(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-07-16 15:52:34
Nagy Ágnes írta ekkor: 2009-07-16 14:13:18
Igen , azt tudtam , hogy létszám függő, csak az érdekelt volna , hogy hol lehet ezt az idegenvezetőt majd megtalálni ? smile
Kedves Ági és Minden Egyéni Utasunk A voucheren szerepel a kérés, hogy amikor megérkeznek Sidariba, hívják az idegenvezetőt! Arra kérem az egyéni utasokat, hogy még mielőtt beérnek Sidariba, hívjanak a 00 30 693 89 50551-es számon, hogy pontos útbaigazítást tudjak adni! A McDonald's megszünt, az épületen még néhány helyen látható a felirat, de ezt nehéz észrevenni! Ezért jobb, ha beérkezés előtt hívnak!A Katerinát úgy a legegyszerűbb megtalálni, hogy miután Sidariba beérnek és elhagyják a Shell kutat (bal oldalon van), figyelik a jobb oldalt, ott van egy Mojo nevű bár a sarkon, annál a kereszteződésnél fordulnak balra, hamarosan meglátják a Paradise éttermet, mögötte van a Katerina. A Paradise étterem és hotel közelében van a nagy parkoló. Szombat délután tájékoztatót tartok a vendégeknek, illetve a későn érkezőknek vasárnap délelőtt! Ekkor esik szó a kirándulási lehetőségekről is! Üdvözlettel: Zsuzsa
Juhász Vivien Dátum: 2009-07-16 15:25:49
Úgy lehet megtalálni a Katerina házban lakó idegenvezetőt,hogy a főutcán lévő McDonald'snál kétszer balra kell fordulni!
Nagy Ágnes Dátum: 2009-07-16 15:11:33
Juhász Vivien írta ekkor: 2009-07-16 11:10:54
Talán erre még én is tudok válaszolni!A fakultativ programokat az idegenvezetőtől lehet megtudni,hogy mikor melyik nap milyen fakultativ program van!Ezt ebben az esetben Grandzsuzsitól lehet megkérdezni!Persze ezek a fakultativ programok légyszámfüggőek!
Igen , azt tudtam , hogy létszám függő, csak az érdekelt volna , hogy hol lehet ezt az idegenvezetőt majd megtalálni ? smile
Nagy Ágnes Dátum: 2009-07-16 14:13:18
Talán erre még én is tudok válaszolni!A fakultativ programokat az idegenvezetőtől lehet megtudni,hogy mikor melyik nap milyen fakultativ program van!Ezt ebben az esetben Grandzsuzsitól lehet megkérdezni!Persze ezek a fakultativ programok légyszámfüggőek!
Nagy Ágnes Dátum: 2009-07-16 14:13:03