(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-01-30 12:57:13
Varga Enikő és Kovalcsik Zsolt írta ekkor: 2010-01-27 17:45:00
Sziasztok! Valaki megtudná írni, hogy a Katerina apartmanban milyen a konyhai felszereltség? Konyhai eszközből mit érdemes vinni? Tányér, evőeszköz...stb. ilyenekre gondolok. A választ előre is köszönöm! :-)!
Kedves Enikő! A Katerina apartman minikonyhája a következő felszereléseket tartalmazza: 2 elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtő, kávéfőző (filteres kávét lehet vele készíteni), egy nagyobb edény és egy nagyobb serpenyő, fakanál, tésztaszűrő, sajtreszelő, egy nagyobb kés, konzervnyitó,merőkanál, mély- és lapostányérok, csészék, poharak, evőeszközök stb. AMI NINCS: (általában egyik görög apartmanban sem):konyharuha,szivacs,mosogatószer,presszókávéfőző. Általában ez utóbbi négy dolgot szokták még keresni a vendégek, de ilyet szinte sehol sem biztosítanak. Érdemes otthonról hozni, a mosogatószert és a szivacsot a helyszínen is meg lehet vásárolni. Üdvözlettel: Zsuzsa
Kovács Krisztina Dátum: 2010-01-29 19:48:06
Szia Zsuzsa! Beszéltem az utazási irodában a kolléganőddel, és minden kérdésre választ is kaptunk. Mivel ezek nagyon kielégítőek voltak, és tetszett minden, ezért már le is foglaltuk az utat és be is fizettük. Szóval augusztusban megyünk! Már nagyon várjuk! Köszönöm az eddigi segítségedet és akkor Korfun találkozunk! Kriszti
Dátum: 2010-01-29 10:26:33
Szia Zsuzsi!Köszönöm a válaszod.Idén az unokatesommal szeretnénk Sidariba menni,nagyon megtetszett neki a képek és videó láttán.Június közepe nyüzsisebb,mint a szeptember?Akkor is előfordulhat 1 hétből 2?1 for the road már akkor is nyitva van?
Bartók Tamás Dátum: 2010-01-27 22:24:09
Szia Zsuzsi! Tanácsodat és esetleges segítségedet szeretném kérni. Egy másik fórumról jöttem, ott hívták fel a figyelmemet rád, és híres segítőkészségedre. 15 évvel ezelőtt már jártam Korfun. Akkor Benitsesben laktunk. Magát Korfu városát szinte nem is tudtuk felfedezni. Azóta az ilyen városok vonzanak. Természetesen a sziget bebarangolása is fontos nekem. Én a városban szeretnék megszállni. Persze sok hotelt találni Korfu városában, de azok sajnos az áruk miatt nem jönnek be. 4 felnőttről beszélek, mivel gyermekeim már elérték a „felnőtt árakat”, így inkább apartmanban tudunk gondolkodni. Nem zavarnálak problémámmal, ha ez olyan egyszerű lenne. Számomra hihetetlen, de mégis problémás. Nem találok apartmant a városban, de még a közvetlen vonzáskörzetében sem. Hetek óta csak bámulom a monitort, már angol nyelvű fórumokat is próbáltam bogarászni. Sajnos hiányos nyelvtudásom csak a bogarászásig engedett. Persze egy-két kérdést azért találtam rajtuk, mintha csak én tettem volna fel, persze válaszok nem voltak rájuk. Teljesen érthetetlen számomra. Más hasonló városban rengeteget talál az utazó, itt semmit. Pedig, ahogyan a képeket nézem a városról, libabőrös leszek, annyira tetszik ( főként este). Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy autóval akár minden este bemehetnék egy távolabbi településről, de az nem ugyanaz, mintha csak odasétálok, vagy kilépek az ajtón a sikátorba. Igaz, nagyobb az esélyem, hogy az autós variáció fog megvalósulni. Tudsz nekem ebben segíteni? Amennyiben nem, akkor is csak köszönettel lehetek. Annak is örülnék, ha valami magyarázatot találnék erre. Nem engedi a város vezetése, vagy annyira nincsen igény rá, vagy csak ott helyben lehet ezeket megkeresgélni? Az utazási irodátok csak Sidariban nyújt szállást? Köszönettel Tamás
Földesi Gáborné Dátum: 2010-01-27 19:35:54
írta ekkor: 2010-01-26 17:53:18
Szia,Marcsi! Szerintem nem lesz a Mariellával probléma! Ebben az apartmanházban ingyenes a klíma, tehát ha éjszakára be akarjátok zárni az erkélyajtót, le tudjátok hűteni a szobát,amennyiben szükséges és nyugodtan tudtok pihenni, ha zajosnak ítélitek meg az éjszakákat. Vannak vendégek, akiknek fel sem tűnik, hogy a főutca mellett laknak és vannak zajra érzékenyebb vendégek is. Vannak csendesebb éjszakák és előfordul az is, hogy egy zajosabb társaság vonul végig az utcán, vagy éppen hétvége van és több helyen van buli. Egyén és időszakfüggő. Nem elviselhetetlen és kibírhatatlan, csak üdülőövezet és főutca! :-) Szívesen válaszolok a kérdéseidre és kellemes tervezgetést, készülődést a nyárra! Üdvözlettel: Zsuzsa
Szia Zsuzsi! Foglaltunk - utaltunk - utazunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Májusban az első fecskék között ott leszünk! Köszönöm az eddigi segítséged!!!!!!