(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

németh angéla Dátum: 2008-08-12 17:58:40
Vári Mónika írta ekkor: 2008-08-11 23:02:52
Szia Angéla! Mi a fsz. 6-osban voltunk, egy pici lakásocska a sarokban, elég kicsi volt a szobánk, és nyüzsögtek bent a szunyogok - így a 7-esről nem tudok semmit mondani. smile Éttermek közül a San Remo-t ajánlanom, ez egy gyorsétkező, jellegzetes görög ételeket is árulnak - tzaziki, gyros -, de görög specialitások nem jellemzőek. Viszont ez a legolcsóbb és szerintem a legnormálisabb hely. A főutca közepén találod kb, a Jim's motorkölcsönzővel szemben. Az út során a Mesterlövész és a Férj és férj c. filmeket játszották a buszon - éjszaka. Nem tudom, hogy van-e lehetőség saját film lejátszására. Hogy élőzenés helyet találsz-e? smile Igen! Nagyon-nagyon sok szórakozóhely van Sidariban, mindenhova csalogatják az embert a helyesebbnél helyesebb kikiáltófiúk és lányok. smile Sok helyen DJ van, de előfordul élőzene is. Visszatérve az étteremre; Zsuzsi biztosan ajánlani fogja a Paradise-t, azt a beérkezési parkoló mellett találod. Van magyar étlap is, és a Grand Tours által 10% kedvezményt is igénybe tudsz venni. Ahogy Andi is írta, az apartmannál nem túl szép a tenger, de a Canal d'Amour-nál valóban szebb. smile Kérdezz bátran... smile
És milyen az ellátás megéri oda menni mert halottam Sean Breezeről is "lehet hogy rosszul irtam" hogy ott is van magyar étlap és tejessen ok ha voltatok ott és FAQ-on volt valaki? ez is érdekelne melyiken és hol hajó uton látot-e delfint valaki ha igen hol a párom rá van kattanva előre is köszi a válaszod majd még kérdeznék ?töled is meg anditol
németh angéla Dátum: 2008-08-12 17:49:16
andi írta ekkor: 2008-08-11 21:22:36
szia Angéla! nem szekszárdi vagy véletlenül? :0) amúgy az Elektra 7-esben van hűtő, fagyasztós. tv-is van. az út hosszú, de élmény... 2 filmet játszanak le este, nem rossz filmeket...szerintem felesleges sajátot vinni. a tenger nem túl szép az apartmannál, de a nagystrand nem rossz, az apartmantól balra. az agyagsziklák, a Szerelmesek Csatornájával, meg egyenesen csodálatosak. Sidari főutcáját végig nyitott szórakozóhelyek övezik jobbról balról. hajnalig megy a mulatság... Corfu varázslatos...
Sziastok újra én igazi görög zenére gondoltam élőben nem holmi hip- hop marhaságra nem discozni akarunk hanem igazi görög zenére csörögni vacsi után ha tudtok légyszi irjátok le hogy hol? nem BP 18-ker.Ti ha busszal voltatok meddig tartott kb smile smile
Szörényi Éva Dátum: 2008-08-12 12:41:00
Szia Zsuzsi! Pénteken indulunk,már alig várjuk!!!Annyi kérdésem lenne még,hogy a busz teljesen elvisz minket a Katerináig?Csak a cuccaink miatt érdekelne..Köszi a választ!Nemsokára találkozunk!Szia-szia!
Szörényi Éva Dátum: 2008-08-12 12:38:17
Szia Heni! Köszönjük szépen jókívánságokat!Már nagyon várjuk Korfu-t!!!Már csak 4 nap és ott leszünk!!majd találkozunk! Évi smile
Benéné Nyiri Eszter Katalin Dátum: 2008-08-12 07:02:48
Kálócziné Juhász Em?ke írta ekkor: 2008-08-02 16:10:53
Éva, Kata, Zsu,... kellemes nyaralást kívánok nektek..... ha visszajöttetek a nyaralásból akkor légyszi meséljetek egy kicsit, hogy milyen is volt kínt... Mi a párommal szeptember 19-én busszal indulunk neki és a Katerina apartmanban lesz a szállásunk. további kellemes nyarat mindenkinek smile
Szia!Mi is szept.19-én megyünk a Katherina apartmanba Kecskeméten szállunk fel remélem találkozunk.Mi ketten megyünk a férjemmel már nagyon várjuk az indulást.A mielőbbi viszontlátásra.üdv.Kati smile