(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-07-13 20:28:40
Zeller Istvánné írta ekkor: 2009-07-01 16:57:57
Kedves Zsuzsi!Szeretném megkérdezni, hogy a Katherina appartmanban a konektorból fel lehet e tölteni az itthon használatos módon a mobil telefonunkat, vagy más alakúak ott a konektorok és módosító elem kell hozzá? Üdv: zelmagdi
Kedves Magdi! Magyar szabvány szerinti, nem kell hozzá módosító elem! Üdvözlettel: Zsuzsa
Dátum: 2009-07-13 20:26:24
fru írta ekkor: 2009-06-25 15:55:06
Kedves Grandzsuzsi! Szept.5.-12.-ig egy hetet fogunk eltölteni az Elektra apartmanban, a tengerparti kis házban.Egyéni utazók vagyunk. Az érdekelne, hogy a konyhában milyen felszerelések vannak? Csak úgy nagyjából persze :-) És hol tájékozódhatok a komp menetrendről?Magyarul :-) Előre is köszönöm a válaszod. Üdv.: Fru
Kedves Fru! Az Elektra apartmanban elektromos sütő és főzőlap van és vízforraló. Nagyobb lábas, serpenyő, poharak, csészék, evőeszközök, sajtreszelő,vágódeszka, tésztaszűrő, konzervnyitó, lapos és mélytányérok, stb. Kompmenetrenddel kapcsolatban írjatok a [email protected] címre! Üdvözlettel: Zsuzsa
Juhász Vivien Dátum: 2009-07-12 11:12:22
Sziasztok!Július 17.-én fogunk menni Korfura a Nicos pool apartmanba.Azt szeretném kérdedzni,hogy milyen felszereltség lesz a kompon?WC,ÜLŐHELY STB.
Juhász Vivien Dátum: 2009-07-12 11:10:33
Sziasztok!Július 1fura a N7.-én fogunk menni Kor
Horváth Márk Dátum: 2009-07-07 20:29:43
Sziasztok! Akik voltak ebben az évben kint, tőlük szeretnék kérni néhány információt: -a busszal utazóktól kérdezném, hogy nem volt-e a túl hideg a klíma miatt, rétegesen kell öltözni? -kinti árak (főleg élelmiszer, ha lehet, tételesen) -melyik étteremben található magyar étlap a Paradiso-n kívül? -a Paradiso-ban lehet-e helyszínen menü-t fizetni, ha lehetséges, mennyibe kerül? (menü/nap) -szükség van-e € -n kívül más pénznemre is? -hol lehet a legfinomabb Gyros-t kapni? és mennyit kóstál :D -és minden egyéb infóra kiváncsi vagyok, amit úgy gondoltok fontos lehet a jó nyaraláshoz :) (Ha lehetne, minél előbb, mivel pénteken utazunk, és jó lenne előtte informálódni) Köszönöm előre is!