Szia Grandzsuzsi én és párom 29-én indulunk az Elektrába elvileg fsz 7-be szeretném megkérdezni hogy van-e hütő és van-e benne fagyasztó ja és van-e tv válaszod elöre is köszi hamarossan találkozunk adig is jó munkát.Jaj majdel felejtettem valahol hallotam hogy a szigeten van valamilyen foka ill. delfin show szerintem nincs mert netten semmit nem találtam de ha van tudsz róla ?még egy kérdés nem kivánsz valami hazait szivessen viszek
Szia, Angéla! Amint látom, az Elektra apartmannal kapcsolatos kérdéseidre már kaptál választ! Delfin show legjobb tudomásom szerint nincs a szigeten, de fókashow igen, bár én még nem láttam. Delfineket viszont már láttam, a sziget észak-keleti részén hajókáztunk éppen, 3 delfin játszadozott a hajó mellett, kb. 30 percig szórakoztattak minket. Egyébként köszönöm szépen,egy kis húslevesre vágyom csigatésztával, de ha hazamaegyek Magyarországra, naponta 3-szor fogok enni....:-))))) Addig pedig marad a kleftiko, a sofrito, no meg a tzatziki...Köszönöm és jó utat Nektek ! Zsuzsa