(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-02-26 10:51:00
írta ekkor: 2010-02-23 17:45:52
Szia zsusza! Május 22.-én megyünk az elektra kisházba. Kérdeznék hogy horgászni,bográcsolni lehet-e? szia! Zsuzsa vagyok én is.
Kedves Zsuzsa! Mind a horgászásra, mind a bográcsozásra lesz lehetőségetek! Az Elektra 10-ben (tengerparti kisházban) lakó vendégek közül már többen is bográcsoztak a ház és a tengerpart közötti területen.Ez a rész le van kövezve, ahogyan az a honlap fotóin is látható.Horgászokat már több helyen láttam Sidari tengerpartjainál, Ti is megtaláljátok majd az ideális helyet. Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-02-23 17:45:52
Szia zsusza! Május 22.-én megyünk az elektra kisházba. Kérdeznék hogy horgászni,bográcsolni lehet-e? szia! Zsuzsa vagyok én is.
Dátum: 2010-02-19 17:51:05
Szia,Lívia! A Mariellát is tudom ajánlani, de mivel az közvetlenül a főutca mellett van, ezért zajosabb. A klíma ebben a házunkban ingyenes, hogy éjszaka zárt erkélyajtónál tudjatok pihenni, kiküszöbölve ezzel az "éjszaka hangjait." Egyébként nagyon közel van a Katerinához és az Elektrához is, összesen 6 szobája van. A Mariella házba visszatérő vendégeinktől tudom (ők tavaly is főszezonban, augusztus közepén voltak nyaralni), hogy nem okozott számukra gondot a főutca közelsége, sőt...ezért foglaltak az idén is oda...:-) A Katerina mellett is sok minden szól (pl. a csendes környezet, a udvar a wifi-elérhetőséggel, a tágas erkély stb....), de ha ki akartok próbálni egy új házat, az sem rossz ötlet. Szerintem bárhová foglaltok, tetszeni fog... :-) Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-02-19 16:49:57
Vági Zoltán írta ekkor: 2010-02-13 16:11:39
smile Szia Zsuzsi! 2 évvel ezelőt Zakhyntos szigetén voltam a Grand Tours-szal 2008.május közepén. Idén valószínűleg összejön Korfu a legelső turnussal 2010.május 15-22. időpontban. Egy kedves ismerősöm és a lánya már befizették az utat a Katerina 2 ágyas emeleti szobába fognak menni (24-es szoba). smile Én még picit bizonytalan vagyok mert valószínűleg egyedül mennék. (egyágyas felár). Ha mégis részánnám magam erre a gyönyörű tavaszi útra, Korfun van e lehetőség kirándulási programokra? Jelesen: Albániába átmenni valamilyen helyi szervezésű irodával, Gerald Durell házát megtekinteni, Parga és Paxos szigetére kirándulni. Május 21. a Jón-szigetek függetlenségének ünnepe, akkor be lehet e jutni Korfu fővárosába autóbusszal? illetve, hogy a Paradise nevű étteremben közbe-közbe 1-1 nap ott megoldható e a reggelizés vagy a vacsora? Május a legszebb időszak Görögországban, Korfus is virágba van borulva olyankor? Milyen az élet májusban arrafelé? Zakynthoson rengeteg volt a virág és mezők is mindenhol illatoztak. Köszönettel és Üdvözlettel: Zoli smile smile
Kedves Zoli!Remélem, sikerül eljutnod az idén Korfura! Biztos vagyok benne, hogy Téged is elvarázsol majd...;-) Az első és utolsó 4 turnusban nincs egyágyas felár, amennyiben az utas vállalja a társítást! A tavaszi hónapok Korfun is csodálatosak! A kertek, a rétek virágba borulnak. Néhány éve autóbusszal utaztam Korfu város és Sidari között, éppen május 21-e volt, azaz a Jón-szigetek ünnepe. Akkor is hétköznapra esett, mint az idén, és akkor is közlekedett a zöld busz (a helyközi járat) Sidari és Korfu város között. Reggel 7 és délelőtt 11 óra körül megy Korfura a busz, a legutolsó 20 órakor jön vissza, de van lehetőség másik buszt is igénybevenni, ezt egy görög iroda szervezi. Szóval Sidari felé kis hegyi falvakon át vezetett az utam, olajfák, kertek, rétek között és nem győztem kapkodni a fejem, annyira szép volt a virágzó növények látványa...Májusban a tenger 20 fok körül lehet, már akkor is sokan fürödnek benne. Kirándulásra is alkalmas az idő, a helyi irodák pedig szerveznek utakat Albániába és a Paxos-Parga kirándulásra is van lehetőség már májustól kezdve. A Durrell család 1935 és '39 között 3 villában lakott a szigeten, nem vagyok benne biztos, hogy ezek közül épségben fellelhető mindegyik, azt viszont tudom, hogy valaha hol álltak. Ami biztos, hogy még látható, az ún. White House Kalamiban,közvetlenül a tengerparton, amely Lawrence Durrell háza volt, ma egy részében taverna is működik.Itt találsz leírást a villákról (angolul) és egy térképet is az elhelyezkedésükről: www.shoarns.com/CorfuSnapshot.html A Paradise étteremben pedig étlapról is tudsz választani, van többféle reggeli és széles a választék egyéb ételekből, italokból is, 9-től éjfélig minden nap várják a kedves vendégeket. Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa
V. Bence Dátum: 2010-02-18 19:54:29
Kovács Krisztina írta ekkor: 2010-01-26 18:53:33
Szia Zsuzsi!Mi az idén először szeretnénk menni Korfura. Két éve Zakynthoson voltunk és nagyon szép volt, szerintem ott már találkoztunk. Az idén nászútra megyünk. A Nikos Pool Apartmant néztük ki magunknak, de ott nem találtunk olyat, ami két fős lenne. Lehetséges az, hogy egy négy fős apartmanba ketten menjünk? Van erre valami megoldás? Vagy esetleg akkor másik apartmant kell választani? Kérlek segíts nekünk!köszönöm! Kriszti
Szia! Mi tavaly 5-en voltunk, két négyfős apartmant kaptunk! Nekem nagyon tetszett mind Korfu, mint pedig a Nikoos Pool apartman!! Nagyon jó volt : smile