(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Korinna Dátum: 2010-07-13 21:52:54
Kedves Zsuzsi! Augusztus végén utazik a hastáncos csoportunk Sidariba. Érdeklődni szeretnék, hogy hol tudnánk néhány táncpróbát megtartani. Mivel zenére gyakorolnánk, magnót esetleg tudunk vinni, de szükség lenne áramra. (A Katerina apartmannál, Nikos Pool apartmannál, vagy a Katerina melletti hotel medencéjének közelében vagy valamelyik étteremben, hotelben lenne rá lehetőség?) Előre láthatólag a Katerina és Nikos Pool apartmanokban leszünk. Szeretnénk valami színvonalas helyen fellépni. Tavaly szintén a Grand Tours-al utaztunk, akkor Paralián jártunk, és felléptünk a próbák helyén egy discóban, a szálláshelyünkön az apartmanban, meghívást kaptunk a Poseidon fesztiválra, a hajókirándulásra, illetve a görög esten is hatalmas sikert aratott a produkciónk. Szükség esetén bemutatkozó szöveget tudok küldeni, illetve plakátot is. Hálás lennék ha segítenél a próbákhoz helyet, valamint fellépési lehetőséget szerezni kint. Előre is köszönöm! A részleteket ha lehetséges, e-mail-ben beszélném meg veled. E-mail címem: [email protected] Előre is köszönöm! Üdvözlettel: "Korinna"
Kovácsné Bálint Judit Dátum: 2010-07-11 17:49:25
Kedves Zsuzsi! Mi augusztus 7-re megyünk Korfura autóval (Szerbia, Macedónia, új autópálya útvonalon). Mivel egyszerre túl hosszú az út, szeretnénk 2 napig utazni. Tudsz valami elfogadható árú tranzitszállást Görögország északi részén? Egy 3 ágyas szoba érdekelne, nem messze az autópályától, 2 felnőtt+ 1 gyerkőc számára.Thessaloniki-be nem szeretnénk bemenni. Előre is köszi: Jutka
Zs Erzsi Dátum: 2010-07-09 13:36:09
Ravaszné Szűcs Kaalin írta ekkor: 2010-07-08 12:46:29
Kedves Zsuzsi! Mi csak augusztus végén megyünk Sidariba, de már tele vagyunk kérdéssel. Láttam, hogy valakinek azt írtad, hogy csak Korfu városban van piac, oda be lehet jutni helyi járatú busszal is? Mivel nekünk nincs jogsink, így nem tudunk autót bérelni. Válaszodat köszönöm. Ravaszné Kati
Helyijáratos busz visz a fővárosba, sőt bevásárló busz is indul, aminek rövidebb a menetidje, de kötötebb az idő. A zöld busz a Katerina apartan előtt áll meg az a helyijárat kb 10 méterrel feljebb a bevásárló bus is megáll. Egyébként mindent lehet kapni Sidariban is. Üdv Erzsi
Zs Erzsi Dátum: 2010-07-09 13:33:35
írta ekkor: 2010-07-08 10:58:56
Sziasztok! Én a kompok felől érdeklődnék. Autóval érkezünk egyénileg. A komp árakat már ismerem, de az indulási időpontokra vonatkozóan nem találtam semmit. Tehát a kérdésem az lenne, hogy mikor indulnak kompok Igumenitsa-ból Korfura, kell-e jegyet foglalni előre egy családnak, vagy lesz jegy ott helyben. És ha megérkeztünk a komppal Kerkyrába, akkor onnan mennyi az út még Sidariba, egyértelmű lesz majd az útvonal? Köszönöm
Szia! Én úgy láttam, hogy a kompok elég sűrün járnak, kb félóránként. Nincsenek tele, jegyet nem kell foglalni, mert bármikor vehető. Az út elég egyértelmű Sidariba, ha a hegyeken át mnetek, akkor kb 40 perc az út. Üdv Erzsi
Ravaszné Szűcs Kaalin Dátum: 2010-07-08 12:46:29
Kedves Zsuzsi! Mi csak augusztus végén megyünk Sidariba, de már tele vagyunk kérdéssel. Láttam, hogy valakinek azt írtad, hogy csak Korfu városban van piac, oda be lehet jutni helyi járatú busszal is? Mivel nekünk nincs jogsink, így nem tudunk autót bérelni. Válaszodat köszönöm. Ravaszné Kati