Midenek elött szeretném meg köszönni a grand tursnak ezt a felejthetö nyaralást

kezdeném beszámolomat .Oda utazásunk kezdetén a soförök szolnak hogy ut közben a pihenő helyeken probáljunk sietni nehogy más busz is befusson és tömeg lesz a wc-én.Szegedröl 3darab emeletes busz indult a ezzel semmi gond gondoltam majd ut közben elhagyák egymást ugyis más fele mennek.Meglepetésemre mit ad isten első pihennőhelyre befutva már ott áll az egyik GT-os busz párperc és megjött a harmadik is ellehet képzelni mit éltünk át mikor több mint 230ember sorba ált 4db wc-re na de se baj sikerült megoldani.Megyünk tovább újabb pihenö na itt sietni kell tanulva az elözöekböl de sajna ugyanaz történt mint az elözöekben

no sebaj.Harmadik pihennö megállunk egy balkáni viszonyokhoz képest normális hotelnél na itt kerültem padlora szól a soför hogy úgy menjünk wc-re hogy mintha szállást keresnénk persze itt is 240ember hát ez elég gáz volt és a tetejében úgy néztek ránk mint a véres rongyra se baj ez is sikerült.Határátlépés és go gondoltam én de hát Macedonia az sajna az ilyen de KÖNYÖRGÖM TISZTELT GRAND TURS mért kell egyszerre 3db buszt a Macedon határhoz küldenni? szerencsémre én a másodikon ültem igy is több mint két óra allat sikerült át jutni aharmadikról sajna nincs infom

.átérvén a görög határon egyböl pihenő de siessünk mert a kompot elkell érni itt már csak két busz volt sietünk megoldva.Innen még egy megálló és elérjük a kompot.Hát a megálló kimarad nem gond érjükel a kompot.Haleluja sikerült.Gyönyörködés a tengerben és fél óra indulás.Ezekután nincs miröl irnom mert teljessen megfelelt minden úgy szállás mint az idegen vezető erre még vissza térek(zsuzsira)a nyaralás nagyon jól telt erről ennyi mert nincs miröl irni vagy is késöbb.Hazaindulás Fél 12kor felehet rakni a csomagokat hát ez sikerült háromnegyed 2-kor addig fő tér várakozás alig negyven fokban.indulás fél 5-kor.Elis indulunk .EZ mondjuk reggel 9-töl elég gáz de se baj.A buszon fél füllel haljuk több utas társsamal hogy a Zakintosi busz késni fog 3órát .Gondoltuk majd utol érnek.De sajnos nem igy történt.Innen jön a fekete leves.Utunk során ismét sikerül ugyanott megállni mint a másik busz de ez már nem akkora gond mert igy csak 140-150ember jut két három wc-re.Megyünk tovább több embernek feltünik hogy hogy buszunk alig megy óránként 60-70km-t tessz némi zsörtölödés.Határokon szépen átmegyünk.Innen jön a VICC beérkezünk szegedre háromnegyedháromra szolnak a soförök sajnos késik a harmadik busz megkell várni alig 40 fok mindenki kipakol kihova megy emberek egyre feszültebbek még fél óra türrelmessen várunk félóra után megérkezik a hön várt busz, hangos hurrá és üdvözlégyek közepete ismét egy pofon de meg értem akik most jöttek félóra pihiSzeged 40 fok várunk közben megkérdezem a soförunket nem nevezzem hogy szeretnék leszálni az M5-ös és a nagykörösi út találkozásánál mert 18kerben lakom szó sem lehet róla mert sietnikell max. népliget akkor inkáb hagyuk mondom azt hiszem 27óra utazás után egy perc várakozás böven bele fért volna söt utas társaim is megértették és nem szoltak volna igy sikerült önöknek köszönhetöen vissza fele utaznom 2és fél órát egy perc miatt.Ez uton is szeretném meg köszönni a Grand tursnak a biztonságos utazást ezek észrevétel és szerintem orvosolható problémák lenének és megoldható Mély tiszteletem Dávid robert és Németh Angéla