Szia Angéla! Mi a fsz. 6-osban voltunk, egy pici lakásocska a sarokban, elég kicsi volt a szobánk, és nyüzsögtek bent a szunyogok - így a 7-esről nem tudok semmit mondani.

Éttermek közül a San Remo-t ajánlanom, ez egy gyorsétkező, jellegzetes görög ételeket is árulnak - tzaziki, gyros -, de görög specialitások nem jellemzőek. Viszont ez a legolcsóbb és szerintem a legnormálisabb hely. A főutca közepén találod kb, a Jim's motorkölcsönzővel szemben.
Az út során a Mesterlövész és a Férj és férj c. filmeket játszották a buszon - éjszaka. Nem tudom, hogy van-e lehetőség saját film lejátszására.
Hogy élőzenés helyet találsz-e?

Igen! Nagyon-nagyon sok szórakozóhely van Sidariban, mindenhova csalogatják az embert a helyesebbnél helyesebb kikiáltófiúk és lányok.

Sok helyen DJ van, de előfordul élőzene is. Visszatérve az étteremre; Zsuzsi biztosan ajánlani fogja a Paradise-t, azt a beérkezési parkoló mellett találod. Van magyar étlap is, és a Grand Tours által 10% kedvezményt is igénybe tudsz venni.
Ahogy Andi is írta, az apartmannál nem túl szép a tenger, de a Canal d'Amour-nál valóban szebb.

Kérdezz bátran...
És milyen az ellátás megéri oda menni mert halottam Sean Breezeről is "lehet hogy rosszul irtam" hogy ott is van magyar étlap és tejessen ok ha voltatok ott és FAQ-on volt valaki? ez is érdekelne melyiken és hol hajó uton látot-e delfint valaki ha igen hol a párom rá van kattanva előre is köszi a válaszod majd még kérdeznék ?töled is meg anditol