(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Gyöngyösi Adrienn Dátum: 2008-08-13 15:32:41
CIAO SUSINYKA,AMICA MIA! smile Csak érdeklődni szeretnék,azzal kapcsolatban,hogyha esetleg mégsem Toscana bella mia-ba mennék,hanem mondjuk oda,ahun Te most leledzel,minő gyorsan tudnál nekem tetőt szerezni a fejem fölé,és mondjuk buszocskát biztosítani?Pl.teszem azt mennék szept.6-án,de csak 4-én tudatnám,hogy mennék.Non é possibile? smile Ti bacio ed abbraccio!& TAKE CARE!!!BODRI...
Szuromi Kata Dátum: 2008-08-13 08:54:17
Sziasztok! A már hazaérkezőkhöz szólna a kérdésem... A buszsofőrökkel lehet egyezkedni, hogy kifelé menet álljunk meg a Duty Free-ben? Pénteken indulunk, szupi lesz :-)
andi Dátum: 2008-08-12 22:19:57
andi írta ekkor: 2008-08-12 22:06:11
szia Angéla! az út kb. 26 óra, hosszú, de ki lehet bírni. nekem mondjuk nagyon bedagadt a lábam... mi is, ahogy Móniék is a San Remo-ban ettünk, általában gyrost. nagyon finom. a többi étteremről nem tudok infót adni. hajókiránduláson nem voltunk, de aki volt, annak tetszett. Corfu túrán, és Aquaparkban voltunk, ki ne hagyjátok. persze egyénileg is el lehet menni Corfu városba, és a Sziszi kastélyba, de Zsuzsi idegenvezetésével teljes képet kaptunk Corfuról, bevonva a görög mitológiát, nagyszerű volt, minden elismerésem. az Aquapark, Európa 3. legnagyobb Aquaparkja is nagyon nagy élmény... ezen kívűl, még Corfu shoppingon voltunk, meglátogattuk a régi erődöt, és bejártuk Corfu város varázslatos kis utcáit, töviről hegyire. delfinekről nem tudok, de mintha láttam volna Sidari utazási irodáinál ilyen lehetőséget a plakátokon. nagyon sok a disco jellegű szórakozóhely, de viszont van számos kareokis is. görög zenésre nem emlékszem. megérkezés után valamelyik nap lesz lehetőség részt venni, egy hamisítatlan görög esten, svédasztallal, tűztáncal...
ja bocs, a svédasztal azt hiszem, hogy az ismerkedés esten van...
andi Dátum: 2008-08-12 22:06:11
németh angéla írta ekkor: 2008-08-12 17:58:40
És milyen az ellátás megéri oda menni mert halottam Sean Breezeről is "lehet hogy rosszul irtam" hogy ott is van magyar étlap és tejessen ok ha voltatok ott és FAQ-on volt valaki? ez is érdekelne melyiken és hol hajó uton látot-e delfint valaki ha igen hol a párom rá van kattanva előre is köszi a válaszod majd még kérdeznék ?töled is meg anditol
szia Angéla! az út kb. 26 óra, hosszú, de ki lehet bírni. nekem mondjuk nagyon bedagadt a lábam... mi is, ahogy Móniék is a San Remo-ban ettünk, általában gyrost. nagyon finom. a többi étteremről nem tudok infót adni. hajókiránduláson nem voltunk, de aki volt, annak tetszett. Corfu túrán, és Aquaparkban voltunk, ki ne hagyjátok. persze egyénileg is el lehet menni Corfu városba, és a Sziszi kastélyba, de Zsuzsi idegenvezetésével teljes képet kaptunk Corfuról, bevonva a görög mitológiát, nagyszerű volt, minden elismerésem. az Aquapark, Európa 3. legnagyobb Aquaparkja is nagyon nagy élmény... ezen kívűl, még Corfu shoppingon voltunk, meglátogattuk a régi erődöt, és bejártuk Corfu város varázslatos kis utcáit, töviről hegyire. delfinekről nem tudok, de mintha láttam volna Sidari utazási irodáinál ilyen lehetőséget a plakátokon. nagyon sok a disco jellegű szórakozóhely, de viszont van számos kareokis is. görög zenésre nem emlékszem. megérkezés után valamelyik nap lesz lehetőség részt venni, egy hamisítatlan görög esten, svédasztallal, tűztáncal...
németh angéla Dátum: 2008-08-12 21:51:57
Sziasztok utazok jön valaki augusztus 29-én ?: smile smile