(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

V. Bence Dátum: 2010-03-21 10:04:12
Általános tény, minél beljebb mentél a központ felé, egyre drágább lett minden :) De alapjában nem érzem, hogy drága hely lenne Sidari!
V. Bence Dátum: 2010-03-21 10:02:29
Berki Attila írta ekkor: 2010-03-16 10:59:21
Köszönöm a hozzászólást. Írtad, hogy közelben van egy bolt. Milyenek az árak a napi bevásárláshoz.Üdv.
Mi a Marketa-ba jártunk! (Ami közel van a szálláshoz) Az a város legolcsóbb boltja! A dobozos sör (Mitos) 100ft körül volt, az üdítők, tartós élelmiszer, konzerv ilyesmik egy árban vannak a magyarral! Amit drágább az a tej, tejtermékek, joghurt ilyesmik! Mi nagy pisztácia fanok vagyunk, ott arany árban mérték.. A gyümölcsök hasonló árban vannak mind itt! Átlagban nem fizettünk többet, mind ha itthon vásároltunk volna! smile Ha valamire konkrétan kíváncsi vagy írd meg, szívesen válaszolok smile
Dátum: 2010-03-17 17:19:15
Szia Zsuzsi!Mostmár biztos találkozunk Korfun.Sikerült foglalnunk a Mariellában Juni 5-től.Úgyhogy juni 4-én irány KORFU!!!!!!!!!!!Már alig várjuk!!!Üdv:Lívi!
Berki Attila Dátum: 2010-03-16 10:59:21
Köszönöm a hozzászólást. Írtad, hogy közelben van egy bolt. Milyenek az árak a napi bevásárláshoz.Üdv.
Dátum: 2010-03-13 21:34:57
Vági Judit írta ekkor: 2010-03-05 22:04:34
Szia Zsuzsi ! De sok kérdést kaptál!Akkor most én is kérdezek. 08.07-től megyek a Katerinába 4 fiú gyerekkel (nem kicsik). Minket a komp érdekelne, ki lehet-e szállni a buszból,kb hány órakor kompozunk ,mennyi ideig tart,van-e esély delfint látni? A 2 légterű apartmanban sincs TV?,mert a a képen mintha látnám! Köszönettel: Judit
Kedves Judit! A Katerina egyik apartmanjában sincs televízió. A képen ugyan látható egy készülék a 6 fős apartman egyik szobájában, de azt csak a tulajdonos családja használta még szezon előtt vagy után a nagytakarítás idején, és akkor készülhetett a fotó...:-) Azért maradt fenn a kép a honlapon, mert egyébként jól ábrázolja a szoba adottságait. Ahogy azt már Bence is írta, 3-4 óránként megáll az autóbusz az adott ország adottságaihoz mérten kulturált pihenőhelyek parkolóiban. A kompút ideje alatt nem az autóbuszon tartózkodnak az utasok, hanem a komp "fedélzetén", ahol van megfelelő számú ülőhely, mosdó és még kávézó is....:-) Kb. 1 óra 40 perces az út. Kompon utazva én még nem láttam delfineket, de Korfun már kétszer is találkoztam velük hajókirándulások alkalmával egyszer Kassiopi környékén, egyszer pedig Paleokastritsa partjainál...Úgy tartják, delfineket látni nagy szerencse....:-)...Remélem, Nektek is sikerül majd! Üdvözlettel: Zsuzsa