(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Veres Szabina Dátum: 2010-01-13 20:10:24
írta ekkor: 2010-01-07 19:32:06
Kedves Szabina! Örülök, hogy visszatértek!:-)....A Katerina 2 fős apartmanjaiban a konyha egy légtérben van a szobával, azaz a szobában van egy konyhasarok, ahogyan azt a képeken láthatod. Minden apartman ilyen, kivéve a 6 fős kisházat. Az Elektra 8-ban laktatok ezek szerint?...:-) Ajánlom figyelmetekbe a Mariella apartmanházunkat és a róla látható képeket is, ott más elrendezésűek a szobák, más jellegű a konyhasarok mint a Katerinában!Érdemes azt is megnézni! Üdvözlettel: Zsuzsa
Kalimera kedves Zsuzsi! Bizony ám az Elektra Fsz. 8-at uraltuk barátommal szeptemberben. smile Annyira tökéletesen bevált az Elektra, hogy végülo még is úgy döntöttünk Barátnőmmel marad a Fsz. 8. az lesz a mi kis birodalmunk két csodás hétig a földi paradicsomban. smile Július 25-én érkezünk! smile smile Már nagyon nagyon várjuk! smile
Dátum: 2010-01-12 12:18:12
Kandrács Vanda írta ekkor: 2010-01-08 16:48:21
Kedves Zsuzsi.Nagyon szépen köszönöm a válaszod..És akkor ha minden jol megy májusban utzunk Korfura smile smile
Szívesen! Májusban találkozunk és addig is minden jót kívánok Nektek! Zsuzsa
Dátum: 2010-01-12 12:15:27
Grimplini Ferenc írta ekkor: 2010-01-10 20:16:05
Szia Zsuzsi! Nagyon örülünk, hogy látunk itt a Korfu fórumon! Mi tavaly voltunk Zakynthoson, elég sokat beszéltünk kint, és sokat segítettél nekünk! A kislányunk(Vivi) a mai napig emleget téged, és Georgináékat is! Idén Korfun leszel? Mert mi most ezt tervezzük!
Kedves Ferenc! Kovács Zsuzsa üdvözöli Önöket!..:-)Átadtam neki az üzenetet! Én egy másik Zsuzsa, Varga Zsuzsa vagyok! Korfuzsuzsi...:-) Sok szeretettel várom Önöket a "smaragd szigeten"...!...:-)
Dátum: 2010-01-12 12:09:27
Szepesi László írta ekkor: 2010-01-08 17:39:05
Kedves Zsuzsi ! Sajnos úgy néz ki, hogy a szeptemberi üdülésünk a katherinában nem fog összejönni. Próbálunk vagy időpontot vagy helyet változtatni, ezért szeretném ha több infót tudhatnék meg a mariella apartmanról.
Kedves László! Sikerült beszélnie a kolléganőmmel? Ha még nem, kérem írjon e-mailt a [email protected] e-mail címre (ez az én e-mail címem)! A Mariella apartmanház közel van a Katerinához, a tengerhez és a központ elején, a főutca mellett található. Két szobája a főutcára néz. A ház mögött egy udvar van, a kertkapu a nagy, központi parkolóra nyílik. Ahogyan az a katalógusban is szerepel, fekvése miatt zajosabb, mint a Katerina, ezért is adunk itt ingyenes klímát, hogy éjszaka, zárt ajtók mellett biztosítani tudjuk a nyugodt pihenést főként a zajosabb főszezoni hónapokban. Az apartmanokról képeket a honlapon láthat. A konyharész nagyobb, más elrendezésű, mint a Katerinában, jobban elkülönül a lakóhelyiségtől.Minden szobához van erkély, a földszintiekhez is. Véleményem szerint a honlapon található fotók jól érzékeltetik az itt leírtakat! Üdvözlettel: Zsuzsa
Grimplini Ferenc Dátum: 2010-01-10 20:16:05
Szia Zsuzsi! Nagyon örülünk, hogy látunk itt a Korfu fórumon! Mi tavaly voltunk Zakynthoson, elég sokat beszéltünk kint, és sokat segítettél nekünk! A kislányunk(Vivi) a mai napig emleget téged, és Georgináékat is! Idén Korfun leszel? Mert mi most ezt tervezzük!