(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-09-12 10:21:54
Csodálkozva olvasom a panaszáradatot! 5x voltam Görögországban az utóbbi 3 alkalommal a Grand Tourssal.nagyon remélem,hogy még sokszor utazom Velük! A buszsofőrök előtt le a kalappal,semmi rossz élményem nem volt . (persze Nekik is lehet rossz napjuk)Rengeteget mennek,csodálkozom hogy bírják. zt is figyelembe vehetik,hogy ezért az árért Magyarországon max.3-4 napot lehet nyaralni és hogy? Ott csapják be az embert ahol csak tudják-van egy pár rossz tapasztalatom. Én nagyon szeretem a Grand Tourst,remélem jövőre megint Velük utazunk.Üdv Mindenkinek!
Dátum: 2008-09-12 00:37:28
Kedves GRAND TOURS A nyár végén augusztusban voltam egy csapattal nyaralni. Nem szeretnék több információt megadni mert csak figyelmeztetni szeretném az utazási iroda vezetőjét… nem tudom ki ő, és hogy tud e arról, amit átéltem… de ettől rám jött a lábrázás. Tőlem sem idegen a közlekedés, vezetés. Tisztában vagyok mi az, külföldi közlekedés, tahográf, vezetési idő. Azt tapasztaltam, hogy mikor jöttünk visszafele, akkor az egyik sofőr (nem akarok bántani senkit nem írok nevet) az autópályán 4 óra vezetés után megállt a leállósávban és elektronikus kártyát cserélt. Nem is lett volna gond, de ugyanaz a sofőr vitte tovább a buszt. Nem volt üres a busz!!!! Többen is látták, hogy mit csinál és azt hitték, hogy így a jó!!!! A kártyacsere után a 6. óra után jelentkeztek a fáradtság- alvás jelei. A busz a sávban kacsázva haladt éppen nem ment le az útról. Mondanom sem kell Én, aki már vezettem párszázezer kiló métert patakzott rólam a víz.. Így még nem féltem egyszer sem, senki mellett sem. A Buszban csak az egyik sofőr, aki vezetett az volt félig meddig éber a másik aludt. Én biztos vagyok benne, hogy nem fogok az önök sofőrje mögé még egyszer felülni a buszra. Legyenek szívesek, és ha nem megy inkább álljanak meg azzal a busszal, mert 90 ember életével játszani nem túl szerencsés. Azt hiszem volt már éppen elég busztragédia, nem kell még egy. Ezért 5 perc túlvezetés után már 300 000 ft büntetés jár. 10perc után a duplája. És megnézik a céget is rendben van e mindenkinek a vezetési ideje. Nem ártó szándékkal írtam a levelet, mert akkor ez most nem önnél landol. Nézzen rá az embereire, mert játszanak az utasok életével. Köszönöm
Bán Jánosné Dátum: 2008-09-11 01:00:56
Kiss Ágnes írta ekkor: 2008-09-10 21:26:23
Kedves Utastársam, Úgy látszik te vagy az az utas, aki a kákán is csomót talál, -már ha így tegeződünk. Megrökönyödve olvastam a kekeckedő soraidat. Szegény Zsuzsa (a szuper idegenvezető hölgy), biztos lehetett elég gondja veled! 1.A tengeralattjáró programon egy nagyon baráti áron két programot is kaptunk. Nálunk pl. senki ember fia nem akart végig a fenéken lenni. Volt elég idő a késő délutáni kellemes napsütésben a mitológiai helyszíneket és a csodás partszakaszok látványát élvezni. A mentőmellényhez nem is fűznék túl sokat, hisz egy ilyen tengeri hajós nemzet sarja, mint te, biztosan jobban ismered a biztonsági előírásokat az amatőr, szárazföldi görögöknél. 2.Az ismerkedési est pontosan olyan volt, mint amilyennek az idegenvezető ígérte. Kaptunk egy komplett grill vacsorát, Nem tudom neked ki hiányzott még onnan, mi pl. nagyon finomat ettünk, a hangulat fergeteges volt, a medenceparton még tánc is volt. Hasonló mentalitású utastársaknak ajánlom, a többi egyszerű utas nevében is, hogy gondolkodjanak el az ár-érték arányokon. Szerintem mi Korfun a Grand Tours-sal és partnereivel nagyon jól jártunk. Az idegenvezetőről nem is beszélve! Pedig nem semmi egész nyáron ennyi embernek a maximumot nyújtani.
Tisztelt KISS ÁGNES!Az ilyen reagálásokat nem szoktam figyelembe venni,de most kivételt teszek!!Elképzelésed nem felel meg a valóságnak.Nem én vagyok "az az utas aki a kákán is csomót talál" és nem biztos,hogy volt Zsuzsának gondja velem. Ezt csak a Te fantáziád szülte. Sőt Zsuzsát a búcsúvacsorán csak mi hívtuk az asztalunkhoz ,hogy ne egyedül üljön saját asztalánál. Vendégül láttuk és a gyerekeimmel -26 és 29 évesek- együtt táncolt igen jó hangulatban.Ennek valódiságát bármikor igazolhatja Ő maga.A leveled további tartalmát nem kívánom kommentálni,mert ott is hasonlóan eltér a fantáziád és a valóság.Sértegetésedre sem kívánok ennél többet reagálni. Zsuzsa továbbra is végzi a munkáját többünk megelégedésére. A Grand Tours-nak nem most voltam először és utoljára utasa. Kívánom Te is élvezd szolgáltatásukat még nagyon sokszor.Abban viszont reménykedem,hogy nem egyszerre,egyhelyen egyidőben tesszük ezt. Üdvözlettel:Bán Jánosné "Kedves Utastárs"
Kiss Ágnes Dátum: 2008-09-10 21:26:23
Bán Jánosné írta ekkor: 2008-09-09 22:54:21
Sziasztok!Korfura utazóknak szeretnék kis segítséget nyújtani ami nem,vagy nem egyértelműen hangzik el este 7-kor a megbeszélésen.Ha jelentkeztek a "sárgatengeralattjáró"-ra tengerfeneket nézni számíts rá,hogy 2x annyi utast visz mint amennyi az ablakoknál lévő férőhely.Ezért fél időben a napon aszalódsz,a másikban láthatod a tengerfenekét.Számomra érthetetlen volt,hogy ha nem lehet végig az utas lent a hajó aljában, mint azt reméltük,hisz ezért jöttünk,akkor talán a kicsi és eleven gyerekeknek nem ártana biztonsági okok miatt mentőmel-lényről gondoskodni.Ha tudjuk előre mert szólnak akkor ezt a szülő megteszi,de ha nem közölték akkor a hajó személy-zetének.Már csak azért is,hogy a szülő ne rettegésben tölt-se a nem várt fedélzeti utazást.A másik észrevételem,hogy ha elhívnak egy "ismerkedési est"-re ami az érkezésünk 3-4 napjánl van akkor készüljenek mert már 3 napja tudják hogy megyünk.Nem műanyag szék és ehetetlen sülthús le-gyen a fogadtatás.A találomra kiválasztott étteremben is többet törődnek a vendéggel,és még olcsóbb is."Nem tudom" kinek volt jó,hogy akkor este ott vacsoráz-tunk.Rajtunk kívül nem is tudott ide betévedni senki,hisz egy eldugott részen a nyüzsgéstől távoli helyre "vittek szervezetten" vacsorázni. Ezt leszámítva nem is olyan rossz hely SIDARI.Még biztos visszamegyek legalább egyszer.
Kedves Utastársam, Úgy látszik te vagy az az utas, aki a kákán is csomót talál, -már ha így tegeződünk. Megrökönyödve olvastam a kekeckedő soraidat. Szegény Zsuzsa (a szuper idegenvezető hölgy), biztos lehetett elég gondja veled! 1.A tengeralattjáró programon egy nagyon baráti áron két programot is kaptunk. Nálunk pl. senki ember fia nem akart végig a fenéken lenni. Volt elég idő a késő délutáni kellemes napsütésben a mitológiai helyszíneket és a csodás partszakaszok látványát élvezni. A mentőmellényhez nem is fűznék túl sokat, hisz egy ilyen tengeri hajós nemzet sarja, mint te, biztosan jobban ismered a biztonsági előírásokat az amatőr, szárazföldi görögöknél. 2.Az ismerkedési est pontosan olyan volt, mint amilyennek az idegenvezető ígérte. Kaptunk egy komplett grill vacsorát, Nem tudom neked ki hiányzott még onnan, mi pl. nagyon finomat ettünk, a hangulat fergeteges volt, a medenceparton még tánc is volt. Hasonló mentalitású utastársaknak ajánlom, a többi egyszerű utas nevében is, hogy gondolkodjanak el az ár-érték arányokon. Szerintem mi Korfun a Grand Tours-sal és partnereivel nagyon jól jártunk. Az idegenvezetőről nem is beszélve! Pedig nem semmi egész nyáron ennyi embernek a maximumot nyújtani.
Bán Jánosné Dátum: 2008-09-09 22:54:21
Sziasztok!Korfura utazóknak szeretnék kis segítséget nyújtani ami nem,vagy nem egyértelműen hangzik el este 7-kor a megbeszélésen.Ha jelentkeztek a "sárgatengeralattjáró"-ra tengerfeneket nézni számíts rá,hogy 2x annyi utast visz mint amennyi az ablakoknál lévő férőhely.Ezért fél időben a napon aszalódsz,a másikban láthatod a tengerfenekét.Számomra érthetetlen volt,hogy ha nem lehet végig az utas lent a hajó aljában, mint azt reméltük,hisz ezért jöttünk,akkor talán a kicsi és eleven gyerekeknek nem ártana biztonsági okok miatt mentőmel-lényről gondoskodni.Ha tudjuk előre mert szólnak akkor ezt a szülő megteszi,de ha nem közölték akkor a hajó személy-zetének.Már csak azért is,hogy a szülő ne rettegésben tölt-se a nem várt fedélzeti utazást.A másik észrevételem,hogy ha elhívnak egy "ismerkedési est"-re ami az érkezésünk 3-4 napjánl van akkor készüljenek mert már 3 napja tudják hogy megyünk.Nem műanyag szék és ehetetlen sülthús le-gyen a fogadtatás.A találomra kiválasztott étteremben is többet törődnek a vendéggel,és még olcsóbb is."Nem tudom" kinek volt jó,hogy akkor este ott vacsoráz-tunk.Rajtunk kívül nem is tudott ide betévedni senki,hisz egy eldugott részen a nyüzsgéstől távoli helyre "vittek szervezetten" vacsorázni. Ezt leszámítva nem is olyan rossz hely SIDARI.Még biztos visszamegyek legalább egyszer.