(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-09-01 12:26:48
Szuromi Kata írta ekkor: 2008-08-28 13:34:12
Szia Zsuzsi! Korfu valóban gyönyörű, nagyon jól éreztük magunk ott... A búcsúestes bulit pedig egyszer vhol vmikor megismételhetnénk... Ja, és a képpel mi legyen? Tudod, Paralia - Casa... Ha adsz egy e-mailcímet elküldöm neked! Minden jót neked!!! Kata és Zolika
Szia, Kata! Szia, Zoli! Hát, igen....Korfu egy mesés hely. A búcsúbuli is jó volt, a party-CD szerencsére mindenkinek tetszett! Folytatás Magyarországon vagy Parálián a Goldban (ex-Casa)? 2006 óta nem táncoltam ott...A képet a [email protected] címre is elküldheted, köszönöm szépen! Nektek is minden jót! Üdv: Zsuzsa
Dátum: 2008-09-01 12:15:44
Kedves Krisztina! B jogosítvány szükséges, ha quadot vagy robogót béreltek. Korfu legnagyobb aquaparkja az Aqualand, amely Korfu város közelében található. Európa egyik legjobb csúszdaparkja, a http://www.aqualand-corfu.com/ weboldal nagyon jó tájékoztatást ad a létesítményekről. A mi honlapunkon is láthattok képeket az élményparkról. A vendégek egybehangzó véleménye szerint szuper! Sidarin és Korfu egyéb üdülőhelyein az általad említett vízisportok űzésére van lehetőség (banán, flying fish, stb.). Amennyiben az utazási irodánál jelzitek, hogy Ti 5-en egymás közelében szeretnétek ülni a buszon, mivel egy család vagy egy társaság vagytok, az ülésrend elkészítésénél a kollégák ezt figyelembe veszik. Üdvözlettel: Zsuzsa
Imrei Krisztina Dátum: 2008-09-01 11:55:25
Sziasztok! Még az utazással kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy milyen tapasztalataitok vannak az ülésrenddel kapcsolatban? Mi 5-en megyünk. Megpróbálják az együtt utazókat azért egymás mellé helyezni? Vagy aki kapja marja alapon van az ülésrend?
Imrei Krisztina Dátum: 2008-09-01 10:29:24
Zsuzsi írta ekkor: 2008-08-29 11:23:04
Szia Krisztina! A Nikos Pool kb. 15 perces sétára van a tengertől. Robogót és quadot nagyon közel lehet bérelni /az utca vége/ ha jól emlékszem 20-25 euró/nap. A helyről rossz dolgot nem tudok írni, mert minden tuti volt, a szállás, a környezet, az idő, az emberek, az idegenvezető stb. Hidd el jól fogjátok érezni magatokat, jó nyaralást kívánok!! Szerintem az idő pont akkor lesz a legjobb!!
Sziaszok! Köszi az infot! Még azt szeretném a bérléssel kapcsolatban kérdezni, hogy kell-e jogosítvány a quad-hoz vagy a robogóhoz? Megnyugodtam az időjárással kapcsolatban smile És valaki tud valamit az aquaparkkal kapcsolatban? Érdemes elmenni? Vagy olyan mint az itthoniak? Mert akkor inkább a tengerben pancsolok ha igen.... smile És esetleg van a tengeren valami szórakozási lehetőség? Banánra, fánkra vagy ilyesmire gondolok.... (de nem az ételre persze smile ) Köszi megint! Kriszta
Kálócziné Juhász Em?ke Dátum: 2008-08-30 13:24:20
Imrei Krisztina írta ekkor: 2008-08-28 17:41:40
Sziasztok! Csatlakozom a forumhoz smile ... Szeretnék érdeklődni, hogy a Nikos-pool apartman kb hány perc séta a tengertől? Lehet quad-ot vagy robogót bérelni a közelben? És ha igen kb mennyiét? Mi szeptember 19-én indulunk. Félek, hoyg nem lesz jó idő... smile Aki már volt írjon egy-két jó rossz dolgot a helyről meg mindenről! Köszi, Kriszta
Szia mi is szept.19-én indulunk Korfu-Sidariba,szállásunk katerina apartman lesz... egyébként mi mindig szeptemberbe megyünk G.ország valamelyik részére de még egyszer sem csalódtunk az ottani időjárásban smile üdv. Pécsről e.