(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Zsanett17 Dátum: 2009-02-07 14:07:14
Sziasztok! Jön valaki juni 13-20-ig az elektra apartmanba?
Benéné Nyiri Eszter Katalin Dátum: 2008-09-18 12:47:59
Sziasztok!Holnap indulunk,de az előrejelzés nem sok jóval biztat.Évek óta szeptemberben nyaralunk,de ilyen még nem volt,én is napot szeretnék! smile
Lagi Dátum: 2008-09-18 12:15:14
Sziasztok! Nagyon szép hetet töltöttünk Sidarin szeptemberben. Köszönjük a színes programokat! Nagyon szép és tartalmas nap volt a nagy szigettúra, amit senki ne haggyjon ki! Mi először egyénileg akartuk útikönyvvel bejárni a szigetet, de nagyon megbántuk volna. Az idegenvezetőnk egész napi fáradhatatlan gardírozása, és beszéde, minden bizonnyal hiányzott volna! Már jártam Korfun, de rengeteg új, és érdekes dolgot tudott mesélni! Külön élmény volt a Sárga tengeralattjáró! Nekünk egyszerű szárazföldi embereknek felejthetetlen élményt nyújtott! Az eddigi beszámolókban olvastam, ezt nem így érezte mindenki! Ha valaki többre vágyik, nekik javasolnám, hogy minden sarkon lehet Korfun búvárkodásra jelentkezni profi felszerelésekben (természetesen nem is ennyi pénzért)! Nem ezt a programot kellene mások előtt lehúzni! A hajókirándulás is remek hangulatban telt, és nagyon finomat főztek! Minden görög specialitást próbáljatok ki! A buszos úttal elégedetlenkedőknek,csak annyit szeretnék írni, hogy mindenki maga tudja, milyen utazást bír! Nem kötelező a busz, lehet autóval, vagy repülővel is menni a szigetre! Mi nem bírjuk, így nem erőltettük! Nagyon szép időt kívánok Mindenkinek, aki most utazik, és jó pihenést! Remélem még én is eljutok mégegyszer Korfura! Köszönünk mindent Zsuzsika! smile
Imrei Krisztina Dátum: 2008-09-18 11:17:03
Hát most kétségbe estem...jövőhétre esőt mondanak Görögországba és csak 22 fokot smile Jajj én napot szeretnék...kifogjuk az egyetlen esős hetet!? smile
Kálócziné Juhász Em?ke Dátum: 2008-09-15 17:49:46
Benéné Nyiri Eszter Katalin írta ekkor: 2008-09-15 07:11:02
Sziasztok!Mi pénteken megyünk milyen idő van Korfun és milyen várható?Már nagyon izgattott vagyok, viszont félek mert itthon nagyon hideg van.üdv.Kati
szia smile 19.-én megyünk mi is a párommal, hát az ídőjárás előrejelzést azt én is figyelem... http://weather.yahoo.com/forecast/GRXX0068.html http://www.wunderground.com/global/stations/16641.html ... de majd kiderül smile