Sziasztok! Hát látom elég eltérő vélemények alakultak ki...mindenesetre én nagyon várom a jövőhét pénteket, hogy induljunk végre

Én is utaztam már nagyon sok helyre busszal...a határon másik utazási irodával is jártunk így, ami természetesen senkinek sem a hibája, pláne a Macedon határon...a többi persze szervezés kérdése szerintem.
Mindenkinek jó nyaralást akinek még előtte áll, a többiektől pedig köszönöm az élménybeszámolókat és a segítséget!
Üdv: Kriszta
Kedves Krisztina!
Remélem a hozzászólások nem vették el a kedved az utazástól! Minden ember más, van akinek az utazás nem tetszik, van akinek a szállás! Szerencsére én és a barátaim is a Grand Tours Irodával utazunk évek óta. Nekünk rossz tapasztalataink sosem voltak, reméljük nem is lesznek. Mi Görögország mellett, Olaszországban, Spanyolországban is a Granddal nyaraltunk. Nekünk a Spanyolországi 36 óra buszozás után a Görögországi kb. 25 óra már fel sem tünik! Úgy látszik mi szerencsések voltunk eddig, a sőföreink 4 óránként cserélték egymást, és mindegyik kipihenve ült újból a volánhoz. Szállásaink, programjaink, idegenvezetőink mindig maximálisan teljesítettek. Nikoletta és Gyöngyi mellet kivánom én is hogy kellemesen és jó tapasztalatokkal teljen el számodra az utazás, és a nyaralás minden perce!
Üdv. Timi