(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Erika Dátum: 2009-07-05 13:55:49
sziasztok! mi 08.28-án indulunk Sidariba a Katerina apartmanba busszal, budapesti felszállással, Fejér megyéből! :D
kolumbár lajosné Dátum: 2009-07-04 20:49:27
Kedves grandzsuzsikorfu! Szia ! Július 31-én indulunk Sidariba,de sajnos nem tudjuk ,hogy mikor indulnak át kompok a szigetre.Légyszives küldj már nekem valamilyen információt ezzel kapcsolatban.Segítségedet előre is köszönöm : Angi
Spolarich Dátum: 2009-07-02 12:40:45
Mi most jöttünk haza a fiammal, és nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Sokszor voltunk már Görögországban, de ez különleges volt. Bár a tengerpartja a szállásokhoz közel nem annyira látványos , a sziklás tengerparti kirándulóhely távolabb a parton kárpótol. Fizessetek be a Paradise étterembe, állítom megéri ,3 fogásos helyi kaják.. A szállás is jó, bár tisztaságra nem egy Hotelra kell számítani. Sidari pont olyan kicsi amekkora egy jó bulizáshoz kell, este tele lesz élettel a főutcája. Gyönyörű Korfu város is, meg kell nézni! Köszönjük Grand Tours! Spolarich Ági és fia
Zeller Istvánné Dátum: 2009-07-01 16:57:57
Kedves Zsuzsi!Szeretném megkérdezni, hogy a Katherina appartmanban a konektorból fel lehet e tölteni az itthon használatos módon a mobil telefonunkat, vagy más alakúak ott a konektorok és módosító elem kell hozzá? Üdv: zelmagdi
Dátum: 2009-06-26 21:04:37
Ági írta ekkor: 2009-06-26 10:14:01
Kedves Zsuzsi! jövő pénteken indulunk Korfura és nagyon el vagyok keseredve az időjárás miatt, nálunk szörnyű, folyton esik és nézegettem a neten, Korfun sem valami fényes. Tényleg ilyen rossz a helyzet? smile
Kedves Agi! Az idojaras miatt sosem erdemes aggodni, mert azon nem valtoztathatunk! Itt Sidarin az elmult heten reggelente esett az eso, de a vendegek tudtak napozni, furodni, kirandulni, mindenki lebarnult... Ne legy elkeseredve, nem lesz rossz az ido....:-) Kellemes keszulodest! Zsuzsa