(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-01-19 13:22:39
Grimplini Ferenc írta ekkor: 2010-01-13 22:09:47
Kedves Zsuzsi! Köszönöm az üzenet továbbítását. Az lenne a kérdésem, hogy a Katerini 14-es képen a 13-24-es szobák vannak, illetve a 18-as képen az emeleten a sarokban van a 7-es szoba? Sajnos az alaprajz alapján nem jöttem erre rá. Láttam a képen olyan szobákat, amik mélyesztve vannak, de látok magasföldszintest is. Mi a különbség? Tévét, vagy rádiót nem látok a 3 ágyas szobákban, nincsen? Válaszodat előre is köszönöm.
Szia, Ferenc! A kedvezmények nem összevonhatóak, de arra kérlek, hogy az árak, kedvezmények ügyében az értékesítő kollégákkal vedd majd fel a kapcsolatot!Ők pontosan kiszámolják Neked a fizetendő összeget! A 14-es képen az épület, ami előtt az autók parkolnak, a Katerina 13-24-es szobáinak épülete. A 18-as képen az emeleten, a sarokban valóban a 7-es szoba van. Nem tudom, mit értettél azon, hogy bizonyos szobák mélyesztve vannak, de a képek segítenek az elhelyezkedést elképzelni.Mindegyik főldszinti szoba magasföldszinti tulajdonképpen. Azaz: 15-ös kép: feljárat a földszinti 1-6 szobákhoz, a magas lépcső pedig a 12-7 szobákhoz vezet.16-os kép: a kis lépcső a földszinti 13-18-as szobákhoz vezet. Középen a magasabb lépcső a 20-24-es szobákhoz vezet. 17-es kép: szintén az 1-6 és a 12-7 szobákhoz vezető lépcsőket ábrázolja. Televízió és rádió a Katerina szobáiban nem található! Remélem, tudtam segíteni! Üdvözlettel: Zsuzsa
Papp Renáta Dátum: 2010-01-18 10:23:02
Kedves Zsuzsi! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen a félpanzió, illetve a vacsora, milyen ételek szoktak lenni. Az Elektrában milyen a felszereltség, gondolok itt elsősorban a konyhára? A kisházat néztük ki ott. Augusztus elején milyen idő szokott ott lenni? Hány fokos a tenger?
Grimplini Ferenc Dátum: 2010-01-14 10:24:32
Kedves Zsuzsi! Még lenne egy olyan kérdésem, hogy a törzsutas kedvezményt össze lehet vonni az előfoglalási kedvezménnyel?
Grimplini Ferenc Dátum: 2010-01-13 22:09:47
Kedves Zsuzsi! Köszönöm az üzenet továbbítását. Az lenne a kérdésem, hogy a Katerini 14-es képen a 13-24-es szobák vannak, illetve a 18-as képen az emeleten a sarokban van a 7-es szoba? Sajnos az alaprajz alapján nem jöttem erre rá. Láttam a képen olyan szobákat, amik mélyesztve vannak, de látok magasföldszintest is. Mi a különbség? Tévét, vagy rádiót nem látok a 3 ágyas szobákban, nincsen? Válaszodat előre is köszönöm.
Veres Szabina Dátum: 2010-01-13 20:19:27
Veres Szabina írta ekkor: 2010-01-13 20:10:24
Kalimera kedves Zsuzsi! Bizony ám az Elektra Fsz. 8-at uraltuk barátommal szeptemberben. smile Annyira tökéletesen bevált az Elektra, hogy végülo még is úgy döntöttünk Barátnőmmel marad a Fsz. 8. az lesz a mi kis birodalmunk két csodás hétig a földi paradicsomban. smile Július 25-én érkezünk! smile smile Már nagyon nagyon várjuk! smile
Hopsz a lényeg kimaradt! Ezúton szeretném megköszönni Neked a segítséged és kedvességed! Voltam már egy párszor Görögországban, mivel nagy hódolója vagyok minden téren, de Kerkyra az első ahová másodjára is visszamegyek. A táj annyira elbűvőlt, hogy mióta hazajöttem minden percben csak arra gondolok. Van egy olyan érzésem, hogy most sem utoljára megyek oda. smile