Szia Zsuzsi !
De sok kérdést kaptál!Akkor most én is kérdezek. 08.07-től megyek a Katerinába 4 fiú gyerekkel (nem kicsik). Minket a komp érdekelne, ki lehet-e szállni a buszból,kb hány órakor kompozunk ,mennyi ideig tart,van-e esély delfint látni?
A 2 légterű apartmanban sincs TV?,mert a a képen mintha látnám! Köszönettel: Judit
Kedves Judit! A Katerina egyik apartmanjában sincs televízió. A képen ugyan látható egy készülék a 6 fős apartman egyik szobájában, de azt csak a tulajdonos családja használta még szezon előtt vagy után a nagytakarítás idején, és akkor készülhetett a fotó...:-) Azért maradt fenn a kép a honlapon, mert egyébként jól ábrázolja a szoba adottságait. Ahogy azt már Bence is írta, 3-4 óránként megáll az autóbusz az adott ország adottságaihoz mérten kulturált pihenőhelyek parkolóiban. A kompút ideje alatt nem az autóbuszon tartózkodnak az utasok, hanem a komp "fedélzetén", ahol van megfelelő számú ülőhely, mosdó és még kávézó is....:-) Kb. 1 óra 40 perces az út. Kompon utazva én még nem láttam delfineket, de Korfun már kétszer is találkoztam velük hajókirándulások alkalmával egyszer Kassiopi környékén, egyszer pedig Paleokastritsa partjainál...Úgy tartják, delfineket látni nagy szerencse....:-)...Remélem, Nektek is sikerül majd!
Üdvözlettel: Zsuzsa