(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-01-20 10:45:18
Szia Zsusi!Tavaly szeptemberben voltunk a barátnőmmel Sidarin.Egy hét helyett két hetet voltunk a Katerinában,fsz. 13-ban.Szuper volt minden!Köszönünk neked mindent!Idén juniusban szeretnék menni,5-től két hétre.Milyen az idő ott olyankor?Eső szokott lenni?Idén is Te leszel Sidarin?
Dátum: 2010-01-19 17:11:36
Veres Szabina írta ekkor: 2010-01-13 20:19:27
Hopsz a lényeg kimaradt! Ezúton szeretném megköszönni Neked a segítséged és kedvességed! Voltam már egy párszor Görögországban, mivel nagy hódolója vagyok minden téren, de Kerkyra az első ahová másodjára is visszamegyek. A táj annyira elbűvőlt, hogy mióta hazajöttem minden percben csak arra gondolok. Van egy olyan érzésem, hogy most sem utoljára megyek oda. smile
:-)...Már megint magamat fogom ismételni, mikor azt mondom: Korfu egy varázslatos sziget...:-) Mikor először tettem meg a Korfu város - Sidari utat, egyszerűen nem hittem a szememnek...:-) Olyan volt, mintha egy mesebeli tájon mentem volna keresztül...:-)...
Dátum: 2010-01-19 16:55:18
Kis Tibor írta ekkor: 2010-01-19 13:41:07
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy augusztusban milyen az idö Korfun ?? átlag hömérséklet,tenger víz??
Kedves Tibor! Korfun és általában véve Görögországban és minden mediterrán országban augusztusban az idő nagyon jó! Forró nappalok, meleg éjszakák....30-40 fok napközben, meleg tengervíz (augusztusban 25 fok felé emelkedik a víz hőfoka). A szigeten a dús növényzet miatt gyakran párás a levegő, némely napokon viszont hirtelen feltámad a szél egy pár órára (a szakértők szerint ez is a páradús, szinte trópusi meleg következménye),kisöpri a párát, majd ugyanilyen gyorsan el is csendesedik. Nagyon ritka az eső augusztusban, de ha esik is egy rövid ideig, az csak enyhülést hoz a hőségben. Esős napok száma augusztusban: 1...:-)....Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2010-01-19 16:38:12
Papp Renáta írta ekkor: 2010-01-18 10:23:02
Kedves Zsuzsi! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen a félpanzió, illetve a vacsora, milyen ételek szoktak lenni. Az Elektrában milyen a felszereltség, gondolok itt elsősorban a konyhára? A kisházat néztük ki ott. Augusztus elején milyen idő szokott ott lenni? Hány fokos a tenger?
Kedves Renáta!A Paradise étteremben igényelhető félpanzió, illetve csak vacsora. Az étterem az Elektrától 100 m-re található. Bátran állíthatom, hogy mind az ételek minőségével, mind a vendéglátással utasaink maximálisan meg vannak elégedve. Ha visszaolvasod a fórumot, találsz majd olyan köszönő sorokat, amelyeket a Paradise személyzetének írtak. Az "Ellátás" menüpont alatt olvashatod a reggeli illetve a vacsora menüsorát. Az Elektra konyhájában elektromos főzőlap, sütő, hűtő, vízforraló, nagyobb lábas, serpenyő, pohár, csésze, evőeszköz, sajtreszelő, vágódeszka, tésztaszűrő, konzervnyitó, lapos és mélytányér stb. található. Az alaprajzon látható a kisház konyhájának elhelyezkedése. Az idő augusztusban nagyon meleg! 30-40 fok napközben, az éjszakák is kellemesek. A levegő páratartalma magas, 1-2 augusztusi napon pár órára feltámad a szél, felfrissíti a levegőt! Esős napok száma átlagosan a statisztika alapján 1… A tengervíz hőmérséklete 24-27 fok, partszakaszonként eltérő! Az időjárás miatt sem kell tehát aggódni…:-).....Üdvözlettel: Zsuzsa
Kis Tibor Dátum: 2010-01-19 13:41:07
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy augusztusban milyen az idö Korfun ?? átlag hömérséklet,tenger víz??