Kedves Zsuzsi! Köszönöm az üzenet továbbítását.
Az lenne a kérdésem, hogy a Katerini 14-es képen a 13-24-es szobák vannak, illetve a 18-as képen az emeleten a sarokban van a 7-es szoba? Sajnos az alaprajz alapján nem jöttem erre rá. Láttam a képen olyan szobákat, amik mélyesztve vannak, de látok magasföldszintest is. Mi a különbség? Tévét, vagy rádiót nem látok a 3 ágyas szobákban, nincsen?
Válaszodat előre is köszönöm.
Szia, Ferenc! A kedvezmények nem összevonhatóak, de arra kérlek, hogy az árak, kedvezmények ügyében az értékesítő kollégákkal vedd majd fel a kapcsolatot!Ők pontosan kiszámolják Neked a fizetendő összeget! A 14-es képen az épület, ami előtt az autók parkolnak, a Katerina 13-24-es szobáinak épülete. A 18-as képen az emeleten, a sarokban valóban a 7-es szoba van. Nem tudom, mit értettél azon, hogy bizonyos szobák mélyesztve vannak, de a képek segítenek az elhelyezkedést elképzelni.Mindegyik főldszinti szoba magasföldszinti tulajdonképpen. Azaz: 15-ös kép: feljárat a földszinti 1-6 szobákhoz, a magas lépcső pedig a 12-7 szobákhoz vezet.16-os kép: a kis lépcső a földszinti 13-18-as szobákhoz vezet. Középen a magasabb lépcső a 20-24-es szobákhoz vezet. 17-es kép: szintén az 1-6 és a 12-7 szobákhoz vezető lépcsőket ábrázolja. Televízió és rádió a Katerina szobáiban nem található! Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa