Kedves Szilvia! Mint írtam több idegenvezető volt Korfun, de mindegyik nagyon készséges volt :) Én is visszaolvastam, és amit a hölgy említett mint kifogást a válasz hiányára, az a katalógusban is ismertetve van részletesen, illetve egy utas aki az olvasatom alapján nem először járt a szigeten megválaszolta. Sajnos az internet folyamatossága, (amiért az iroda nem vállalhat felelősséget) hagyott némi kivánnivalót magaután... de mi ezen sem problémáztunk hiszen nyaralni mentünk., és a hazai negatív "reklám" miatt ami a médiában megjelent Görögországról és az ottani állapotokról ennyit tapasztaltunk :) Mi a Plastiras apartmanházat választottuk, és nem csalódtunk benne. Összesen 6 apartman található benne, így "családias" a légkör. Nagyon jó társaság jött össze, így mi a medence mellett sokat beszélgettünk a többiekkel. Az apartmanház a főutcából nyíló kis utca közepén található, jól felszerelt (szerintem az egyik legjobban felszerelt konyhával rendelkezik). Reggeli nap érte az apartmant, így napsütésre ébredtünk. Itt egy utas azt írta az apartmaházról hogy annyira hangosan szólt az utcai zene, hogy nem tudtak pihenni. Mi augusztusban voltunk, behallattszott a zene hiszen a főutca közelében van, de egyáltalán nem volt elviselhetetlen mint azt az utas említette. Mindenhez közel volt, a központ kb. 5 perc sétával volt megközelíthető. Szerintem sokkal csendesebb volt, mint például a Katerina apartmanház, amely közelében 4-5 éjjeli szórakozóhely található. A tulajdonos épített egy kinti kis fedett társalgót, mi esténként ide gyűltünk össze közös borozgatásra, kártyázgatásra... nagyon jól éreztük magunkat. Megnéztük a Clio apartmanházat is, és a Lenát is azok is tetszettek. A gyerekek a Lénában voltak, nekik is nagyon tetszett az apartman, amelynek a medencés kertrésze nagyon szépen ki volt világítva esténként. Kint a falu szélén vannak a nagy szupermarketek, (olcsóbbak a benti szuper marketeknél) így elsétáltunk és láttuk kívülről a Louvrost is. Nagyon szép gondozott kertrésze van, de mivel nem vagyunk már 20 évesek, ezért mi a központhoz közelebbi apartmanházakban gondolkodtunk. Nekünk nagyon megtetszett a sziget, és úgy tervezzük hogy jövőre visszatérünk. Amit mi egy kicsit hiányoltunk az a már megszokott "görög pékség" a rengeteg friss finomsággal... van egy pékség-cukrászda-kávézó egyben de ez nem ugyanaz amit mi vártunk. Illetve nincs piac Sidariban, a zöldség-gyümölcs drágább mint itthon és az utcai kocsis árusok sem olcsók. Az éjszakai élet nyüzsgős, sok az angol turista éppen ezért sok pub jellegű szórakozóhely van, ezt én lecserélném "görög zenére" :) Bízom benne, hogy jól fogjátok majd érezni magatokat!!!Üdvözlettel: Anita
Elnézést de ellent kell hogy mondjak a Plastiras zajtalanságát illetően. Mi az 5-ös apartmanban voltunk július végén és sajnos hajnalig tényleg nem igazán lehetett aludni, nyitott ablakok mellett . Viszont a probléma orvosolható ha az ember kéri a légkondit. De mivel ez az apartman 2 légterű nekünk rögtön duplán kellett volna ezért fizetni ezért eszünk ágában sem volt kérni! Amit utólag meg is bántunk, de mi ezen szerettünk volna spórolni! Ennek ellenére jó apartman a Plastiras, én is csak ajánlani tudom! Természetesen klímával! ;-)