun kétszer is, így tudom, hogy elég jó a tömegközlekedés. Gondolom Sidariból is el lehet jutni Korfu városba busszal. Milyen időközönként mennek járatok és kb. mennyibe kerül? Esetleg valami korfui általános menetrendet találok valahol a neten?
Kedves Angéla!A Nikos apartmanházban vannak egy légterű 4 fős apartmanok, azok foglalhatók 2 főre is, természetesen 2 fős áron.A2 légterű 4-5 fős apartmanok valóban nem foglalhtaók 2 fős, csak 4 fős áron.Korfu városába kb. óránként járnak buszok pár Euróért(sajna a pontos összeget nem tudom), de a görögökről annyit tudni kell, hogy a menetrendjük tájékoztató jellegű, mert mi is majdnem 1 órát vártunk a buszra a menetrendhez képest. Visszafelé viszont pontosan indultak(gondolom, mivel ott a végállomásról indult,ezért nem csúszott a menetidővel).A menetrendek majd a szezon kezdetén lesznek meg, az idegenvezetőnek szokott lenni ilyen. Üdv:Éva
Poncsák Mónika Dátum: 2011-02-09 13:40:41
Milner Angéla írta ekkor: 2011-02-09 13:03:56
Kedves Éva! Szeretném megkérdezni, hogy a Nikos-Pool apartmanházban lehet-e két személyre is szobát foglalni, mivel csak 4 és 5 személyes szobák vannak. Többe kerül, mint a kétszemélyes szobák más aparmanházban? Másik kérdésem: jártam már Korfun kétszer is, így tudom, hogy elég jó a tömegközlekedés. Gondolom Sidariból is el lehet jutni Korfu városba busszal. Milyen időközönként mennek járatok és kb. mennyibe kerül? Esetleg valami korfui általános menetrendet találok valahol a neten?
Szia Angéla! Ha egyénileg mentek, akkor a teljes 4 ágyat ki kell fizetni, ha busszal, akkor arra van egy bonyolultabb számítás, de az biztos, hogy sokkal drágább, mintha egy másik apartmanban foglalnátok egy 2 fős szobát! Egyel visszább olvashatsz egy hasonló kalkulációt!
Poncsák Mónika Dátum: 2011-02-09 13:16:00
Bernáth Andrea írta ekkor: 2011-02-09 12:01:53
Még egy kérdés, Sidari Clio apartmanhoz milyen messze van a homokos part? mert itt olvastam h írta vki h a szikláshoz van közel.
Szia Andrea! Ha megnézed a google maps-es a Clio Apartmant, akkor látszik, hogy a homokos parthoz van közelebb, de nem messze van a sziklás part sem.
Milner Angéla Dátum: 2011-02-09 13:03:56
Grand Éva írta ekkor: 2011-02-02 16:14:13
Kedves István! A Clio apartmanba is lehet 3 főnek menni a 4 ágyas apartmanba, csak az ára lényegesen több,mint az egy légterű 3 fős stúdióé, mivel ki kell fizetni a 4 ágyas apartman árát 3 főnek.Egyéni utazásnál ez az ár az ártáblázat alapján egyértelmű, buszos utazásnál pedig úgy kell számolni, hogy vesszük a 4 ágyas két légterű apartman buszos árát 3-szor, és még hozzá adjuk az egyéni ár egynegyedét.