(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-03-25 12:01:05
Szabó Ferenc írta ekkor: 2010-03-22 14:37:46
Tisztelt Bence ! Mi augusztusban megyünk két hétre ( két család ) magyarok lévén szeretjük a jó borokat, lehet az fehér vagy vörös. Tudsz-e ajánlani jellegzetes görög borokat ? Tisztelettel Szabó Ferenc
Kedves Ferenc! Ágnes ajánlotta a mézédes Mavro Dafnit, amelyet mazsolaborként is emlegetnek. Másik görög különlegesség a recina (retsina), amely száraz fehérbor, fenyőgyantával ízesítve (speciális technológiával készül). Egyébként pedig ,ahogy azt Bence is írta, tele vannak a szupermarketek palackozott borokkal, a szigeten biztos ajánlanak majd Önöknek a barátságos korfuiak is néhány márkát. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-03-25 11:51:18
Mezei Ágnes írta ekkor: 2010-03-25 11:39:01
Csak úgy eszembe jutott a fórumban a borról olvasgatva, hogy van egy nagyon finom bor Görögországban (eddig több helyen jártunk, mindenhol lehetett kapni) a Mavro Daphni (lehet nem írtam helyesen), azt érdemes mindenkinek megkóstolnia. Vörös 15 % bor (erős) és édes, isteni zamattal. Mi mindig feltankolunk belőle, ha jövünk haza, de már itthon is vettünk, néha ha görög hetek vannak az áruházban. Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy olvastam egy hozzászólásban, hogy van Sidariban egy nagyobb szupermarket. tudja valaki, hogy ez mennyire távol van az Elektra ap.-tól? köszi a választ Ági
Kedves Ágnes! Sidari két nagy szupermarkete (a Diellas és a Markato) egymással szemben található a település elején, gyalog kb. 10-15 percnyire (kb. 1 km) az Elektrától, a Nikos Pool apartmanház közelében. Ha az Elektrából kijön a főutcára, balra kell elindulni. Üdvözlettel: Zsuzsa
Mezei Ágnes Dátum: 2010-03-25 11:39:01
Csak úgy eszembe jutott a fórumban a borról olvasgatva, hogy van egy nagyon finom bor Görögországban (eddig több helyen jártunk, mindenhol lehetett kapni) a Mavro Daphni (lehet nem írtam helyesen), azt érdemes mindenkinek megkóstolnia. Vörös 15 % bor (erős) és édes, isteni zamattal. Mi mindig feltankolunk belőle, ha jövünk haza, de már itthon is vettünk, néha ha görög hetek vannak az áruházban. Nekem viszont az lenne a kérdésem, hogy olvastam egy hozzászólásban, hogy van Sidariban egy nagyobb szupermarket. tudja valaki, hogy ez mennyire távol van az Elektra ap.-tól? köszi a választ Ági
Dátum: 2010-03-25 11:36:10
Duch Imre írta ekkor: 2010-03-23 10:32:34
SZIASZTOK! Érdeklődni szeretnék,hogy a Mariella apartmanban már csak 3 ágyas helyek vannak és mi 5-en szeretnénk menni.A kérdésem az lenne,hogy két 3 ágyas árát kell kifizetni vagy csak a /főt ebben az esetben.Köszönöm előre is a választ,Üdv:Imre
Kedves Imre! Kérlek, hogy szobafoglalással illetve árakkal kapcsolatosan keresd értékesítésünket a honlapon található telefonszámokon!Az indulási időpont tükrében kollégáim minden kérdésedre válaszolnak! Üdvözlettel: Zsuzsa
Földesi Gáborné Dátum: 2010-03-25 06:14:43
Sziasztok! 50 nap és utazunk!!!!!!!! Nagyon szépen köszönöm a biztosítással kapcsolatos választ üdv:marcsi