(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2008-08-22 10:35:22
németh angéla írta ekkor: 2008-08-21 18:24:18
Szia zsuzsi kérdeznék ha rá érsz? smile Három éttermet ajálanak smile Sea breese, San remo ,Paradise azt szeretném kérdezni hogy melyikben van magyar éttlap ha tudod smile más még egy sidaribol ellehet juttni a fővárosba helyi járatal ha igen hogy és a vissza is érdekelne smile elöre is köszi de ha személyessen könyebb megbeszélhetjük kint is smile
Szia, Angéla! Ahogy Timi írta, úgy van! (Szia, Timi! Üdvözlöm a lányokat is!) Helyi járattal és shopping járattal is be lehet jutni a fővárosba! A Paradise étteremben van magyar étlap, jól főznek, kedves a kiszolgálás. A San Remo-ban nincs magyar étlap, de ez egy gyorsétterem, nem okozhat problámát az angol nyelvű menü értelmezése. (gyros, souvlaki, grill chicken, stb.). A Sea Breeze étteremmel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, negatív kritikát nem hallottam róla. Ja, igen! Bográcsom nincs, fazekam viszont igen! Sőt, csigatésztám is! Csak főzni nem szoktam.... smile Kellemes készülődést! Zsuzsa
Rankli Tímea Dátum: 2008-08-21 20:31:36
németh angéla írta ekkor: 2008-08-21 18:24:18
Szia zsuzsi kérdeznék ha rá érsz? smile Három éttermet ajálanak smile Sea breese, San remo ,Paradise azt szeretném kérdezni hogy melyikben van magyar éttlap ha tudod smile más még egy sidaribol ellehet juttni a fővárosba helyi járatal ha igen hogy és a vissza is érdekelne smile elöre is köszi de ha személyessen könyebb megbeszélhetjük kint is smile
Szia Angéla! Nem Zsuzsi vagyok, de ha nem gond válaszolok egy pár kérdésedre. A Paradise étteremben van magyar étlap. Sőt a félpanziósok ott kajálnak, nekik magyar menü is van. Mi június elején nyaraltunk Korfun, a Három kismalac nevezetű étteremben is ha jól emlékszem van magyar étlap. Sidariból ellehet jutni Korfuvárosba, van rendes helyközi járat, zöld busz. Illetve utazási iroda által szervezett, ugynevezett KorfuShop járat, oda-vissza 6Euro. Zsuzsinál lesz menetrend, ő majd mindent elmond személyesen. Üdv. Timi
németh angéla Dátum: 2008-08-21 18:25:58
Jaj majd elfelejtetem tésztát vigyem? smile smile smile smile
németh angéla Dátum: 2008-08-21 18:25:56
Jaj majd elfelejtetem tésztát vigyem? smile smile smile smile
németh angéla Dátum: 2008-08-21 18:24:18