(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Benéné Nyiri Eszter Katalin Dátum: 2008-09-15 07:11:02
Sziasztok!Mi pénteken megyünk milyen idő van Korfun és milyen várható?Már nagyon izgattott vagyok, viszont félek mert itthon nagyon hideg van.üdv.Kati
németh angéla Dátum: 2008-09-12 20:25:54
Cseh Nikoletta írta ekkor: 2008-09-12 12:57:26
Teljes mértékben egyettértek Gyöngyivel, én nem értem az embereket. Mutasson már valaki még egy olyan utazási irodát itt Magyarországon, akik ilyen autóbusz parkkal utaztatnak, ilyen igényes honlapjuk van és legfőképpen, hogy ennyi pénzéért az ember még balatont sem járná meg. Idén negyedjére utaztunk a Grand Tourssal és eddig tényleg azt kaptuk amit vártunk. Az, hogy a határokon mennyit kell várakozni, az tényleg nem a sofőrök hibája, mi is másfél órát, hanem többet várakoztunk hazafele a magyar határon. A sofőrök vezetési stílusával kapcsolatban csak azokról tudok nyilatkozni, akikkel mi utaztunk. Ők nagyon korrektül biztonságosan vezettek. Nyílván ízlések és pofonok kinek ez az utaszáis iroda jön be kinek más. De az biztos, hogy mi ha tehetjük jövőre is a granddal utazunk.
Sziasztok én tudok ilyen irodát nem reklám csak válasz ugy hivják hogy FORGÓ TRAVEL vadonat új buszok és soha nincs csalodás 8-szor utaztam velük meglehet nézni a hon lapjukat olcsó és jó csak sajna idén megtévedtem és kiváncsi voltam KORFURA feleslegessen mert aki járt már THASSOSON az biztos hogy inkább 2-szer thassos mint egyszer korfu
Rankli Tímea Dátum: 2008-09-12 16:26:48
Imrei Krisztina írta ekkor: 2008-09-12 13:52:48
Sziasztok! Hát látom elég eltérő vélemények alakultak ki...mindenesetre én nagyon várom a jövőhét pénteket, hogy induljunk végre smile Én is utaztam már nagyon sok helyre busszal...a határon másik utazási irodával is jártunk így, ami természetesen senkinek sem a hibája, pláne a Macedon határon...a többi persze szervezés kérdése szerintem. Mindenkinek jó nyaralást akinek még előtte áll, a többiektől pedig köszönöm az élménybeszámolókat és a segítséget! Üdv: Kriszta
Kedves Krisztina! Remélem a hozzászólások nem vették el a kedved az utazástól! Minden ember más, van akinek az utazás nem tetszik, van akinek a szállás! Szerencsére én és a barátaim is a Grand Tours Irodával utazunk évek óta. Nekünk rossz tapasztalataink sosem voltak, reméljük nem is lesznek. Mi Görögország mellett, Olaszországban, Spanyolországban is a Granddal nyaraltunk. Nekünk a Spanyolországi 36 óra buszozás után a Görögországi kb. 25 óra már fel sem tünik! Úgy látszik mi szerencsések voltunk eddig, a sőföreink 4 óránként cserélték egymást, és mindegyik kipihenve ült újból a volánhoz. Szállásaink, programjaink, idegenvezetőink mindig maximálisan teljesítettek. Nikoletta és Gyöngyi mellet kivánom én is hogy kellemesen és jó tapasztalatokkal teljen el számodra az utazás, és a nyaralás minden perce! Üdv. Timi
Imrei Krisztina Dátum: 2008-09-12 13:52:48
Sziasztok! Hát látom elég eltérő vélemények alakultak ki...mindenesetre én nagyon várom a jövőhét pénteket, hogy induljunk végre smile Én is utaztam már nagyon sok helyre busszal...a határon másik utazási irodával is jártunk így, ami természetesen senkinek sem a hibája, pláne a Macedon határon...a többi persze szervezés kérdése szerintem. Mindenkinek jó nyaralást akinek még előtte áll, a többiektől pedig köszönöm az élménybeszámolókat és a segítséget! Üdv: Kriszta
Cseh Nikoletta Dátum: 2008-09-12 12:57:26
Teljes mértékben egyettértek Gyöngyivel, én nem értem az embereket. Mutasson már valaki még egy olyan utazási irodát itt Magyarországon, akik ilyen autóbusz parkkal utaztatnak, ilyen igényes honlapjuk van és legfőképpen, hogy ennyi pénzéért az ember még balatont sem járná meg. Idén negyedjére utaztunk a Grand Tourssal és eddig tényleg azt kaptuk amit vártunk. Az, hogy a határokon mennyit kell várakozni, az tényleg nem a sofőrök hibája, mi is másfél órát, hanem többet várakoztunk hazafele a magyar határon. A sofőrök vezetési stílusával kapcsolatban csak azokról tudok nyilatkozni, akikkel mi utaztunk. Ők nagyon korrektül biztonságosan vezettek. Nyílván ízlések és pofonok kinek ez az utaszáis iroda jön be kinek más. De az biztos, hogy mi ha tehetjük jövőre is a granddal utazunk.