(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand Andi Dátum: 2016-03-09 16:36:59
Tisztelt Utasaink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni a storno – útlemondási – biztosításokban nálunk történt változásokról. A storno biztosításokat a biztosítók szolgáltatják bizonyos feltételekkel. Nekünk eddig volt egy saját termékünk ilyen esetre, mert nem voltunk megelégedve a biztosítók által nyújtott szolgáltatással és jobbat szerettünk volna Önöknek nyújtani. A biztosító storno biztosítása csak orvosi igazolás, tehát betegség, baleset,stb. estén térít 20% önrésszel. Ez fakultatívan 5,5% díjú az alapárra és a biztosító fizet, mi pedig benyeljük a részvételi díjat. Ha kötelezővé tennénk és mindenkivel megfizettetnénk – ami egyébként jogilag tilos, bár sokan gyakorolják – akkor van 1,5 %-os díjú is, de mindenképpen korlátozottabban térít és csak igazolt egészségügyi esetekben. A mi konstrukciónk – útlemondási szerződés - 5 %-ba került, nem kértünk magyarázatot, orvosi igazolást és nem vontunk le önrészt. Ez arra a kalkulációra épült, hogy ha minden 20. storno életbe lép, akkor pénzünk az ablakban, ha pl. minden 15. akkor veszítünk, ha minden 25. akkor keresünk a bolton. Eddigi tapasztalat alapján kijöttünk belőle, mert csak olyan rizikónk volt, hogy valakit –vagy a hozzátartozóját - baleset, betegség érte, esetleg összeveszett a párjával. Most azonban kiszámíthatatlan tényezők kerültek számításba, lásd migránshelyzet. Azt a rizikót – pl. egy médiás rémhír – hogy mindenki indoklás nélkül elálljon az utazástól már nem akarjuk felvállalni. Ezért az indoklás nélkül felmondható saját stornó konstrukciónkat - az eddig megkötötteket természetesen érvényben tartva - egyelőre felfüggesztjük, megszüntetjük . Egy kis zavar van azért az erőben, mert pénteken függesztettük fel és mára sikerült egyeztetni a biztosítóval a létező konstrukciókról, illetve a kedvünkért kreáltak egy önrész nélküli de csak ugyanúgy egészségügyi esetekre vonatkozó kombináltat a betegség, baleset, poggyász biztosítással. Aki a felfüggesztés óta szerződött, de nem tudtunk neki stornót kötni, annak most az új feltételekkel visszamenőleg megcsináljuk. Az új stornonak a részletes leírása nemsokára megtalálható lesz weboldalunkon, illetve most is: colonnade.hu. Nagy Sándor ügyvezető
Grand ÁGI Dátum: 2016-02-28 14:14:58
Borsos Boglárka írta ekkor: 2016-02-25 23:16:00
Tisztelt Grandtours! A bejegyzések között olvastam, hogy nem annyira jó a tv adás minősége Sidariban. Érdeklődni szeretnék, hogy ez a szálláshelyre (Paradise apartman) vagy vendéglátó ipari egységekre is vonatkozik? Leginkább az érdekelne, hogy a foci EB mérkőzéseit tudjuk-e valahol nézni? Válaszukat előre is köszönöm.
Kedves Boglárka! A sziget elhelyezkedése miatt, a szolgáltatás nem mindig tökéletes amely a görög adók vételére is kihathat, mind Sidariban, mindpedig a sziget többi településére is jellemzően általában akkor, amikor szeles az időjárás. De abban biztos vagyok, hogy a mérkőzéseket nézni tudjátok. A görögök is nagy focirajongók, az angol turisták is, így rengeteg szórakozó helyen, étteremben nagyképernyős televíziók vannak ahol nyomon lehet követni az eseményeket, ezen ne izguljatok tudjátok majd nézni a foci EB mérkőzéseit biztosan! Sok szeretettel várunk Sidariban!!!
Borsos Boglárka Dátum: 2016-02-25 23:16:00
Tisztelt Grandtours! A bejegyzések között olvastam, hogy nem annyira jó a tv adás minősége Sidariban. Érdeklődni szeretnék, hogy ez a szálláshelyre (Paradise apartman) vagy vendéglátó ipari egységekre is vonatkozik? Leginkább az érdekelne, hogy a foci EB mérkőzéseit tudjuk-e valahol nézni? Válaszukat előre is köszönöm.
Grand ÁGI Dátum: 2016-02-22 23:12:22
Budai Flóra írta ekkor: 2016-02-18 19:21:05
Kedves Ági! nekem nem is hiányzik a tv, a párom szeret reggel tv-t nézni, de meggyőztem, és megyünk Sidariba! smile smile smile
Kedves Flóra! Csak azért, hogy könnyebben elfogadja a párod a Tv hiányát sajnos tudni kell, hogy a sziget adottságai miatt, nagyon sokszor nem tiszta az adás, így sokszor nem teljesen élvezhető, azon kívül magyar adó nincs, néha a Duna TV valamilyen kalóz adón néhány másodpercre bejöhet, de még a görög adók sem tökéletesen élvezhetők. Majd látnifogjátok, hogy a sziget meseszép :) Szeretettel várunk benneteket Sidariban !!!
Budai Flóra Dátum: 2016-02-18 19:21:05
Grand ÁGI írta ekkor: 2016-02-15 18:32:02
Kedves Budai Flóra! A Lena apartmanházban nincs televízió. Bízom abban, hogy a televízió hiányát kárpótolni fogja számodra a tenger látványa, a peroulades-i csodás naplemente, a színes programok, Paleokastrica, és a sziget megannyi szépsége... Szeretettel várunk Sidariban!
Kedves Ági! nekem nem is hiányzik a tv, a párom szeret reggel tv-t nézni, de meggyőztem, és megyünk Sidariba! smile smile smile