(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodó László Dátum: 2010-06-24 13:57:09
Bodó László Kedves Zsuzsa! A mi társaságunk (két 3fős család) a június 03-ikai turnussal érkezik. Az Elektrában fogunk lakni a 7-es és a 9-es app. a miénk erre az időre. Az idén megyünk már harmadszor a GT-vel és mindig itt laktunk.Mi egyénileg utaztunk és utazunk most is.Mindig komppal megyünk Velencéből.Sajnos az idén elöször úgy alakult a menetrend,hogy nem fogunk tudni Szombaton ,csak Vasárnap megérkezni.Kitől és hol tudjuk majd megkapni a kulcsokat Vasárnap úgy kb. 16és 17 óra között?Üdvözlettel.
Dátum: 2010-06-24 08:58:51
Még annyit, hogy lányom 9 éves és 3 éves kora óta utazik velünk busszal. Soha nem volt semmi probléma. Most a fakultatívbuszos útnál "felkavarták" az élmények. Én még soha nem csalódtam Görögökben pedig most jártunk 11.alkalommal az országban.De a Görög buszsofőr olyan tuskó volt, hogy azon gondolkoztam, hogy haleledelt csinálok belőle.De nem lett volna aki visszzaviszi a buszt. Zsuzsi viszont feleségem elmondása szerint nagyon kiosztotta.Amit utólag is köszönök! Ha valakinek van kérdése szívessen válaszolok még frissek az emlékek.Üdv.
Dátum: 2010-06-24 08:50:42
Sziasztok mi vasárnap érkeztünk meg a Nikos Pol apartmanból. Szerintünk nagyon tuti.Az tény, hogy messze van a tengerpart főleg ilyen dög melegbe mint amit kifogtunk.De csendes helyen van és megfizethetelen, hogy reggel az ágyból léptem bele az igazán igényes medencébe.Napközben ott eszi a penész a tulajdonost a műanyag széken a fene de kettőt sem szól.Mosolyogni mi soha nem láttuk.Nálunk közép és időskorú csapat volt az apartmanokban. Nagyon jól éreztük magunkat! Most már be is valhatjuk a Zsuzskának, hogy a búcsúestet közössen tartottuk meg a medencénél.Nagyon jól sikerült és igazán jó hetet töltöttönk el.Zsuzsinak igazán köszönünk mindent! Némi csdalódás lesz Korfu azoknak akik évekkel ezelőtt már jártak ott.(Mi 10 éve voltunk) Mert sajnos Korfu már nem Görög sziget hanem Angol.Mindenkinek jó üdülést és szép napot!
Eszenyi Szilvia Dátum: 2010-06-22 21:12:32
Bocsi, az előbb elírtam, az érkezünk, érkezTünk akart lenni! smile
Eszenyi Szilvia Dátum: 2010-06-22 11:28:58
Sziasztok! Vasárnap érkezünk haza Sidariból, ahol egy csodálatos, élményekben gazdag hetet töltöttünk. Mi igényeltük a félpanziós ellátást, amivel nagyon elégedettek voltunk. Csak ismételni tudom Zsuzsit, tényleg rendkívül kedves volt a kiszolgálás, és finomak, bőségesek voltak az ételek. Ezúton is szeretnénk megköszönni Zsuzsinak kedvességét, lelkiismeretes munkáját és segítőkészségét. Minden jót kívánunk a továbbiakban, és üdvözöljük a Paradise étterem dolgozóit! Üdvözlettel: Szilvi és Joci smile